sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Import USA Doresc sa primesc un colet de la cineva din state si am nevoie de info Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dozer2k 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 25-May 10

Scris 25 May 2010 - 09:21 PM

Salutare.

As avea nevoie de ceva informatii legate de primirea unui colet din SUA. Coletul contine 720 geluri de par, avand o greutate de aproximativ 40 kg.

Nelamuririle mele sunt legate de:

*Ce taxe trebuie sa platesc la vama pentru el?
*Pot ridica coletul pe persoana fizica?
*Din ce punct de control se poate ridica? (Locuiesc in Galati)

Daca ma puteti ajuta, v-as ramane recunoscator. Multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 25 May 2010 - 09:23 PM

Se ridica de la oficiul postal 1, de la gara. Acolo este vama. Probabil o sa primesti aviz acasa.
pentru restul informatiilor, poti intreba la ei, de preferat du-te direct la ei, acolo, la gara. Eu am primit din State, dar cantitati mai mici, nu stiu ce fel de colet si in ce regim il trimite.
Probabil poti sa-l ridici ca si persoana fizica, nu vad de ce nu. Dar suma de plata... :D

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 25 May 2010 - 09:26 PM

0

#3 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 25 May 2010 - 10:08 PM

Vezi postareaDozer2k, la May 25 2010, 12:21 PM, a spus:

colet din SUA. Coletul contine 720 geluri de par, avand o greutate de aproximativ 40 kg.

Cei care ti-au trimis pachetul din State, n-au auzit de acele metode cand se trimite nu cu posta??? ca sa fie foarte clara!!!
ce zic eu aici ....

Si eu trimit acasa 6-8 cartoane deodata, mult peste 300 kg dar cu oamenii de pe langa bisericile pocaite si ti-l duc acasa coletele, te suna sa fi acolo sa deschizi usa cand sosesc.
0

#4 Utilizator offline   Beyou_one 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 11-June 10

Scris 11 June 2010 - 08:14 PM

Vezi postareaThe Unknown, la May 25 2010, 10:08 PM, a spus:

Cei care ti-au trimis pachetul din State, n-au auzit de acele metode cand se trimite nu cu posta??? ca sa fie foarte clara!!!
ce zic eu aici ....

Si eu trimit acasa 6-8 cartoane deodata, mult peste 300 kg dar cu oamenii de pe langa bisericile pocaite si ti-l duc acasa coletele, te suna sa fi acolo sa deschizi usa cand sosesc.

Te rog mult...daca poti fi mai explicit..un nr de contact pentru trimiterea de colete din sua...unde gasesc o persoana din comunitatea respectiva...cum procedez...mersi mult..astept rasp.
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 11 June 2010 - 08:47 PM

Vezi postareaBeyou_one, la Jun 11 2010, 11:14 AM, a spus:

Te rog mult...daca poti fi mai explicit..un nr de contact pentru trimiterea de colete din sua...unde gasesc o persoana din comunitatea respectiva...cum procedez...mersi mult..astept rasp.

In fiecare Stat exista biserici in limba romana nu necesar ortodox, care se ocupa cu trimiterea pachetelor!!!
Astepti raspuns dar nu dai informatii ... Din care Stat astepti pachetul??? ca sa pot sa ma interesez si cine sint expeditorii??? ca romani stiu toti de aceasta metoda!!!
0

#6 Utilizator offline   Dozer2k 

• Ghiocel

Scris 12 June 2010 - 10:12 AM

@The Unknown

Ai putea sa lasi un id de mess sau o adresa de e-mail? As dori sa aflu mai multe informatii legat de trimiterea coletelor. Multumesc frumos.
0

#7 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 June 2010 - 10:31 AM

Vezi postareaDozer2k, la Jun 12 2010, 01:12 AM, a spus:

@The Unknown

Ai putea sa lasi un id de mess sau o adresa de e-mail? As dori sa aflu mai multe informatii legat de trimiterea coletelor. Multumesc frumos.

Eu nu merg pe discutii private in spatele cortinei cu nimeni despre nici un subiect.
0

#8 Utilizator offline   Dozer2k 

• Ghiocel

Scris 13 June 2010 - 12:02 PM

Atunci, iti spun aici :doh:.

M-ai putea ajuta cu trimiterea unui colet de 30kg din America?

S-au macar daca mi-ai putea oferi ceva detalii in plus. Cum as putea realiza acest transport?

Multumesc.
0

#9 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 June 2010 - 12:12 PM

Vezi postareaDozer2k, la Jun 13 2010, 03:02 AM, a spus:

M-ai putea ajuta cu trimiterea unui colet de 30kg din America?

Din care oras american se trimite pachetul??? este prima intrebare ca bisericile se ocupa nu eu cu asta.
Expeditorul duce cutia la timpul cand se programeaza dar el personal trebuie sa ia legatura cu aceste biserici sau religiosi
si o sa afle cat costa si toate datele. Eu stiu doar pe cele din Phoenix, insa pot sa aflu si din alte State americane sau respectivul ca nu e mare lucru. Nu este nici un secret aici, lumea trimite pachete ... cu vaporul!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse