sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Canisele inregistrate ? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   poppyflo 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 07-May 10

Scris 07 May 2010 - 02:26 AM

Doresc sa stiu daca:

canisele sunt inregistrate (cine stie de existenta lor, cate sunt in Bucuresti, daca sunt reale)? va rog un site daca este posibil

canisele platesc pentru serviciile oferite impozit pe venit, DA sau NU, va rog cateva explicatii !

daca in schimbul serviciului oferit acorda certificate de garantie, chitante fiscale, eventual contracte de vanz-cump valabile autentice si care pot fi probate (pt ceea ce aceasta vinde ex.pui catei)

mai tarziu pe forum voi venii si cu alte argumente, referitoare la topicul deschis

MULTUMESC ANTICIPAT,
0

#2 Utilizator offline   5 o'clock 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-May 08

Scris 08 November 2010 - 08:58 PM

Vezi postareaMardale, la May 7 2010, 02:26 AM, a spus:

Doresc sa stiu daca:

canisele sunt inregistrate (cine stie de existenta lor, cate sunt in Bucuresti, daca sunt reale)? va rog un site daca este posibil

MULTUMESC ANTICIPAT,

Canisele sunt inregistrate la asociatia chinologica. In Bucuresti stiam ca sunt vreo doua asociatii chinologice. Daca ai de gand sa-ti duci cainele prin expozitii, iti recomand Asociata Chinologica Romana, care are sediul pe bd. Dinicu Golescu. La sediul asociatiei poti afla mai multe detalii despre canise.
0

#3 Utilizator offline   liliana.I 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 09 November 2010 - 11:28 AM

Poppyflo: Da, canisele sunt înregistrate. Asociaţia Chinologică Română e responsabilă de această treabă.
Când cumperi un câine se întocmeşte un contract. Mă rog, canisele serioase aşa fac. Fiind firme, trebuie să întocmească acte asemenea oricărei firme ce comercializează bunuri. Putem spune că şi câinii, în acest context, sunt un bun. Şi pet shop-urile dau facturi şi chitanţe :)
Aici poţi găsi câteva asociaţii chinologice din România, inclusiv Ach. Română. http://www.animalutul.ro/lista-adreselor/o...hinologice/110/
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Povestea unui câine... WeakSoul  5 671
Hot Topic (New) Hingherii din Romania
sistemul din romania se rasfrange si animalelor
Sashaaa  50 911