sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cateva cuvinte din partea oamenilor simpli pentru Basescu si Boc Ca " cineva " sa inteleaga , explica tu duetul Basescu - Boc Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Neagu Silviu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 24 May 2010 - 10:47 PM

Stimate cititor, am facut acest topic pentru a-ti putea exprima parerea ta despre "capii " tarii noastre . Promisiunile date in electorat si....realitatea de acum . Va rog de la bun inceput sa folositi un lumbaj adecvat , chiar daca intentiile si parerile vor fi exprimate prin injurii .( macar folositii ... )
Si ca tot am pus aceste tinte, cred ca am si eu dreptul , ca si oricare cetatean al Romanei , sa-mi exprim parerea personala despre conducerea noastra. Ar trebui sa insir pe milioane de pagini , injuriile si toate urarile de"bine" spre acestea din partea mea . Dar am sa fiu "un vertebrat " si am sa spun in cateva randuri :
- Sa va fie rusine , ca a-ti amagit oamenii in electoratul dumneavoastra cu promisiuni care acum le-ati uitat . Cum de altfel uitati repede ( chiar prea repede ) - indatoririle dumneavoastra , cine a avut incredere in dumneavoastra si te-a ales ca sa aperi interesele oamenilor , cum de altfel va disparul constiinta aceea de " a privi in urma" .

Parere definitiva personala " CIRCARI " , imi pare rau ca am ajuns sa va cataloghez asa, insa prea va jucati cu focul... Atentie - FRIGE !!! :blink:

Aceasta postare a fost editata de Neagu Silviu: 24 May 2010 - 10:51 PM

0

#2 Utilizator offline   marinaru 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-August 06

Scris 24 May 2010 - 10:51 PM

Sunt "n" topice pe tema asta nu stiu la ce folos un altul. Care au fost promisiunile din campanie ?
0

#3 Utilizator offline   Neagu Silviu 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 10

Scris 24 May 2010 - 10:52 PM

Vezi postareamarinaru, la May 24 2010, 11:51 PM, a spus:

Sunt "n" topice pe tema asta nu stiu la ce folos un altul. Care au fost promisiunile din campanie ?

Nu stiam ca sunt .....inchidel
0

#4 Utilizator offline   Burel001 

• Gambler
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 26-February 09

Scris 25 May 2010 - 02:40 AM

Aria de politica are jde' topicuri despre Basescu,guvern,criza,solutii,fiecare politician si problema politica in parte,cred ca se gasea un locsor potrivit pentru cateva cuvinte pentru Boc si Basescu.
Asadar , topic inchis.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Adevaratul Basescu ! Clinho  273 28.524
Topic inchis USA - ce se intampla acolo jet li  119 19.180
Topic inchis Dialog cu Gigi Becali roportal  84 40.718