sau Inregistrare

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Spiritualitate practica Evaluare topic: - - - - -

#291 Utilizator offline   AMYRA_12D 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 13-October 06

Scris 11 June 2010 - 10:29 AM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jun 11 2010, 02:54 AM, a spus:

Eu stiam ca sediul energetic al vointei este pe stomac, sau plexul solar. Nu umarul drept. Oricum eu le am zdravene.

Sa fie clar un lucru. Actiunile care nu sint permise de societate sau noi le consideram ca nu trebuie sau trebuie facute, trec prin vointa noastra. Deci a da vina pe ceva din exterior e gresit. Chiar si cind te obliga altul, tu poti da sau nu. Deci vointa. Pe la aceasta caracteristica numita vointa, cam trec multe din viata noastra.

Pai ce spui tu, cu actiunile permise sau nu de societate si cum reactionam la ele sunt "programe" implementate in creier (3D) inca din copilarie, prin "educatie".Se creeaza in campul fiecaruia din noi programe, ne programeaza efectiv prin repetarea anumitor reguli,norme, prin observare, prin ceea ce citim...etc.Un copil vine neprogramat pe lume, dupa care incepe sa fie "educat". :lol:
Cei care nu respecta normele (programarea) sunt considerati ori ciudati, neadaptati social sau daca fac crime sau acte si fapte penale, infractori.Deci sunt catalogati de catre ceilalti conform programelor implementate in ei si general acceptate de societate.Ce naiba e societatea?LOL.Nu m-am putut abtine. :D
Deci ca sa sintetizez, actele de vointa despre care ai amintit tu sunt conditionate de aceste programe care intra in subconstient si se pot vedea in campul fiecaruia dintre noi, daca stii la ce te uiti.Structura cristalina a corpului nostru permite programarea si nu se limiteaza aceasta programare doar la nivel de "educatie", ne manipuleaza prin programare intr-un stil grotesc daca te uiti ca spectator pt o ora in jur.:lol:

Deci da, ai dreptate, dar te referi la acte de vointa pre-programate.

Pe stomac este sediul "opiniilor" si acolo se acumuleaza si furia,frica.Daca stai sa te gandesti are si ea legatura cu vointa, pt ca prin opiniile personale incerci sa iti impui sau sa iti comunici vointa si daca rezultatul este negativ poti acumula furie,frica si dereglezi chakra in timp.
0

#292 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 11 June 2010 - 12:22 PM

Eu am avut probleme pe acea chakra doar cind mergeam pe vointa altora. De cind sint pe vointa proprie, e f puternica vointa. Si stomacul f sanatos. Bineinteles vointa trecuta prin gindire proprie si tinind cont de reguli.
Frica e mai degraba indusa de altii. Nu ai cum sa-ti induci tu frica. Ci vointa. Cei din jur mai degraba nu induc vointa in tine, ci mai degraba ti-o micsoreaza, prin reguli, avertismente. Stapinirea de sine, tine de vointa ta, nu a altora.
0

#293 Utilizator offline   AMYRA_12D 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 June 2010 - 02:48 PM

Vezi postareanightwish, la Jun 10 2010, 05:17 PM, a spus:

Detaliaza, te rog.

Fetele: :o:

Adica multe din lucrurile rele care se intampla (crime,violuri,etc..) sunt plata karmica prin intalniri karmice.Adica in alta viata ai facut cam acelasi lucru spiritului respectiv, si in viata asta se echilibreaza prin aproximativ aceeasi fapta.Sau mai exista si varianta platii karmice prin alt spirit care accepta sa preia plata in numele altui spirit, daca spiritul care ar trebuii echilibrat nu este incarnat si pentru ca cei doi sa se mai intalneasca in alta viata incarnati in aceeasi perioada ar trebuii sa treaca prea mult timp sau poate ca spiritul ramas inca incarnat nu poate evolua din cauza ca nu a platit acea greseala si spiritul care ar trebuii sa il ajute sa plateasca (cel caruia i-a gresit) a iesit din roata reincarnarii si in aceasta situatie ar trebuii ca cel ce a gresit sa ramana sa astepte rascumpararea greselii pentru totdeauna, ceea ce nu este posibil, fiindca ar ajunge la reciclare pana la urma, stiut fiind ca spiritele nu au eternitatea totusi la dispozitie pt a evolua si a iesii din roata reincarnarii.Nu stiu daca s-a inteles ceva din ceea ce am vrut sa zic... :P

