Din cind in cind,nu booteaza,nu incarca windows-ul,ramine negru si scoate sunet,ca un tv. fara emisiune...combinat cu un pacanit,ca si cind bati cu degetul intrun microfon.
Am descoperit ca daca apas "F8" apoi,tin apasate concomitent tastele:"Ctrl","Alt" si "Canc"(Dell)...dupa citeva minute,(nu, mereu) incepe sa incarce window-sul.
Apoi,cind sunt pe vreun site,chiar si cind citesc vreo carte salvata in pc....fara sa ma conectez la net...in stinga,sus..."File" se coloreaza intrun patratel albastru si incepe sa fileze iar cursorul de la toushpad se blocheaza iar in stinga,jos, pe bara de stare,deasupra "start" apare scris:"comandi per l'utilizo degli elementi selezionati".
Am mai descoperit ca daca apas una dintre tastele"sus" ori "jos",pentru citeva secunde,se deblocheaza.Tastiera imi face si ea necazuri,nu pot scrie,nu tasteaza,nu afiseaza ce tastez mai bine-zis...
Altceva:in toate folderele(cartelele) din pc,anumite titluri ale fisierelor(de carti,muzica) aparent fara o logica anume,s-au colorat in albastru!
Imi amintesc ca mai demult,mi-a aparut un avertisment caruia nu i-am dat atentie...care-mi spunea ceva,cum ca e o problema cu toushpad-ul.
Am crezut ca e vreun virus;am scanat in repetate rinduri cu diverse soft-uri (avast pro,spyware doctor) si-mi zice ca pc-ul e curat.
Cu registry tot apar probleme dar si reparate simtomele descrise persista.
Ce sa fie?
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 08 May 2010 - 11:42 AM
Contact
Facebook
Twitter
RSS