Sari la conținut
Forum Roportal
AMYRA_12D

Sferele de Lumina despre 2012

Postări Recomandate

Ce parere aveti despre Sferele de Lumina si ceea ce transmit ele in legatura cu Ascensiunea din 2012?

 

"Sferele de Lumina sunt suflete pe un nivel de evolutie foarte mare (12D), care au depasit de mult forma umanoida. Ele se infatiseaza clarvazatorilor ca sfere uriase de lumina de culoare albastru deschis. Desi nivelul lor evolutiv este foarte mare, ele lucrand direct cu Creatorul pentru formarea de noi universuri si forme de viata, ne considera drept egali, Dumnezei Creatori in devenire. Ele vin cu dragoste sa ajute Pamantul in fiecare moment important din evolutia acestuia, asa cum este acum.

 

"Va salutam, noi suntem Sferele de Lumina. S-a vorbit despre schimbarile planetare si despre obstacolele pe care le intampinati in procesul ascensiunii, precum frica si credinta in limitare. Frica de schimbarile planetare este unul din cele mai vizibile obstacole. Dupa cum stiti, corpurile fizice au tendinta de a se opune schimbarilor radicale iar schimbarile planetare intra in aceasta categorie. Spre anul 2030, planeta voastra va arata foarte probabil mult diferit de ceea ce vedeti acum. Multe schimbari se petrec deja.

Aveti multe sisteme de gandire ce pot fi vazute ca si lentile de perceptie. Stiinta este unul din sistemele de gandire de avangarda, desi savantii vostri au foarte des perceptii distorsionate, ei bazandu-se prea mult pe datele istorice. Desi este important sa fie studiata istoria, iar datele empirice au rolul lor, devine foarte greu sa aveti o minte deschisa daca ati fost conditionati, de exemplu, sa credeti ca Newton sau Einstein sau Shroedinger sau Bohr sau oricine altcineva are toate raspunsurile.

Daca cineva crede orbeste o anumita teorie sau model al Universului, precum Big Bang, este posibil sa aiba dificultati in a se deschide catre o realitate mai inalta, care transcede realitatea infatisata de teoria respectiva. Si, dupa cum bine stiti, multi savanti sunt ridiculizati cand vin cu idei noi. Aveti acum stiinta a ceea ce se petrece pe Pamant dintr-o perspectiva cosmica, si aveti si punctul de vedere spiritual si metafizic dintr-o perspectiva mai inalta.

Din punct de vedere stiintific, radiatiile de la Soare si alte stele vor intersecta Pamantul cu intensitate crescanda in urmatorii ani. Veti avea pe Pamant frecvente care nu au mai fost de aproximativ 26.000 ani. Aceste frecvente vor produce mutatii ADN-ului uman precum si a celor mai multe vietuitoare de pe planeta. Sufletele care sunt pregatite pentru mutatie, cele care s-au purificat si curatat de negativitate, vor avea o perioada extraordinara. Veti straluci in noile energii care vin. Sufletele blocate in vechile moduri de existenta, ce refuza sa se deschida noii realitati, vor avea vremuri dificile cu noile energii.

Asa cum am mai mentionat, aveti Alinierea Precesionala din decembrie 2012, trecerea cometei in mai 2017, trecerea planetoidului Nebiru in ianuarie 2030 si Saltul Galactic ce a inceput aprox. in 1950 si se va incheia in jurul anului 2100.

Acum va indreptati catre 2012, iar Saltul Galactic isi inteteste efectele, cu perioada de maxim intre 2015 si 2035. Astfel, desi aveti o crestere in amplitudinea si frecventa energiei electromagnetice, polarizarea acesteia va scadea in timpul celor 3 zile: 21-23 Decembrie 2012. Veti avea apoi o mica scadere dar, urmeaza perioada 2015 - 2035 cand va veti afla in inima Zonei Electromagnetice Nule, cu polarizare electromagnetica scazuta. Aveti apoi cometa si planetoidul. Asadar, intre 2012 si 2030 va fi o calatorie "nebuna" pentru umanitate.

 

Vor fi multe schimbari si rapide, nu numai in ADN dar si in structura planetei. Dupa cum stiti, planeta si-a schimbat frecventa de rezonanta (rezonanta Shuman) de la aproximativ 8 Hz la 14-16 Hz. Aceasta crestere va continua. Asadar, Mama Pamant isi modifica si ea frecventa de vibratie. Asa cum am mai spus, aceasta planeta va deveni 4D. Sufletele 3D de pe planeta nu vor putea face fata schimbarilor si numai aproximativ 25% din umanitate va fi capabila sa continue pe Pamantul 4D. 75% dintre suflete vor gasi diferite cai pentru a parasi mediul planetar, parasindu-si corpurile fizice si re-incarnandu-se pe alte planete care sunt potrivite nivelului lor de vibratie.

