contacteaza agentia de brokeraj unde au fost cumparate, lasa-te informat despre evolutia lor si vezi daca le vinzi sau le mai tii.
Informeaza-te totodata cum poti tu de acasa sa urmaresti cursurile si sa-ti iei informatiile
Vinzari actiuni sau dividente?
Scris 11 August 2009 - 07:28 PM
M`au inzestrat si pe mine cu cateva certificate de actionar SOCIETATEA COMERCIALA ``VINIFICATIE SI BAUTURI``!!
cum le`as putea vinde si cu cat???cei care au avut actiuni,....,aceleasi actiuni ca si mine..,,am inteles ca le`au vandut acu` cativa ani in urma si ca au luat o suma frumusica pe ele<<apx 900 euro per` actiune>>!!as dori si eu sa le vand!...,dar daca se poate fara ajutorul unei firme de brokeraj !se poate?shi daca nu se poate unde ma pot interesa de valoarea lor?
as dori un raspuns de la cineva in domeniu!
VA MULTUMESC MULT!
cum le`as putea vinde si cu cat???cei care au avut actiuni,....,aceleasi actiuni ca si mine..,,am inteles ca le`au vandut acu` cativa ani in urma si ca au luat o suma frumusica pe ele<<apx 900 euro per` actiune>>!!as dori si eu sa le vand!...,dar daca se poate fara ajutorul unei firme de brokeraj !se poate?shi daca nu se poate unde ma pot interesa de valoarea lor?
as dori un raspuns de la cineva in domeniu!
VA MULTUMESC MULT!
Scris 31 May 2010 - 11:24 AM
De ceva timp posed niste actiuni de la S.A. " Carmez" insa acum as dori sa le vind si intrebarea mea este ca: cum as putea sa o fac si cam cit ar valora ele??
mersi anticipar
mersi anticipar
Scris 21 June 2010 - 09:24 PM
Contact edit@yahoo.com
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Stornare sau anulare
stornare sau anulare |
ALEX_ALEXANDRU1983 | 3 | 1.260 |