Si cand creezi karma, inseamna ca faci o greseala care te va costa mai tarziu,in viata asta sau in alta.E aproape imposibil de stiut care este plata karmica si care este greseala ce produce karma, pt ca plata karmica se poate prezenta la fel de bine sub forma unei greseli dpdv al nostru, in aceasta viata, deoarece nu ne amintim cine suntem cu adevarat si cu ce bagaj karmic am venit in aceasta viata.Cel mai bine e sa eviti sa creezi karma...daca chiar ai ceva de platit cuiva sau invers, acel lucru se va produce mai mult ca sigur, independent de vointa ta.Asa ca...:P
0

#294 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 11 June 2010 - 03:56 PM

Totusi de ce ar dimensiunile/densitatile in legatura cu nivelul de evolutie sau spiritualitate?

Daca ingeri decazuti raman in aceeasi densitate, de se pot lupta cu ingeri, si pot calatori din una in alta.

Daca oameni de toate nivelurile de evolutie si involutie sunt aici.

Moartea "de la sine" a celor materialisti sau barbari sa fie oare un basm, din moment ce se spune despre ei prin toate densitatile?

Sau exista si densitati unde intunecatii/decazutii nu pot trai?
0

#295 Utilizator offline   AMYRA_12D 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 June 2010 - 09:28 PM

Vezi postareaSilverdane, la Jun 11 2010, 04:56 PM, a spus:

Totusi de ce ar dimensiunile/densitatile in legatura cu nivelul de evolutie sau spiritualitate?

Pai are, ca practic densitate inseamna vibratie, capacitate de inmagazinare mai mare sau mai mica a energiei.Daca poti vibra la un nivel mai ridicat, adica poti suporta fizic acel nivel vibratoriu asta inseamna automat ca ai gradul de evolutie spirituala adecvat acelei vibratii.Altfel mori,pentru a te intrupa intr-o vibratie adecvata nivelului tau de vibratie.Energia este Lumina sau invers, ma rog, si de-aia este legata direct de spiritualitate si evolutie spirituala.

Daca ingeri decazuti raman in aceeasi densitate, de se pot lupta cu ingeri, si pot calatori din una in alta.

Asta nu prea am inteles-o...ingerii decazuti au vibratia mai joasa decat a oamenilor,sunt demoni.Se lupta cu ingerii doar daca ingerii vin sa se lupte cu ei si asta se intampla doar daca ingerii sunt chemati in aparare sau daca sunt trimisi special ,pentru un scop anume (prea rare ocazii...).

Moartea "de la sine" a celor materialisti sau barbari sa fie oare un basm, din moment ce se spune despre ei prin toate densitatile?

Nu exista entitati malefice in dimensiunile si densitatile mai "inalte",pt ca nu rezista vibratiei.Pur si simplu nu au acces.

Asta e, corect. :P
0

#296 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 11 June 2010 - 10:04 PM

Nu cred sa existe densitate in care sa nu existe manifestare. Legile se maresc o data cu densitatea. Cu cat densitatea este mai densa, cu atat legile sunt mai multe si mai aspre... :bye:
0

#297 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 12 June 2010 - 01:01 AM

Vezi postareaironic, la Jun 11 2010, 10:04 PM, a spus:

Nu cred sa existe densitate in care sa nu existe manifestare. Legile se maresc o data cu densitatea. Cu cat densitatea este mai densa, cu atat legile sunt mai multe si mai aspre... :bye:

Poate dimensiunea asta e atat de densa pentru ca a fost facuta din adunarea mai multor dimensiuni eterice.
0

#298 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 14 June 2010 - 07:12 PM

Relatia spirit materie......o vom intelege prin 2200. O previziune. Asta nu inseamna ca nu e inceputa deja din anii 90.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 30 Pagini +
  • « Prima
  • 28
  • 29
  • 30
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Apocalipsa vine in 2182
trecem peste 2012 si "asteptam" 2182?
New Task  166 12.357
Hot Topic (New) O alta realitate! Sublimsweetchild  107 7.888
Hot Topic (New) 2012 - ADN-ul se modifica?!
O noua forma a omului?
Althair  176 13.092
Hot Topic (New) Atasamente Ierarhia si Manipularea Umanitatii Subliminal  423 34.826
Hot Topic (New) Craniile de cristal
ce stim despre craniile de cristal
scorpionhunter  19 3.766