Sari la conținut
Forum Roportal
Kirodut

am nevoie de un sfat

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Ma confrunt cu o problema care ma macina de ceva vreme. Ok, uitati care e povestea: Am avut un nokia 3250 original, care l-am obtinut dintr-un schimb. Telefonul nu avea probleme dpdv al functionarii, doar aspectul era cam sifonat, dar m-am interesat pe internet si o carcasa noua nu e scumpa. Chiar am fost multumit de schimb dar cel mai mult ma deranjeaza ca nu tinea bateria la el". Dupa ce am vorbit cu mai multe persoane care au telefoane mai moderne precum Nokia N96 original, am aflat ca ei nu sunt mai departe de mine. Intr-un final l-am rezolvat stricandu-i displayul. Acum am un LG GB220. Sunt multumit de el dar cel mai mult ma enerveaza ca suna prea incet. Daca ma plimb prin oras si ma suna cineva nu imi dau seama ca el suna decat daca are si vibratiile activate.

Acum optiunile 1.Sa repar nokia 3250-ul( aici dati-mi un sfat daca sa-i iau display original sau nu)

2.Sa-mi iau alt mobil (desi m-ar costa mai putin sa repar nokia-ul avand in vedere ca daca ii iau un display original+carcasa cheltuiala ajunge in jur de 200 RON)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu este vorba daca sa cumperi dysplay original, ci daca sa-l iei de nou sau la mana a doua si sa-l schimbi tu, banuiesc ca la asta te referi.

Decat sa mai bagi 200 lei intr-un telefon care acum costa maxim 100, mai bine iti cumperi tot unul la mana a doua, dar mult mai bun.

La 200 lei, de exemplu, gasesti un nokia 6120 classic in stare foarte buna (cele mai uzate se dau in jur de 100-150 lei).

http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=1562

 

Asta e parerea mea, dar sa auzim si alte opinii.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

si eu zic ca nu merita sa dai banii pe un display nou, si sa iei unul fake nu cred ca merita (eu am cumparat pana acum vreo doua accesorii neoriginale si m-am ales cu...nu prea multa calitate).

 

Daca suma in care te incadrezi ajunge si la 350 - 4oo ti-as recomanda Samsung s5230 pentru ca tine bateria si in plus are aplicatii faine. Cred ca il gasesti si mai ieftin la second hand. Daca vrei detalii are prietenul meu telefonul asta, deci pot sa cercetez :doh:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×