Este foarte interesanta povestea asta cu filaju`. Eu am aflat-o de la mai multi ziaristi... Asa ca, aveti grije!
Pagina 1 din 1
No secrets...
Scris 23 August 2004 - 08:29 AM
Stiati ca orice serviciu internet oferit gratuit gen mail.yahoo.com, msn.com, Dial-up Xnet, go.ro etc. are rolul principal de spionaj? Acesta este cel mai profitabil mod de "captare" a informatiilor. Baietii de la Yahoo au cica niste servere extra performante care nu fac altceva decatsa monitorizeze automat orice mesaj trimis in vederea stoparii terorismului. Nu va faceti griji, nu le pasa de mailurile de dragoste sau de niste craccauri trimise ca attachement. De asta le pasa baietilor de la Xnet. Aia au o placere sadica de a "cotrobai" in fiecare mail, de a trage cu ochiul la orice. In fine... Si mai stiati ca in Marea Britanie se afla cel mai mare centru de spionaj de pe Terra? Acolo este analizat fiecare SMS, apel, mail, gand, chat ASOULT tot ce misca in Internetu` din tata lumea... Interesant.. nu? Stiati ca singura retea de telefonie din Romania care nu are contract de spionaj cu SRI este ZAPP? (cand spun SRI se supraintelege FBI, si cand spun FBI se supraintelege CIA... Sa stiti ca centrul FBI din Romania este operabil.... si isi face bine treaba...
)
Este foarte interesanta povestea asta cu filaju`. Eu am aflat-o de la mai multi ziaristi... Asa ca, aveti grije!
Scris 27 August 2004 - 06:25 PM
Nu imi fac griji nu au ce sa afle din email-urile pe care le trimit de pe servare free. Nu prea au nici de pe celalalt dar in fine.
Oricum e bine de stiut. Asa ca daca aveti de gand sa atacati SUA nu folositi mail free pentru a pune la cale planul. :dee
Oricum e bine de stiut. Asa ca daca aveti de gand sa atacati SUA nu folositi mail free pentru a pune la cale planul. :dee
Scris 22 December 2004 - 12:21 PM
la bancurile care se spun , sau la topul cateilor?
Sa fim seriosi ce pot ei afla din traficul nostru? Eventual o anume stare de spirit si nevoia de comunicare pe care o simtim cu totii. In rest nu au decat sa spioneze ,sa analizeze ce vor, poate poate asa vor gasi raspuns la intrebarile care ii framanta .Le urez succes.
Iar pentru noi un mesaj in clar:
:dee :dee :dee Craciun Fericit
Scris 01 February 2005 - 08:17 AM
ceva interesant am aflat de vreo doi ani.... la o emisiune la TV- din SUA bineinteles....ca toate conversatiile care au loc pe "pamintul american" sint "inregistrate" si sint "operatori" care stau zi si noapte si urmeaza toate conversatiile din toate limbile posibile vorbite....pe un ecran mare....si au anumite cuvinte care sint automat clasificate sa apara in anumite culori in functie de "gradul" de seriozitate.......deci nu asculta (se uita) toata conversatia......doar cuvintele care "ies in relief" ....(cele referitoare la securitatea tarii si a presedintelui....etc....chestii de genul asta) deci nu poti scapa cu una cu doua.... numai ca in Ro cineva cu "legaturi" la unul din "guvernele precedente"......sa-a dat de gol la o ruda mai indepartata ......cu detaliile unei intregi conversatii de-ale mele cu familia mea din tara....deci daca americanii reusesc la o "tara" asa de mare......la romani este "floare la ureche"...... si telefoanele mobile erau supuse acelui "treatment".....deci ce rost are sa ne ferim .??? ei stiu totul anyway......
