sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ACCA Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mantra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-February 10

Scris 21 May 2010 - 09:40 AM

M-ar interesa sa stiu daca a urmat careva cursurile astea si daca i-au si folosit la ceva pe urma.
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 21 May 2010 - 10:09 AM

Vezi postareaMantra, la May 21 2010, 12:40 AM, a spus:

M-ar interesa sa stiu daca a urmat careva cursurile astea si daca i-au si folosit la ceva pe urma.

Ce inseamna prescurtarea ca se gasesc zeci de firme prescurtate asa si e greu de ales din ele ....
0

#3 Utilizator offline   Mantra 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 21 May 2010 - 10:11 AM

Vezi postareaThe Unknown, la May 21 2010, 11:09 AM, a spus:

Ce inseamna prescurtarea ca se gasesc zeci de firme prescurtate asa si e greu de ales din ele ....

Association of Chartered Certified Accountants
Nu e vorba de firme, asta e un curs. Vezi exemplul CECCAR, diferenta e ca ACCA iti ofera mai multe avantaje.

Aceasta postare a fost editata de Mantra: 21 May 2010 - 10:14 AM

0

#4 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 May 2010 - 11:55 AM

Vezi postareaMantra, la May 21 2010, 01:11 AM, a spus:

Association of Chartered Certified Accountants
Nu e vorba de firme, asta e un curs. Vezi exemplul CECCAR, diferenta e ca ACCA iti ofera mai multe avantaje.

E clar ca-l faci ca sa devii contabil ca sa si castigi ceva!!!! Se merita si trebuie finalizat studiile. Coatele pe carti ca nu este chiar usoara treaba dar poti, nu-i imposibil si te va ajuta daca vrei sa lucrezi si in alta parte, alta tara.

Cand cauti in Google apar si multe firme cu numele lor prescurtat asa!!!
0

#5 Utilizator offline   Mantra 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 21 May 2010 - 12:24 PM

Vezi postareaThe Unknown, la May 21 2010, 12:55 PM, a spus:

E clar ca-l faci ca sa devii contabil ca sa si castigi ceva!!!! Se merita si trebuie finalizat studiile. Coatele pe carti ca nu este chiar usoara treaba dar poti, nu-i imposibil si te va ajuta daca vrei sa lucrezi si in alta parte, alta tara.

Cand cauti in Google apar si multe firme cu numele lor prescurtat asa!!!

Este pentru cei cu studii economice, asa e. Care vor certificate de experti autorizati s.a.m.d
Diferenta ar fi ca unii il fac dar sunt deja angajati la firme mari. Nu voi da nume ca sa nu para ca le fac reclama. Si eu zic ca merita, de asta ma gandesc sa incerc. Credeam insa ca sunt deja persoane care pot da mai multe detalii. Thx anyway :good:

Aceasta postare a fost editata de Mantra: 21 May 2010 - 12:26 PM

0

#6 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 May 2010 - 11:52 PM

Vezi postareaMantra, la May 21 2010, 03:24 AM, a spus:

Este pentru cei cu studii economice, asa e. Care vor certificate de experti autorizati s.a.m.d
Diferenta ar fi ca unii il fac dar sunt deja angajati la firme mari. Nu voi da nume ca sa nu para ca le fac reclama. Si eu zic ca merita, de asta ma gandesc sa incerc. Credeam insa ca sunt deja persoane care pot da mai multe detalii. Thx anyway :cheer:

Doar cu o anumita experiente in business te accepta si in State pentru CPA, ... si considera mereu posibilitatea cand postezi noutati (pentru tine) ca sint multi care au auzit cu foarte mult timp inaintea ta notiunea!!!

Certified Public Accountant (CPA) is the statutory title of qualified accountants in the United States who have passed the Uniform Certified Public Accountant Examination and have met additional state education and experience requirements for certification as a CPA. Individuals who have passed the Exam but have not either accomplished the required on-the-job experience or have previously met it but in the meantime have lapsed their continuing professional education are, in many states, permitted the designation "CPA Inactive" or an equivalent phrase.[1] In most U.S. states, only CPAs who are licensed are able to provide to the public attestation (including auditing) opinions on financial statements. The exceptions to this rule are Arizona, Kansas, North Carolina and Ohio where, although the "CPA" designation is restricted, the practice of auditing is not.

Nu traduc doar la request ca nu este informatie pentru orice "Dude" curios!!! doar 'nteligenti!!!

Aceasta postare a fost editata de The Unknown: 21 May 2010 - 11:55 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Sfaturi pentru manageri
Sfaturi gratuite, zilnic
tonicul  8 6.914
Hot Topic (New) Atasamente Pana la ce varsta ti-ai propus sa muncesti?
unii nu inteleg intrebarea. nu e vina lor.
succes  50 11.794
Replici noi 100 de milioane USD
Cum faci 100 de milioane USD
Schimbarea Perceptiei  5 4.210
Hot Topic (New) Solutie de criza
Libertate vs Prizonierat!
lilikarma  41 6.956
Replici noi Asociatiile de producatori agricoli din Romania manolebenieamin  0 3.434