Mergand pe principiul; daca-i circ, atunci circ sa fie, voi posta un mesaj a userului mihaela1 pentru a nu mai fi acuzati de cenzura.
Citez: Referitor la discutia despre stergerea mesajelor de pe forum as vrea sa fac cateva precizari:
"1. Am patru ani de cand activez pe forumul de paranormal si pana anul acesta, nimeni nu mi-a sters mesajele, chiar daca unele din ele (constat acum) erau prostioare. Dar acela era nivelul meu de cunoastere la timpul respectiv.
2. Constat ca noii moderatori ai forumului sunt discipoli ai unor scoli spirituale iar mesajele sunt sterse pe criterii care nu au legatura cu regulamentul forumului ci cu doctrinele invatate la scolile respective. Mai exact, sunt sterse mesaje care contravin principiilor impuse de curentele spirituale de care apartineti.
3. Regulamentul nu interzice a ne spune parerea despre persoanele care isi dau cu parerea pe forum. Interzice jignirile si injuriile, ceea ce este cu totul altceva.
4. Ceea ce faceti voi acum nu este moderare, ci cenzura. Parerea mea este ca sunteti partinitori in functie de ceea ce va convine sau va displace vis-a-vis de convingerile voastre spirituale, fara a tine cont ca nimeni nu este detinatorul adevarului absolut, deci nici voi. Aceasta nu este o jignire, este o parere. Si parerile celorlalti trebuie respectate, indiferent daca sunt juste sau injunste sau daca ne plac sau nu. Ele pot fi doar combatute cu argumente plauzile.
Acest mesaj as fi vrut sa-l scriu pe forum. Dar cenzura l-ar fi sters imediat. Numai ca nu pot fi sterse si convingerile sau parerile pe care le avem fiecare."
Daca cineva se mai simte neindreptatit si doreste sa-si spuna doleantele, aici este locul potrivit. Putem transforma acest topic in plangeri si suspine.
Topic mutat!
Sferele de Lumina despre 2012 Ce parere aveti?
Scris 12 June 2010 - 10:40 PM
ironic, la Jun 12 2010, 11:33 PM, a spus:
Topic mutat!
daca nu e cenzura e bataie de joc....si tot acolo ajungem.Varia?Teoria chibritului?Teorii si ipoteze my ass.......pai atunci poti sa inchizi topicul,ca eu nu voiam sa fac teoria chibritului si nici nu cred ca asta s-a facut totusi in mare, pe acest topic.
Scris 12 June 2010 - 10:47 PM
Topic inchis la cerere.
Pentru discutii despre 2012 puteti merge aici: http://www.roportal....topic69103.html
Pentru discutii despre 2012 puteti merge aici: http://www.roportal....topic69103.html
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Oameni cu serpi in burta....
????? |
vaca_cu_cabina | 68 | 14.450 |
|
Extraterestri sau demoni? | The Predator | 28 | 8.132 |
|
o minune in 16 zile