mica_curioasa, la May 20 2010, 01:42 PM, a spus:
Ba tocmai asta e scopul sexului (presupun ca la acest gen de dragoste te referi, altfel nu vad legatura). Natura l-a conceput in asa fel incat sa simti placere cand perpetuezi ca altfel... cine s-ar mai perpetua... ca si asa facem sex din ce in ce mai mult doar pt. placere. Cine-si mai complica azi viata cu puradei pe cap. Sex la liber, fara responsabilitati!
Adevarul e ca aici chiar ne-am ridicat deasupra animalelor. Ele o fac doar cand sunt in calduri, adica atunci cand le-a venit vremea sa conceapa.
1) Nu ma refeream de loc la sex, deci citeste cu atentie. Da chiar deloc, am spus pe ultimul plan pana la urma unirea trupurilor.
2) Ce spui tu acolo, numai a Dragoste provenita din Iubirea de care vorbesc eu nu suna! Suna ca la cattle: si taurii - cel putin ei daca nu si ele - simt o forma de placere, cel putin fizic, atunci cand o fac cu vacutele lor, insa asta nu se cheama dragoste LOL
3) Si revenind la "a face sex" efectiv (desi datorita naturii umane complexe, exista "a face sex" si "a face dragoste"), trebuie sa recunosti ca modul cum o fac animalele
poate fi extrem de diferit de modul cum o fac oamenii, adica .... la fiintele umane poate, si chiar ar trebui sa implice, macar din cand in cand (pentru variatie) un pic de rafinament si estetic ... placerea nu trebuie sa fie numai fizica, ci si interioara, nu???
Ai vazut tu vacuta care-si asteapta boul/taurul cu lumanari parfumate, desuuri, muzica romantica, etc?
Concluzia: eu vorbesc de Iubire. Tu vorbesti de sex, iar daca scopul sexului e doar perpetuarea, atunci ne-ar fi facut mama natura ca pe animale, cand intram in perioada de rut, procream si gata. Plus ca la cele mai multe animale perioda de rut este "planificata" de mama natura, pe cand omul poate dori si face asta si zilnic cu aceasi placere - daca are cu cine si cu ce
Oricum, remarci ca tenta postului este de gluma, da?
Aceasta postare a fost editata de Praf...de stele: 20 May 2010 - 11:22 PM