Atunci cand acest medium a studiat cele de mai sus (cu ani in urma), el a prezis ca 80% dintre sufletele umane vor pleca in timpul schimbarilor si numai 20% vor continua aici, dintre care numai 0,1 % vor intra in ascensiune fizica (5D). Aceste proportii s-au schimbat, partial datorita lucratorilor Luminii de pe Pamant. Acum estimam ca 75% vor pleca, 25% vor ramane si 0,3% se vor inalta. Poate nu pare o crestere semnificativa dar este importanta daca va ganditi ca cele 5% reprezinta sute de milioane de suflete care s-au trezit incepand din anii 1950. Acesta este un numar mare de suflete, care au devenit constiente de natura lor superioara."

 

Articol preluat http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ce anume obtin sufletele care trec in 4D?

Ce inseamna mai exact ascensiune fizica 5D?

Din ce spui tu, pare ca toti suntem Dumnezei, doar ca majoritatea de pe Pamant din prezent suntem mai putin evoluati.

Ce am gasit:

"4D: corp astral

5D: corp eteric."

Adica daca ma aflu in cei 25%(4D)+0,1%(5D)voi ramane fara corp?!

Editat de VictorN

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ce anume obtin sufletele care trec in 4D?

Ce inseamna mai exact ascensiune fizica 5D?

Din ce spui tu, pare ca toti suntem Dumnezei, doar ca majoritatea de pe Pamant din prezent suntem mai putin evoluati.

Ce am gasit:

"4D: corp astral

5D: corp eteric."

Adica daca ma aflu in cei 25% voi ramane fara corp?!

 

Nu ramai fara corp.Nu mori daca devii 5D.Redau mai jos un citat din Sferele de Lumina, cred ca este edificator:

 

"Planeta Pamant impreauna cu civilizatia umana se afla la un moment de rascruce al evolutiei, moment care poate fi privit in timp ca o bifurcare a cailor ce vor fi urmate. O parte dintre oameni vor continua pe Pamant, formand Comunitati de Lumina 4D, continuand roata reincarnarii pe o treapta superioara de evolutie. O parte foarte mica dintre oameni, dar mare raportata la evenimentele similare din istoria planetei, se va inscrie pe Calea Ascensiunii 5D in Corp Eteric Cristalin de Lumina, corp nemuritor. Pentru ambele grupuri, dar mai ales pentru ultimul, drumul sacru catre Lumina Nemuritoare este insotit de cerinte precise, ce se suprapun in cazul Ascensiunii peste nivelul vibratoriu necesar, atat la nivel de suflet cat si la nivel de trup fizic. Una dintre cele mai importante cerinte pentru Ascensiunea 5D, dincolo de nivelul vibratoriu minim, este integritatea sufletului. Sufletul uman, prima oara individualizat in 7D, s-a fragmentat in mod natural pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense. Pe langa aceasta fragmentare naturala, au existat insa multiple fragmentari datorate traumelor suferite in dimensiunile dense 3D, 4D (printre altele, scufundarea Atlantidei si Lemuriei). Pentru a avea nivelul energetic necesar inscrierii cu succes pe calea Ascensiunii, este important sa fie reintegrate cat mai multe fragmente pierdute prin Spatiu si Timp.

 

Pare un proces greu, dar nu este asa. O multime de ghizi asteapta sa fie chemati in meditatii pentru a ajuta reintegrarea. Pentru a putea medita in mod eficient pentru reintegrarea sufletului, este necesar sa participe toate corpurile, inclusiv cel Mental. Asadar, este importanta o intelegere a Genezei, Diviziunii si Fragmentarii Sufletului. O astfel de intelegere va putea deschide de asemenea unghiuri noi de perceptie asupra lui Iisus, asupra afirmatiei facute de Tobias (Crimson Circle) precum ca Iisus nu a fost un "souled being" (nu a fost o fiinta animata de un suflet, ci de ceva mai inalt). Ar putea fi intelese de asemenea si afirmatiile mai multor oameni (exceptand impostorii) cum ca sunt reincarnarea lui Iisus. Aceasta intelegere va fi cuprinsa in mai multe mesaje din seria Anatomia Sufletului.

 

Extensii ale lui Dumnezeu

 

Dumnezeu a creat sufletele individuale ca Extensii ale Sale in interiorul Creatiei. Exista multiple niveluri (densitati) ale fiecarui suflet individual. Nivelul 12D este direct conectat la Dumnezeu si poate fi privit ca o sfera ce inconjoara Punctul Central Universal, Omniscient si Omniprezent al Creatorului.

 

Nivelul 11 poate fi privit ca un invelis ceva mai dens, ce inconjoara Sfera de Lumina Primordiala. Din acest moment putem face analogia cu crengile unui copac, Copacul Vietii.

