Buna .Am si eu o intrebare.Puteti sa imi spuneti si mie niste picaturi de ochii care pot da claritate ochiului.Dar vreau sa fie ceva ce are efect nu stiu ma gandesc vedetele ce tot folosesc de au la televizor ochii limpezi:))
Pagina 1 din 1
Picaturi pentru ochi
Scris 05 May 2010 - 11:14 AM
tu ai ochiul mai uscat?
posibil sa te ajute lacrimile artificiale. vezi la un magazin oftalmologic.
dar parerea mea ca cel mai bine e sa vb cu un oftalmolog. nu e sanatos nici sa faci abuz de ele.
posibil sa te ajute lacrimile artificiale. vezi la un magazin oftalmologic.
dar parerea mea ca cel mai bine e sa vb cu un oftalmolog. nu e sanatos nici sa faci abuz de ele.
Scris 05 May 2010 - 11:37 AM
deci tu nu ai nici o problema, ochi iritati, sensibili, conjunctivita doar vrei picaturi care sa-ti fac ochi de vedeta?
pt sensibilitate generata de aer conditionat, praf, oboseala poti sa-ti iei Optrex fara prescriptie medicala
sau daca stii pe cineva la farmacie roaga-i sa-ti faca solutie de Proculin, se gaseste de cumparat dar cea facuta in farmacii proaspata e mai buna
pt sensibilitate generata de aer conditionat, praf, oboseala poti sa-ti iei Optrex fara prescriptie medicala
sau daca stii pe cineva la farmacie roaga-i sa-ti faca solutie de Proculin, se gaseste de cumparat dar cea facuta in farmacii proaspata e mai buna
Scris 05 May 2010 - 12:34 PM
Elexira, la May 5 2010, 12:37 PM, a spus:
deci tu nu ai nici o problema, ochi iritati, sensibili, conjunctivita doar vrei picaturi care sa-ti fac ochi de vedeta?
am ochi mai rosi asa si probabol de la oboseala vreau doar a fie mai albi mai clari.
Scris 05 May 2010 - 12:48 PM
Ca sa vezi ca dupa tabletele Claritin se vede perfect in State si sint si picaturi ultra scumpe vandute a cate 4 picaturi de lacrimi in containere minuscule de plastic ca abia vezi unde-i continutul.
Se mai da si cu o crema/gel in ochi noaptea sa elimine toate impuritatile.
Ultimele doua sint pe reteta in State in anumite state. Scopul folosirii nu este sa ai ochi de vedeta ci necesitate medicala
Tocmai si eu ma chinui cu un ochi rosu si simt parca am par cazut acolo si bine lipit.
Am luat curent in casa, fara A/C!!!
Se mai da si cu o crema/gel in ochi noaptea sa elimine toate impuritatile.
Ultimele doua sint pe reteta in State in anumite state. Scopul folosirii nu este sa ai ochi de vedeta ci necesitate medicala
Tocmai si eu ma chinui cu un ochi rosu si simt parca am par cazut acolo si bine lipit.
Am luat curent in casa, fara A/C!!!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Conjunctivita
pleoapa umflata |
printy | 5 | 6.274 |
|
Astigmatism miopic