Aceasta postare a fost editata de fire: 01 February 2005 - 08:20 AM
Scris 07 February 2005 - 07:54 PM
In mod normal as fi zis ca e paranoia cronica, dar fiind patit i-ti dau dreptate 100%. In 2002 am avut o promisiune din partea cuiva de a ma ajuta sa emigrez in Statele Unite, fapt care ulterior sa-a dovedit nereal, dar care in perioada respectiva m-a preocupat foarte intens fiind vorba de viitorul meu si al familiei mele. Pentru ca nu a fost un secret deseori am vorbit cu familie si cu prieteni despre aceasta oportunitate prin telefon sau prin sms in tara si in strainatate. Prin urmare cuvantul "america" sau "american" au aparut in mai multe randuri in sms-urile trimise si primite... Dupa putin timp de la trimiterea primelor mesaje, telefoanele noastre(mobile si fixe) care pana atunci functionau impecabil dintr-o data au luat-o razna producand cele mai uimitoare atractii de telefonie pe care o puteti inchipui(bruiarea semnalului si ecoul permanent in timpul convorbirilor, vocile stranii care pana atunci nu erau specifice, nevorbind de numarul mare de greseli la cuplare)fapte care in mod normal ar fi explicabile, cunoscand starea precara a infrastructurii tarii, dar felul in care au aparut - concomitent si multiplicat in acelasi timp la ambele telefoane - a dat de banuit... Starea asta nefericita a continuat mai multe luni la rand, pana cand, saturandu-ma complet de mizeria "telefoniadei" intr-o convorbire cu un prieten "am aruncat" niste vorbe in vant, amenintand pe cel "invizibil" care i-mi asculta telefonul cu represalii dure, si procese in serie daca nu se termina ascultarile de telefoane. Prietenul meu a ras de mine, dar dintr-odata i sa taiat rasul cand linia de telefon in clipa imediat urmatoare a devenit "curata" si ne-am auzit perfect pe restul convorbirii...
Concluzia e - de si pare paranoica si lamentabila - ca stiind sau nestiind, legal sau ilegal, suntem ascultati, urmariti,cercetati de - institutii invizibile!!!-care la cea mai mica indoiala de am periclita asa zisa- securitatea nationala- globala -doamne feri' americana!!! - pana la cot se baga in vietile noastre private, fara posibilitatea de a ne apara, a stii sau a contracara violarea intimitatii sferei private...
In incheiere ramane totusi o intrebare interesanta - oare pana unde se poate intinde controlul total al individului si al societatii - in era technologiei superperformante. Viitorul apropiat ne va dezvalui...
Concluzia e - de si pare paranoica si lamentabila - ca stiind sau nestiind, legal sau ilegal, suntem ascultati, urmariti,cercetati de - institutii invizibile!!!-care la cea mai mica indoiala de am periclita asa zisa- securitatea nationala- globala -doamne feri' americana!!! - pana la cot se baga in vietile noastre private, fara posibilitatea de a ne apara, a stii sau a contracara violarea intimitatii sferei private...
In incheiere ramane totusi o intrebare interesanta - oare pana unde se poate intinde controlul total al individului si al societatii - in era technologiei superperformante. Viitorul apropiat ne va dezvalui...
Scris 07 February 2005 - 11:22 PM
din pacate, oameni buni, suntem ascultati, urmariti si inregistrati, clasati si indosariati. atat timp cat nu renuntam la tehnologia moderna si nu revenim la vechile metode de comunicare nu vom rausi sa iesim din aceasta stare de "asediu al vietii private". doresti o viata linistita? renunta la telefonul celular si la internet. daca nu sunteti in stare faceti acest sacrificiu exista posibilitatea la un moment dat sa ai domiciliu fortat intr-o zona cu multe dungi verticale. asa zisa "siguranta nationala" te inchide chiar daca ai dreptate. nu vei fi nici primul si nici ultimul care pateste asa ceva. si credetima ca este ucigatoare senzatia de a "muri cu dreptatea in mana" .
Scris 09 February 2005 - 06:41 AM
in cazul meu am aflat mai tirziu.....faptul ca eu sint plecata din tara.....automat toate rudele mele de gr. 1 au telefoanele interceptate....STUPID.....ca m-ar fi interesat pe mine "de Romania"??? ce secrete as putea spune.... ca are o coruptie de tai cu cutitul in ea....si toata "lumea" stie asta.......
numai Lia Roberts ar fi putut crede ca se poate schimba ceva....
numai Lia Roberts ar fi putut crede ca se poate schimba ceva....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
windows genuie | pink-butterfly | 3 | 2.473 |
|
Comunitate TBO
ALL ABOUT TRACKERS |
Darklight88 | 1 | 2.020 |
|