din fericire nu a fost nici o victima a acestui accident,doar pagube materiale-cred ca urmare a faptului ca am redus cu mult inaintea impactului viteza masinii,in momentul cand loganul se angaja riscant in traversarea soselei...sosea pe care n-a mai traversat-o blocandu-se pe mijocul acestei...nu am avut alta optiune...pe contrasens masini ,in dreapta masina(un altul tot cu un logan,care n-a avut inspiratia sa-mi faca loc pe banda sa) si am franat puternic oprindu-ma intr-un final in masina ce-mi blocase drumul...am cauta sa mimimalizez impactul si zona acestuia lovind cealalta masina in zona roata fata (stanga sofer) intrucat,in masina respectiva se mai aflau inca 2 pasageri,iar o lovitura in dreptul portierelor ar fi fost ,de inteles,cu urmari mult mai grave!
in momentul acela toata lumea ar fi trebuit sa respire usurata,intrucat era teafara si nevatamata,insa nu a fosta asa...a inceput circul...CUM ASA? la volanul loganului cu pricina era o mamaie in varsta de 67 de ani care a inceput scandalul..."mergeti ca nebunii;trebuia sa ma eviti pe contrasens;uite ai numar de provincie,ce-s si cu provincialii astia de ies pe drumuri ca nu stiu sa conduca...de cand ai carnetul??"
eu,care imediat dupa impact,am ramas vreo 1-2min in masina(timp in care am si tras-o pe dreapta) numai cu scopul de a nu lua la injurat mamaia-pt ca recunosc ca-s coleric,si ma aprind f. iute-dupa care fara sa-i zic nimic super-soferitei imi evaluam pagubele propriei masini;repet am facut evorturi sa-mi pastrez cumpatul,mai ales ca sotia mea care era in dreapta m-a rugat sa ma calmez si sa nu fac scandal!
pana la urma s-a luat nevasta-mea de baba nebuna punand-o la punct politicos dar ferm...amintindu-i ca-i in viata ,si ca asta-i important.
cand am vazut cum stau lucrurile si cat e de obraznica mamaia,am chemat polititia sa-i ia carnetul;desi ca mai aveam si varianta unei intelegeri amiabile-dar cat de tupeisto-nesimtita era mamaia!- mai ales ca nu a interesat-o nici o secunda soarta mea si a sotiei,ca nu putem sau nu pleca de acolo,are cine sa ne ajute,avem posibilitatea materiala sa o facem.
am luat decizia anuntarii politiei si implicit a ridicarii carnetului,in primul rand un pericol public pentru felul in care conduce,iar pentru caracterul sau nu merita nici un fel de clementa....
a inceput iar circul;ca ea are nevoie de carnet,sotul e bolnav-il duce la spital,are nepoti pe care-i duce la gradinita...-ce am cu ea de ce vreau sa-i fac rau?-..ma implora,...nu ma lasa sa scriu delaratiile la politie,ma tinea de maini
politistii,draguti,-doamna...daca v-ntelegeti nu mai scriem procesul-verbal
eu m-am indoit la un moment dat,si-i zic cucoanei...bine doamna te iert ..hai sa vedem cum reparam masina mea;la care baba "ei...vedem noi,ne intalnim intru-na din zile si vedem ce facem;dar ce n-aveti casco?"
ei,f... baba naibii...si i-au luat carnetul...
abia atunci si-a sunat mamaia fiul,care era mare scula in politie...si-au inceput sa curga telefoanele!
seful de post era numai "sa traiti" la telefon...la care eu,ferm le-am spus politistilor sa-si faca datoria!
al naibii baba saraca,care n-are de nici unele,a mancat(si mananca) paine cu ceapa sa-si ia un logan!
vedeti si voi pt. ce platim noi impozite?? pt a se suna un politist pe altul,pt a interveni in scopul neaplicarii legii!
ati fi iertat mamaia in cazul meu?
Aceasta postare a fost editata de buleala: 22 May 2010 - 10:37 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS