sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cazare cat de ieftina posibil in Bucuresti nu tre sa fie confort 1 sau 2..doar ceva decent Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 20 May 2010 - 12:13 PM

Caut de jumatate de ora un topic potrivit unde sa ridic problema asta dar nu gasesc si pace.
Asa ca iacata-ma-s! .. cum naiba gasesc si eu o chirie cat de ieftina posibil in Bucuresti?
As prefera un camin social..daca mai exista..unde mai exista..si ce conditii trebuie sa indeplineasca persoana pe care vrei sa o cazezi acolo. E musai sa aiba un card de identitate (aka buletin) sau se poate si cu un CIP (buletin provizoriu, se face de obicei pentru un an)...am io mai multe interbari de fap..da deocamdata ma rezum la atat.

Am mare nevoie de ajutor ca eu nu-s in capitala si .. ma orientez foarte greu din aceasta cauza.
Va multumesc anticipat pt timp si rabdare.

:pardon:
0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2010 - 07:52 PM

nimeni nici o idee?
0

#3 Utilizator offline   ousor 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 20 May 2010 - 08:23 PM

citeste un ziar online din bucuresti :good:
0

#4 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 20 May 2010 - 10:55 PM

Vezi postareastupid_me, la May 20 2010, 03:13 AM, a spus:

un camin social..daca mai exista..

:lol: .... vrei si niste paduchi sau puricii-ti ajung :good:

La un homeless shelter te referi???
Provincia nu se accepta!!! din cate stiu eu, dar poate daca spui putin mai detaliat problema, te poate ajuta cineva.
0

#5 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2010 - 10:58 PM

pai nu e pt mine..e pt un om de pe strazi, fara casa. incercam o reabilitare a lui. Primul pas e o chirie cat de ieftina (dar decenta)..sau camine particulare..macar pt prima faza..
Omul are in jur de 50 de ani si e epileptic. Deocamdata ia putini banuti ca si ajutor social..dar..vrem sa ii obtinem si ceva pensie de boala..e proaspat cazul..prea multe detalii nu pot da.
0

#6 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 20 May 2010 - 11:07 PM

Vezi postareastupid_me, la May 20 2010, 01:13 PM, a spus:

Am mare nevoie de ajutor ca eu nu-s in capitala si .. ma orientez foarte greu din aceasta cauza.

S-au ieftinit chiriile [ eu asa stiu].
Vrei sa inchiriezi un apartament sau doar o camera intr`un apartament?
Sunt agentii care se ocupa cu asa ceva. Ii suni, le spui ce iti trebuie si ei cauta pentru tine.
Gasesti si pe internet.

Doar un exemplu: http://www.museimobiliare.ro/anunturi-imob...eri_garsoniere/

Atat timp cat ai un act valabil, unde este trecut si CNPul, cred ca este ok.

Vezi postareastupid_me, la May 20 2010, 11:58 PM, a spus:

pai nu e pt mine..e pt un om de pe strazi, fara casa. incercam o reabilitare a lui. Primul pas e o chirie cat de ieftina (dar decenta)..sau camine particulare..macar pt prima faza..
Omul are in jur de 50 de ani si e epileptic. Deocamdata ia putini banuti ca si ajutor social..dar..vrem sa ii obtinem si ceva pensie de boala..e proaspat cazul..prea multe detalii nu pot da.

De ce nu ai spus de la inceput? Credeam ca ptr tine sau altineva mai tanar. student, ceva...
Cred ca va fi foarte greu sa gasesti o camera ptr dansul... Mai ales ca are si o problema medicala.
In cazul asta, un camin, pare mai indicat. Dar si acolo este greu...
0

#7 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2010 - 11:08 PM

pai deocamdata i-a expirat si CIP ul..mai intai iau cazarea pe numele meu si il las pe el..si incet incet ii facem rost si de buletin. Multumesc mult. Am dat si eu de ceva agentii..banuiesc ca as iesi mai ieftin cu o camera..uf, spalat si imbracat..omul e intelectual..e chiar o placere sa il ai in preajma..dar e lunga povestea.
0

#8 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 20 May 2010 - 11:25 PM

Asa ma intristeaza povestile astea cu oameni batrani, singuri si fara ajutor... Pacat!

Poate merge cu certificatul de nastere si cartea de identitate [ asa expirata cum este], la sectia de politie pe raza caruia a avut ultimul domiciliu, si ii vor elibera alta carte.
0

#9 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 20 May 2010 - 11:30 PM

Da..Cip ul, daca mergem la politie il elibereaza in cateva zile sau pe loc. Dar pt buletin trebuie cel putin o dovada de chirie..ca e f greu sa gasesti pe cineva sa il treaca ca domiciliat..numai ca unde naiba sa il bagi la chirie fara buletin..cred ca initial incercam cu cipul..si apoi cu buletinul
0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 20 May 2010 - 11:45 PM

Pentru buletin, nu ajunge doar un contract de ichiriere. Domiciliul la respectiva adresa, se poate face numai cu acordul proprietarului.
Din pacate, majoritatea celor care inchirieaza, nu sunt de acord cu asa ceva.

Poate un azil ar fi mai indicat. Poate ca aici: http://www.eanuntul.net/firme/detalii/azil...-hunedoara/2641
Dar in Bucuresti.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis