Romania psihotronica atac
Scris 18 May 2010 - 02:09 AM
Nu va chinuiti sa trageti concluzii despre numele sub care scriu sau despre cine as putea fi. Prea putin conteaza , deoarece mai important este ceea ce urmeaza sa scriu.
De cateva zile Romania si intregul popor roman este atacat de forte care doresc distrugerea bunei evolutii energetice de care regiunea Romaniei a beneficiat in ultima vreme. Atacul se manifesta prin arme de influentare a climei , arme de modificare a echilibrului cerebral , arme biologice si arme politice prin diferite corpuri diplomatice ce se aliniaza total cu vointa elitelor din vest.
Daca inca nu ati observat pana acum , multi dintre noi suntem afectati de simptome asociate in mod normal cu o banala raceala. Aceasta imbolnavire total sintetica se manifesta prin iritari ale gatului si cailor respiratorii , scurgerea de secretii nazale , stranuturi si febra. In cazul femeilor , se manifesta posibil si prin durere de ovare.
Aceste afectiuni regasite brusc in zeci de mii de romani , sunt efecte directe ale crearii unei furtuni de mari proportii in care au fost inteligent pulverizate componente organice si anorganice , ce declanseaza acest tip de afectiune. Intentia lor prin aceasta actiune , este de a slabi puterea subconstientului colectiv prin iritarea fizica si psihologica a oamenilor acestei natiuni.
Actiunile F.M.I. sunt total aflate in linie cu politica actuala de a distrugere a guvernarii in Romania , care in mod normal ar fi trebuit sa se afle in mainile partidului P.S.D. si a componentelor sale masonice afiliate la Ritul Scotian. Pot presupune ca rezultatele alegerilor prezidentiale au socat elitele din vest si imprumutul F.M.I. a fost mai mult un tratat fortat , un pact bagat pe gatul Romaniei , cu toate ca se cunosc efectele negative generate aproape automat de orice contracte incheiate cu astfel de banci private precum F.M.I. si Banca Mondiala.
Decizia F.M.I. impusa actualei guvernari din Romania este total menita crearii unei probleme care sa starneasca dispute intre oameni si conducerea politica. Aceasta actiune face parte din vechiul joc numit actiune-reactiune-solutie. Ei creaza probleme , masele reactioneaza vizavi de aceste probleme si cer solutii , solutii care reprezinta de fapt ceea ce ei doreau sa realizeze de la bun inceput.
In cazul de fata , F.M.I. impune decizia reducerii salariilor , pensiilor , ajutoarelor sociale. Masele romane reactioneaza si doresc greva , doresc revolta , eventual doresc schimbarea conducerii politice in caz ca nu se poate ajunge la o intelegere de a opri acest proces ce ar schilodi traiul (si asa saracacios) al oamenilor din tara asta.
Miercuri , in Piata Victoriei sunt asteptati 40.000 de oameni. Numarul lor va creste probabil si toata aceasta masa de oameni va fi constant bombardata cu pulsuri electromagnetice menite starnirii in creierele lor a urii si violentei. Acelasi lucru s-a intamplat si in Grecia , iar revoltele din acea zona sunt un semn al actiunilor care se pregatesc pentru Romania. Se pare ca F.M.I. este pus pe treaba si doreste cu orice pret crearea unor astfel de conflicte in pregatirea unor alte suprize.
Cresteti doza de vitamina C , apelati la ceaiuri babesti si nu considerati afectiunile de care suferiti ca simple raceli sau gripe sezonale. Totul este regizat si complet directionat spre obtinerea unui anumit efect care ne costa pe toti , fizic si sufleteste.
Scris 18 May 2010 - 02:18 AM
Nu ca as contesta ca se pregateste ceva.Se tot pun paie pe foc...si unii sunt destul de naivi incat sa-si inchipuie ca asta va duce la ceva bun.
Scris 18 May 2010 - 02:36 PM
Si zau ca e nevoie de asa ceva ...ca-i mai mare rusinea ca noi sa fim considerati si tratatati ca ultimele jeguri ale Europei doar ptr ca niste inconstienti se lasa cumparati cu o galeata de plastic.
Scris 18 May 2010 - 02:58 PM
UndergroundSRI, la May 18 2010, 03:09 AM, a spus:
Da' despre distrugerea sistematica a patrimoniului national, al valorilor , al bugetului acestei tari , de ce nu spui nimic ?
Orice medic iti va spune ca intr'o perioada in care clima trece de la o extrema la alta, riscul de afectiuni gripale este crescut .
Oho ... adica PSD'ul reprezinta normalitatea ?
Decizia FMI, nu a fost impusa, daca esti "cunoscator" vei fi stiut faptul ca noi am propus masurile de micsorare a pensilor si salarilor. Comisarii europeni au fost socati de decizia politica a Romaniei, dat fiind faptul ca populatia nu avea un nivel ridicat de salarizare .
Dar decizia de a erduce pensiile , nu este un act violent (genocid) , ce sfideaza atat legea cat si bunul simt ?
Pensia este un drept castigat , nu o negociere !
Ehe... daca dadeai si numele vreunui ceai , ii cresteai cu siguranta vanzarile !
Scris 19 May 2010 - 03:13 PM
Intrebarea mea catre voi este:
In ce etapa credeti ca ne aflam noi acum?
Scris 19 May 2010 - 08:20 PM
Mai ieri spuneati ca protestatarii sunt scosi in strada de opozitie.
Azi spuneti ca sunt manipulati energetic, ca altfel ar fi stat acasa.
Maine veti spune ca sunt niste holograme trimise prin satelit de nu-stiu-ce organizatie din umbra si ei de fapt nu exista
Mai mult de atata nu puteti...? S-au impreunat fortele raului sa rastoarne actuala guvernare competenta si minunata...?
Am si eu o intrebare - de fapt doua.
1. Cat credeti ca o sa mai tina porcaria asta?
2. Chiar aveti impresia ca oamenii sunt prosti...?
Scris 19 May 2010 - 08:31 PM
eu dorm cu capul la nord(asta-i sigur) si ma trezesc cu "spume" dimineata..oare sa fie de smecheria asta sau de la tigari?
Scris 19 May 2010 - 09:02 PM
buleala, la May 19 2010, 09:31 PM, a spus:
eu dorm cu capul la nord(asta-i sigur) si ma trezesc cu "spume" dimineata..oare sa fie de smecheria asta sau de la tigari?
Eu ma trezesc cu spume dimineata doar dupa ce beau prea multa bere inainte de culcare. Dar nu mai tin minte cum dorm cu capul. O fi tot de la asta sau baga astia iar bromura in bere?
Finnian, la May 19 2010, 09:20 PM, a spus:
Mah, prosti sint. Dovada ca voteaza.
Aceasta postare a fost editata de florianb: 19 May 2010 - 09:05 PM
Scris 19 May 2010 - 09:34 PM
daca dorm cu mobilu la ureche ce sanse sunt sa fiu atacat energetic?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar:
Fii pirat cu acte in regula! |
NeoxX | 9 | 3.758 |
|
Viitorul va fi comunist sau nu va fi deloc .
Pro sau contra afirmatiei? |
Ghijoi | 10 | 4.121 |
|
Dom’ Costel, acuzat că şi-a torturat victimele
Costel Iancu (pd-l), înaltul funcţionar public demis ! |
Decebal88 | 12 | 5.695 |
|
Israel, tara si a evreilor-romani
Cea mai mare diaspora romana ,in Israel |
Evreul | 94 | 26.459 |
|
Chestionar: