sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ura si razbunarea... de ce, cum , cand apar cele doua..... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 04-April 10

Scris 16 May 2010 - 06:37 PM

Mai peste tot se vorbeste de dragoste/iubire desi, ura este la fel de puternica ca celelalte .Nimeni sau aproape nimeni nu discuta despre ura, cu toate ca un om care uraste ar avea ce spune , ce ne invata sau atentiona,
Eu personal am urat cativa oameni si inca mai urasc, ura a venit din prea multa dragoste sau pur si simplu a inlocuit dragostea.Efectele sunt neplacute si sunt multumita ca macar nu a aparut setea de razbunare.....

Puteti impartasi si celorlalti din experientele voastre :o:
1

#2 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 16 May 2010 - 07:13 PM

dintre toate sentimentele umane ura e cea mai distructiva. distruge pe posesoru ei in primu rand. schimonoseste trasaturile celui mai angelic chip si imbolnaveste sufletul si trupul pana in maduva oaselor.

ura intuneca mintile si duce la cele mai idioate fapte.

n-am putut vreodata sa inteleg cum e posibil sa simti ura fata de cineva pe care l-ai iubit la un moment dat.

si eu am simtit ura fata de cateva persoane, dar am decis sa o transform in altceva.nicidecum fortat in iubire, ar stiindu-i efectele, m-am straduit s-o....deturnez.

cat despre ura intre doi fosti iubiti, repet, n-o inteleg defel, am vazut in juru meu ca-i o mare, mare porcariea si ca rezultatele sunt vieti distruse si suflete ucise.
0

#3 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:26 PM

*ura intuneca mintile si duce la cele mai idioate fapte...ca si dragostea dar de ce nu am povesti si ce facem din prea multa ura asa cum povestim ce facem din prea multa dragoste? ...si ma refer la ura din orice motiv si intre diferite categorii de oameni nu neaparat intre iubiti

eu de exemplu mi-am urat soacra foarte tare incat nu am fost nici la inmormantare, mi se intuneca mintea cand o vedeam, tot timpul dar tot timpul avea un singur scop, sa ne desparta ....si-a vazut visul cu ochii dar dupa moarte insa nu ea a fost motivul......daca o voi ierta sau nu.....e doar unul din personaje...

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 16 May 2010 - 07:27 PM

0

#4 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 16 May 2010 - 07:31 PM

Vezi postareaSalvie, la May 16 2010, 07:37 PM, a spus:

Puteti impartasi si celorlalti din experientele voastre :o:

Ce sa caute un topic despre ura... la Dragoste?
Si ce vrei sa povestim? Pe cine si cum uram?

Dar hai sa identificam: Ce inseamna pentu tine 'ura'?
0

#5 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:38 PM

Dar pentru tine? Ura face parte din dragoste....dragostea/iubirea cuprinde toate celelalte sentimente (din punctul meu de vedere)...de ce nu am vorbi si despre ura?..e o componenta...

de cate ori nu se foloseste..*Te urasc pentru ca te iubesc atat de mult?...in fine daca deranjeaza subiectul puteti renunta la topic...scuze daca am adus neplaceri...

si apoi ar fi ceva educativ , de ce nu?prin relatari tinerii pot invata sa controleze ura,,,,,

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 16 May 2010 - 07:42 PM

0

#6 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:41 PM

Vezi postareaSalvie, la May 16 2010, 08:26 PM, a spus:

eu de exemplu mi-am urat soacra foarte tare i

aaaaaaaaa eu credeam ca te referi in primu rand la iubirea care devine ura intre doi prieteni/ amanti/ soti.

pai asa si io am urat-o de muuuuulte ori pe mama lu Gelu, da cand am vazut cat sufar de mult si ce bine-i face ura mea, mi-am impus fortat schimbarea atitudinii exterioare: dulce, corecta, ireprosabila.

asa i-am anihilat mizeriile impotriva mea, iar cand a trebuit, am folosit si duritatea. in prezent ea asculta de mine, nu io de ea.

io am intrebat de vreo doo ori: de ce atunci cand vreun nene mi-a declarat iubire eterna si io l-am refuzat, marea lui iubire s-a transformat in ura? am patit-o de mai multe ori.

si n-am primit raspuns.
0

#7 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:45 PM

DidaJames am eu asa o banuiala ca nici nu vei primi raspuns. am eu o vorba da nu o pot spune aici... :o:
0

#8 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:48 PM

de ce sa nu poti?

te rog spune-o, poate ma luminez si io cumva.

pliz.
0

#9 Utilizator offline   Salvie 

• toxi-infect
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 May 2010 - 07:52 PM

*de ce atunci cand vreun nene mi-a declarat iubire eterna si io l-am refuzat, marea lui iubire s-a transformat in ura? am patit-o de mai multe ori...acei nene au o parere gresita despre femei si apoi oricum ai lua-o tot aia vad ei...femeile care cedeaza la un avans sunt in ochii lor c***e iar raspunsul lor catre cele care nu cedeaza e cam asa....da-te naibii de c***a...nu e vorba de ura , e vorba ca nu pot ei spune chiar asa pe fatza ce gandesc , nu generalizez dar in grupul lor asa se vorbeste....

Aceasta postare a fost editata de Salvie: 16 May 2010 - 07:54 PM

0

#10 Utilizator offline   heaven 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-January 05

Scris 16 May 2010 - 07:56 PM

Vezi postareaSalvie, la May 16 2010, 07:52 PM, a spus:

*de ce atunci cand vreun nene mi-a declarat iubire eterna si io l-am refuzat, marea lui iubire s-a transformat in ura? am patit-o de mai multe ori...acei nene au o parere gresita despre femei si apoi oricum ai lua-o tot aia vad ei...femeile care cedeaza la un avans sunt in ochii lor c***e iar raspunsul lor catre cele care nu cedeaza e cam asa....da-te naibii de c***a...nu e vorba de ura , e vorba ca nu pot ei spune chiar asa pe fatza ce gandesc , nu generalizez dar in grupul lor asa se vorbeste....

Simplu...nu era vorba de iubire,ci de patima,dependenta,dorinta de reconfirmare a masculinitatii etc.
Adevarata iubire nu va duce niciodata la ura.
0

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Motive pentru un refuz
topic pentru barbati lipsiti de personalitate.lol
Cristi din prahova  61 2.159
Hot Topic (New) Relatii la distanta * * * * -
Teme combinate
missy_19  462 42.898
Replici noi Cum Iti Dai Seama ?
Cum iti dai seama daca o fata / baiat te place ?
Maxell  13 931
Hot Topic (New) Esti sau nu o persoana romantica ? Hai sa vedem ! contestman  74 10.979
Hot Topic (New) In cautarea jumatatii pierdute Demiurgul  30 5.327