Necunoastere in domeniu Banca
Scris 24 May 2010 - 10:46 AM
in ultimu timp la banci s-au introdus niste regulifffff dure pentru protectia noastra.
din ce stiu eu, asa cum a zis si Ama, ca sa ai internet banking tre sa-ti dea banca modemu si tot tacamu. nu-i scump deloc.
si-o sa poti face tranzactii bancare cocotat in varfu patului.
din ce stiu eu, asa cum a zis si Ama, ca sa ai internet banking tre sa-ti dea banca modemu si tot tacamu. nu-i scump deloc.
Scris 24 May 2010 - 01:20 PM
DidaJames, la May 24 2010, 11:46 AM, a spus:
in ultimu timp la banci s-au introdus niste regulifffff dure pentru protectia noastra.
In general e gratuit.
Dar cum zicea si Ama, trebuie sa optezi pentru internet banking, asa ca singura solutie care ii ramane e sa aiba toate datele si sa sune la banca. Sau un drum la cel mai apropiat bancomat.
Scris 24 May 2010 - 01:22 PM
mie la Unicredit mi-au cerut 60 de lei pentru porcaria aia, care s-ar fi achitat dupa 6 luni, care era termenul in care puteam sa ma razgandesc. La inceput da, era gratis, dar in ultima instanta tot te ardeau.
Scris 24 May 2010 - 01:26 PM
Amarena, la May 24 2010, 02:22 PM, a spus:
mie la Unicredit mi-au cerut 60 de lei pentru porcaria aia, care s-ar fi achitat dupa 6 luni, care era termenul in care puteam sa ma razgandesc. La inceput da, era gratis, dar in ultima instanta tot te ardeau.
DidaJames, la May 24 2010, 02:23 PM, a spus:
la cecbank coasta 50 de lei.
Eu am la ing si la banca romaneasca. La ing a fost gratis dispozitivul, dar e 3 lei pe luna optiunea, la banca romaneasca gratis amandoua. Pe cel din urma il am doar de vreo doua luni.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Regulamentul de ordine interioară şi Codul de etică bancară | Alecu87 | 4 | 4.696 |
|
Instrumente de marketing
cec bank |
Alecu87 | 6 | 4.075 |
|
ALPHA BANK este o banca flexibila dpdv al creditelor? | marta2007 | 2 | 2.583 |
|
Chestionar: Despre credite | Korobase | 0 | 2.154 |
|
Credit pe baza de proprietate (pamant) | Macsu | 0 | 1.675 |
Contact
Facebook