sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Isaiah capitolul 28 - despre credinciosii ipocriti Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   _Undying_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-December 09

Scris 09 May 2010 - 12:53 AM

Isaiah 28

15. Pentru că ziceţi: „Noi am făcut un legământ cu moartea, am făcut o învoială cu locuinţa morţilor: când va trece urgia apelor năvălitoare, nu ne va atinge, căci avem ca loc de scăpare neadevărul şi ca adăpost minciuna!”
16. de aceea, aşa vorbeşte Domnul, Dumnezeu: „Iată, pun ca temelie în Sion o piatră, o piatră încercată, o piatră de preţ, piatră din capul unghiului clădirii, temelie puternică; cel ce o va lua ca sprijin, nu se va grăbi să fugă.
17. Voi face din neprihănire o lege, şi din dreptate o cumpănă; şi grindina va surpa locul de scăpare al neadevărului, şi apele vor îneca adăpostul minciunii.
18. Aşa că legământul vostru cu moartea va fi nimicit, şi învoiala voastră cu locuinţa morţilor nu va dăinui. Când va trece urgia apelor năvălitoare, veţi fi striviţi de ea.
19. Ori de câte ori va trece, vă va apuca; căci va trece în toate dimineţile, zi şi noapte, şi numai vuietul ei vă va îngrozi.”

D-zeu pune in Sion legamant piatra din capul unghiului (Isus Chistos Mesia), dar el nu va fi pentru ipocriti, ci pentru cei cu inima schimbata. Eu asa inteleg, voi cum intelegeti?

Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 09 May 2010 - 12:53 AM

0

#2 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 09 May 2010 - 01:04 AM

Mai spune si Isus multe de-astea...cum se inghesuie dumnealor ipocritii in primele locuri prin sinagogi/biserici(as adauga si pe forumuri)...cum se roaga in public...indelung,sa-i vada lumea...si isi pun simboluri religioase la vedere,...sa stie lumea ca sunt "alesi"...
Cum incuie portile cunoasterii pentru toata lumea,invatand minciuni,ca nu cumva sa intre altii in imparatie,daca ei nu o fac. :ok:
0

#3 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 20 August 2010 - 01:07 PM

Vezi postareaOneiros, la May 9 2010, 01:53 AM, a spus:

Isaiah 28

Aşa că legământul vostru cu moartea va fi nimicit, şi învoiala voastră cu locuinţa morţilor nu va dăinui

Deci raiul si iadul nu mai exista.
0

#4 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 20 August 2010 - 01:13 PM

Vezi postareaben_gal, la Aug 20 2010, 02:07 PM, a spus:

Deci raiul si iadul nu mai exista.

Depinde ce intelegi tu prin "iad" si "rai". :flowers:
Legamantul cu moartea, exista astazi. Uita-te la ortodocsi. Ei fac un legamant cu moartea. Dau banul la popa, si acesta avand pile la Locuinta Mortilor, trimite in "loc cu verdeata" pe cine vor ei,indiferent de viata nenorocita pe care a trait-o individul, conform cu marinimia celor ramasi care-l reprezinta pe decedat(adica suma donata laq serviciul de iertare facut de popa).
0

#5 Utilizator offline   ben_gal_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-November 07

Scris 20 August 2010 - 04:02 PM

Vezi postareahans, la Aug 20 2010, 02:13 PM, a spus:

Depinde ce intelegi tu prin "iad" si "rai". :flowers:
Legamantul cu moartea, exista astazi. Uita-te la ortodocsi. Ei fac un legamant cu moartea. Dau banul la popa, si acesta avand pile la Locuinta Mortilor, trimite in "loc cu verdeata" pe cine vor ei,indiferent de viata nenorocita pe care a trait-o individul, conform cu marinimia celor ramasi care-l reprezinta pe decedat(adica suma donata laq serviciul de iertare facut de popa).

Cu popa sau rabinul nu discut despre moarte. De fapt nici nu ma prea preocupa. Nici popa si nici aia cu coasa. Locuinta Mortilor exista. Imi voi face un cavou in care "vizitatorii" mormintului meu vor putea dansa si veseli. Va fi mai mare decit marimea mea triplata.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Biblia - intrebari, raspunsuri, puncte de vedere
Teme combinate
cioanas  1.669 73.262
Replici noi Biblia explicata din perspectiva metafizica
adica Diavolul nu ca personaj cu coarne, iar D-zeu nu ca mos cu barba
Pippo  14 3.047
Replici noi Cartile de baza in traditia vaishnava HareKrishna  2 1.171
Replici noi Calea sfanta
calea sfanta este Dumnezeu
Master_  9 1.916
Hot Topic (New) Ezechiel 20:25
25Ba încă le-am dat şi legi care nu erau bune...
Arcangelo  123 13.236