sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Tranzactie suspicioasa pe cardul meu Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ada_roberta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-June 08

Scris 11 May 2010 - 11:38 PM

De curand am experimentat ceva neplacut. In weekend cardul meu mi a fost blocat , luni cand am sunat la banca am aflat ca au facut asta din cauza unei tranzactii suspicioase de 700 dolari. tranzactia avea numele target. eu nu am facut deloc cumparaturi online in timpul weekendului dar apoi, uitandu ma in istoria calculatorului, am vazut ca sambata accesasem un site utarget.com. de fapt nu l am accesat direct, a fost doar o redirectionare de pe alt site. cu toate ca banca mi a blocat cardu, tranzactia a fost efectuata azi si banii bineintelesi scosi. vreau sa stiu daca cineva candva a mai patit asa ceva, si daca are cineva idee cum a fost posibil, acum sincer mi e teama sa accesez site ul ala suspicios dar chiar accesand ul, cum e posibil sa se intample asta?
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 12 May 2010 - 06:43 AM

Vezi postareaada_roberta, la May 11 2010, 02:38 PM, a spus:

cu toate ca banca mi a blocat cardu, tranzactia a fost efectuata azi si banii bineintelesi scosi.

Pe mine m-ar interesa daca au rasturnat tranzactia??? ca practic tu n-ai cumparat nimic.
Numai din accesarea unei pagini sau magazin on-line, n-au drept sa-ti ia din cont bani.
Aud lucruri care nu apartin de buna functionare al serviciilor bancare!!! adica pe tine te opreste de la folosirea cardului si plateste o firma fantoma din banii tai?!?!?!?!? nu inteleg nimic!
0

#3 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 12 May 2010 - 09:32 AM

Vezi postareaada_roberta, la May 12 2010, 12:38 AM, a spus:

tranzactii suspicioase de 700 dolari. tranzactia avea numele target. eu nu am facut deloc cumparaturi online in timpul weekendului dar apoi, uitandu ma in istoria calculatorului, am vazut ca sambata accesasem un site utarget.com. de fapt nu l am accesat direct, a fost doar o redirectionare de pe alt site. cu toate ca banca mi a blocat cardu,

Da' de unde aveau "utarget.com" date despre contul tau ?

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 12 May 2010 - 09:33 AM

0

#4 Utilizator offline   ada_roberta 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 29-June 08

Scris 12 May 2010 - 12:16 PM

eu nu am facut nici un fel de cumparaturi online in timpul weekend ului dar am vb azi cu banca si se pare ca nu are treaba cu site ul respectiv. Azi banca mi a zis ca sambata, cardul meu a fost folosit la un supermarket in Orlando in timp ce eu bineinteles eram in Europa. Deci cardul meu a fost copiat cel mai probabil acum 2 luni cand am fost in US. Acum incerc sa realizez cum a fost posibil pt ca am folosit numai cash cu exceptie la hotel si inchirit masina. Iar in Orlando, am platit cu cardul doar hotelul, asta imi amintesc precis pt ca am stat acolo doar 2 zile. Banca o sa mi inapoieze banii, asta e bine. Nu mi au putut spune de ce la inceput au considerat ei aceasta tranzactie suspicioasa de a dus la blocarea cardului.
oricum, om trai si om vedea.
multumesc pt mesaje
0

#5 Utilizator offline   Al Micu' 

• Enciclopedist
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 05-January 10

Scris 12 May 2010 - 12:21 PM

Ceva asemanator a patit si Mircea Badea. S-a trezit cu o tranzactie din SUA.
La un peco trecuse cardul prin 2 cititoare.
Bineinteles ca primul era unul fals care iti citeste pin-ul. Acelasi lucru il poti pati si la un bancomat.
0

#6 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 13 May 2010 - 10:38 AM

Ma surprinde ca americanii incearca sa sparga carti romanesti ...
Aici daca se observa ceva suspicios, nu se poate folosi acel card DELOC, se inchide contul automatic, este anuntat proprietarul in acel moment pe telefon sa recunoasca daca el este de fata unde si tranzactia asta dar nu se scot bani pe card sau nu trece asa o transactie nici mort!!!!!!! Un credit card american, daca nu ai anuntat firma emitatoare ca-l vei folosi pe alt continent, nu-l poti folosi ca nu dau numar de aprobare!!! suna la numarul pe care le-ai dat si daca nimeni nu confirma pozitiv ca esti in alta tara, mori de foame cu cardul in mana!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Frauda bancpost millenium
De ce are Banc Post probleme?
cocarlan  2 2.663
Hot Topic (New) Credite
topic combinat
nutzu313  33 8.628
Replici noi Credit ipotecar
Cum se acorda creditul ipotecar
jocuri100  5 5.210
Replici noi Credit imobiliar de la CEC. Ce parere aveti? cristinaflo  5 2.966
Replici noi As dori sa stiu: daca pun la banca 5000 ron, ce dobanda iau, lunar? Dennys75  2 1.902