 

Din Organismul 12D-11D ilustrat mai sus, ia nastere nivelul 10D, ce poate fi privit ca radacina si trunchiul unui copac in Padurea Vietii.. Nivelul 9D reprezinta crengi mai groase crescute pe Copacul Vietii. Acest nivel este deseori numit in filozofiile noastre Monada sau Avatar. Noi il vom numi Suprasuflet Maestru, care este Suprasufletul Suprasufletului. Nivelul 8D este reprezentat de crengile mai subtiri ce iau nastere din nivelul 9D al Copacului Vietii, si poarta denumirea de Supra Suflet.

 

 

Nivelul 7D poate fi asemuit cu Frunzele si Florile Vietii care iau nastere din Suprasuflet si reprezinta Sufletele individuale. Frunzele si Florile au fibre, stamine, pistil ce pot fi asemuite cu aspectele sufletului ce traiesc experienta Lumilor Dense.

 

 

Configuratii

 

Fiecare dintre aspectele sufletului din densitatile 1D-6D creaza o forma care sa permita sufletului sa traiasca experienta acelui nivel de densitate. Astfel, molecula ADN este densificata printr-o forma de nastere, desi, in 5D si 6D nu exista nastere asa cum este inteles acest proces in societatea umana. In 4D, nasterea este aproape similara cu ceea ce se intampla in 3D.

 

Densificarea Sufletului poate avea loc prin Fragmentare sau Diviziune, in functie de Configuratia sufletului respectiv. Diviziunea are loc atunci cand un Suflet ia nastere dintr-un Suprasuflet. Aceasta se poate intampla la diverse niveluri, dar cel mai uzual este atunci cand un Suprasuflet 8D trimite aspecte ale sale in dimensiunile dense, divizandu-se pentru formarea de Suflete 7D.

 

 

Un Suprasuflet 8D da in mod normal nastere la 12 Suflete individuale 7D. Exista exceptii in acest univers si in altele. Unele Suprasuflete se divid in 6,4,3 sau 2, dar, cel mai comun este 12 Suflete, care sunt conectate permanent la Suprasuflet si, desigur, la Dumnezeu. Fiecare din cele 12 diviziuni este o entitate completa si suverana, precum celulele care se divid dand nastere la alte celule complete si functionale.

 

In mod obisnuit, Sufletele sunt nascute din Dumnezeu in mai multe contingente. In Creatia timpurie, unele constiinte au venit in individualitate in 12D, dar, cele mai multe in 7D. Procesul diviziunii si ramificarii de la nivelul 12D la 7D s-a petrecut aproape instantaneu, deci, se poate spune ca sufletele s-au nascut in 7D direct din Dumnezeu. Dupa ce Sufletele se inalta prin Ascensiune inapoi in 7D (trecand prin 4,5,6 D), incep o noua spirala evolutiva de la 7D la 12D, cand traiesc experienta nivelului Suprasuflet 8D, Maestru Suprasuflet 9D si Dumnezeu (10,11,12 D) in moduri care nu au mai fost traite ca experienta de la nasterea in 7D.

 

 

Cele 12 Suflete nascute ca Diviziuni de Suprasuflet pot fi privite ca familia principala de Suflet. In cele mai multe cazuri, cele 12 Suflete au fost nascute ca perechi, ceea ce inseamna un numar de 6 perechi. Perechile sunt Suflete Gemene sau, termenul mai familiar este Suflete Pereche... Cele doua Suflete Pereche sunt nascute simultan de catre Suflet, fiind astfel Gemene.

 

 

 

1D-3D: corp fizic (constienta minerala, plante, animala)

4D: corp astral

5D: corp eteric

6D: corp cauzal

 

7D: suflet individualizat

 

8D: suprasuflet

9D: monada, nivel atmic sau suprasuflet maestru

 

10D: nivel Christic, nivel Budhic

11D: Dumnezeu individualizat

12D: Dumnezeu Universal"

Editat de AMYRA_12D

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Toate chestiile astea new-age-iste,cu dimensiuni superioare,si chanelling-uri cu "maestrii inaltati" (sau "ascensionati"),pe mine ma depasesc...

Si toate speculatiile cu spiralele adn (12 doar),cu maestrii galactici si intergalactici...toate astea nu se pot dovedii in nici un fel.

Totul e ca un fel de sf de proasta calitate,in care poti sa crezi la fel de orbeste ca in dogmele vreunei religii...fara nici o dovada.

