Mantra, la 19 May 2010 - 01:02 PM, a spus:
M-am gandit sa scriu despre asta desi pare un subiect aiurit. Imi dau seama ca nu sunt singura persoana care experimenteaza asa ceva, deci ar fi interesant de aflat cum procedeaza altii cand se gasesc in astfel de situatii. De cand ma stiu am un efect devastator asupra lucrurilor din jur mai ales asupra televizoarelor, aparatelor de fotografiat, telefoanelor, calculatoarelor etc. Nu mai spun de becurile care se sparg/ard la 2-3 saptamani. Mi se-ntampla pana si cu masini, trenuri, tramvaie etc. Fie nu mai circula, fie se-ntampla nu stiu ce prostie, se defecteaza etc.
Am observat ca pot influenta si in bine dar mai ales in rau daca gandesc...Asta nu inseamna insa ca ma ocup de magie neagra si alte porcarii, sunt o persoana credincioasa. Problema e ca am obosit sa tot am parte de atatea "obstacole" si nu cred ca e vorba doar de mine si de gandirea mea. Sunt multe momente cand gandesc pozitiv, optimist bla-bla si degeaba.
Pe masura ce trece timpu' constat nu numai ca inca se intampla astfel de fenomene, mai mult, apar alte treburi. Ieri, de exemplu, eram in bucatarie si-mi luam ceasca de cafea cand a zburat de sus, de pe dulap o furculitsa ( am un set d-ala de plastic uitat pe acolo de ceva vreme...) care era totusi in punga. Bun, m-am obisnuit cu farfuriile care parca danseaza in suportul ala de plastic adesea, cand ma intorc eu in camera. Si exemplele pot continua (am un lung sir de experiente, unele mai putin placute) da' deocamdata prefer sa ma opresc aici.
Well, poate are careva ceva de spus (sau nu)
Ei bine, dupa ce am aruncat un ochi pe ici pe colo sa vad ce spune lumea (vorba aia sa nu mai spun o bazaconie deja repetata de vreo 2-3 indivizi) am observat ca exlicatiile sunt diverse, unele nedemonstrabile, iar altele chiar lipsite de sens pe langa lungul sir de postari neajutatoare prin care esti luat drept un "idiot" dornic de atentie si care chipurile reuseste sa prosteasca lumea din popor. Tipic romanesc: sa vorbeasca mult, prost si fara rost. Ma bucur ca nu pleci urechea la toata lumea!
Parerea mea -unica si proprie fara alte inspiratii de la vecini- este ca ar trebui sa incerci sa dezvolti "subiectul"! Adica, mai exact, sa cauti o cale prin care sa antrenezi toate aceste "capacitati" si sa obtii un autocontrol bine meritat asupra lor. Din ceea ce spui reese ca ar fi implicate manifestarea a mai multe astfel de capacitati speciale combinate intre ele de la moment la moment!
Explicatiile ar fi multe si din punct de vedere spiritual si fizic (mai cuantificate - latura asta e inca in dezvoltare)! Ideea este ca totul se rezuma la energie si la un strop de informatie care sa coordoneze procesele "fizice" in urma folosirii acelei "energii"!
Daca doresti am putea discuta mai multe si poate iti pot fi de ajutor chiar si cu vreo cateva tehnici destul de folositoare pe langa anumite informatii si explicatii personale! Ramane de vazut daca am nimerit firul cel bun pe masura ce inveti sa controlezi ceea ce ai si de asemenea sa dezvolti mai departe!
Primul pas e intelegerea fenomenelor, iar restul vine de la sine!
Toate cele bune!
Elias Artistul