Si mai e si grozav de plictisitor pe deasupra -nu iti ajuta la nimic sa crezi toate astea...nu te face mai bun,nu te face mai intelept,nici macar mai informat.Pentru ca totul e speculativ.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1D-3D: corp fizic (constienta minerala, plante, animala)

4D: corp astral

5D: corp eteric

6D: corp cauzal

 

7D: suflet individualizat

 

8D: suprasuflet

9D: monada, nivel atmic sau suprasuflet maestru

 

10D: nivel Christic, nivel Budhic

11D: Dumnezeu individualizat

12D: Dumnezeu Universal"

Ati uitat nivelul lui Mahomed si nivelurile dumnezeilor universurilor paralele :jester: Nu glumesc, vorbesc tot atat de serios pe cat au vorbit si cei care au facut aceasta impartire! Oricum pana la infinit D mai aveti de lucru, spor la treaba, poate s-o gasi si vreunul sa va creada ca dintr-astia sunt destui :close:

 

Cat despre "Va salutam, noi suntem Sferele de Lumina." ... sa vedem ce vor zice dupa 2012, poate ne transmit urmatorul mesaj in 2018 cand intersecteaza axa intergalactica dintre Calea Lactee si Andromeda. Poate au ceva de spus si despre radiatia laptonica ce va ajunge atunci pe Pamant!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Pai si ca 3D, moare corpul fizic, dar sufletul cum ar veni, tot nemuritor este.

 

 

Nu, nu moare corpul prin ascensiune in 4-5D, se modifica ADN-ul, prin activarea celor 12 siruri existente , din care in prezent sunt active la oameni doar 2.

 

Universul este construit din campuri electromagnetice polarizate, care se suprapun intr-un mod ce creeaza iluzia de continuitate in interiorul spatiului - timp 3D. Desigur ca exista si forte gravitationale si nucleare dar acestea au mai degraba legatura cu afinitatea obiectelor si nivelurilor de constiinta existente in continuumul spatio-temporal 3D si mai putin cu modul in care dimensiunea 3D (spatiu-timp) se interfateaza cu alte dimensiuni ale Universului Creatorului.

 

Exista deosebiri intre termenul de Dimensiune si cel de Densitate. Cand ne referim la planuri, subplanuri si lumi de existenta din Univers, folosim termenul de Dimensiuni. Cand discutam de nivelurile de vibratie ale entitatilor, obiectelor sau campurilor energetice manifestate intr-un plan / Dimensiune, vom folosi termenul Densitate. De exemplu, poti fi o entitate vibrand la nivelul 4 D (a patra Densitate) dar poti trai experienta unei lumi 3D

 

Fiinte care vibreaza la diferite niveluri de Densitate pot vizita sau trai experienta unor dimensiuni care nu corespund in mod direct nivelului lor de vibratie.

 

 

Oricum pana la infinit D mai aveti de lucru, spor la treaba, poate s-o gasi si vreunul sa va creada ca dintr-astia sunt destui :jester:

 

 

Ai senzatia ca fac propaganda sau ceva de acest gen?Am pus o simpla intrebare si am dat cateva citate ca sa stie fiecare despre ce am vrut sa discutam.Raspunsul tau suna de parca am vorbii despre o secta sau ceva...ignoranta e arma...lol.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
"Sferele de Lumina sunt suflete pe un nivel de evolutie foarte mare (12D),

 

 

Si atunci cum le vad clarvazatorii??? cu ochelari speciali ... :jester: si unde si cand apar aceste sfere???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Ai senzatia ca fac propaganda sau ceva de acest gen?Am pus o simpla intrebare si am dat cateva citate ca sa stie fiecare despre ce am vrut sa discutam.Raspunsul tau suna de parca am vorbii despre o secta sau ceva...ignoranta e arma...lol.

Nu am astfel de "senzatii" :close: Si nu ma refeream la tine, ci la cei care au facut respectiva impartire! Daca te afli printre ei, atunci ma refeream si la tine :jester:

Ai vrut sa discutam, deci de ce te deranjeaza parerea mea referitoare la subiect? Vroiai sa citesti doar postari aprobatoare?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1D-3D: corp fizic (constienta minerala, plante, animala)

4D: corp astral

5D: corp eteric

6D: corp cauzal

 

7D: suflet individualizat

 

8D: suprasuflet

9D: monada, nivel atmic sau suprasuflet maestru

 

10D: nivel Christic, nivel Budhic

11D: Dumnezeu individualizat

12D: Dumnezeu Universal"

 

Dumnezeule mare, si eu credeam ca exista doar un Dumnezeu :jester:

 

Dar daca asta este o scara, si daca sunt vreo 150 - parca - de miliarde de oameni care au trait pe planeta, inseamna ori ca deja sunt mai multi Dumnezei, ori ca nimeni nu a mai urcat pe scara demult.

 

Si inca ceva.

Daca cineva ajunge Dumnezeu, trebuie sa inceapa sa creeze in 6 zile o lume in care sa-l trimita pe fiul (de la pozitia 10D) la rastignit ca sa-i ierte pe cei creati ca nu au fost creati bine? :close:

 

Uau! :doh:

Asta da cunoastere!

:mda:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×