sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Carti de GROAZA Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   pure.morning 

• demonul din Oglinda .
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 31-March 07

Scris 31 August 2010 - 07:22 PM

Vezi postareaShadow, la Aug 31 2010, 03:11 PM, a spus:

Nu stiam ca e si carte. Filmele le-am vazut cand eram mai mica si mi s-au parut super.

Chiar ti-o recomand.Este de la editura Nemira si am vazut-o in Carturestiul din Iasi la 10 lei (eu am luat-o acum vreo 2 ani la 40 de lei).
0

#22 Utilizator offline   Denisée 

• Mystic elegance
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 16 August 2011 - 11:18 AM

Eu am citit Salem`s Lot de Stephen King, dar nu m-a impresionat.
Nu mi-a dat fiori nici măcar un paragraf din toată cartea.
0

#23 Utilizator offline   carti_ 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-April 11

Scris 01 November 2011 - 09:59 AM

Nopţile Bestieide Chelsea Quinn Yarbro

Oare câtă suferinţă poate îndura un om? Care este "pragul de sus" al durerii, momentul în care oroarea îţi va provoca scindarea personalităţii? Şi chiar ajută detaşarea? Sunt întrebări care ne vor asalta pe măsură ce vom citi această carte. Investigarea unei serii de crime oribile ne va purta paşii pe cărări străbătute de poliţişti, legişti, consultanţi criminalişti, dar şi în "hăţişurile" psihologice ale faptelor comise, şi ale implicaţiilor lor. Vom vedea că, dincolo de investigaţie, anchetatorii încearcă să-şi desfăşoare viaţa proprie, deşi cu toţii sunt afectaţi la nivel personal. Poate asta face diferenţa între a fi uman şi ..."bestie".

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 01 November 2011 - 10:42 AM
Motiv editare: scos link reclama

0

#24 Utilizator offline   Brukner 

• I am large, I contain multitudes.
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-December 10

Scris 02 January 2012 - 09:41 PM

Recomand Napoleon Savescu. Te apuca groaza cand vezi ce scrie distinsul domn.
1

#25 Utilizator offline   boo_boo 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-April 09

Scris 09 January 2012 - 11:32 PM

Am vazut topicul si m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea.
Am citit carti de Stephen King. Prima citita a fost "Pet Sematery" din pacate... nu mi s-a parut foarte buna si dupa cate auzisem despre el... chiar m-a dezamagit. Am citit si primul vol din "IT" si... mi s-a parut destul de taraganat...nici acesta nu a fost ce stii ce, in schimb "SHINing" mi-a placut enorm. Aceasta carte mi s-a parut foarte buna din toate punctele de vedere. Recomand "SHINing"
Un alt autor al caror carti le-am citit este John Saul. Carti citite[in aceasta ordine... nu multe recunosc] "Creatura", "Umbra", "Casa de la rascruce" si "Vocile". Toate mi se par superbe, ce-i drept este un horror mai moale si nu atat de derutant pt un incepator la fel ca un roman de Stephen King. Ce-i drept actiunea, personajele cam seamna, adica iti da o impresie ca stii cam ce urmeaza insa nu e chiar asa. Le recomand cu caldura.
De asemenea am citit si carti de Suzuki Koji. "Ring" 1 si 2, si pot spune ca sunt superbe. Sunt printre primele carti horror/thriller citite [primele 2 fiind "Blestemul mumiei" si "Zambeste si mori" de R.L.Stine]. Nu stiu de ce dar de fiecare data cand le recitesc imi vine sa le incep din nou si din nou si din nou. Le recomand cu caldura. Sunt si ecranizari dupa roman, dar recomand sa cititi cartea intai deoarece varianta americana nu prea respecta cartea desi este mai infricosatoare decat varianta japoneza, in schimb aceasta respecta cartea.
Cum spuneam am citit si de R.L.Stine pe langa cele 2 mentionate mai sus am mai citit, de fapt i-am citit fratelui meu, "Nu coborati in pivnita". Bine... acestea de R. Stine sunt carti pt copii pana in 12 ani... actiunea este foarte usoara... etc.
Am mai citit si cateva volume din "Cronicile Wardstone" de Joseph Delaney, primele 3 volume. Povestea este interesanta, de asemenea poveste care nu pica greu la stomac.
De Serge Brussolo am citit doar "Cosmar de inchiriat" pe care o si recomand, actiunea decurge usor, povestea este interesanta. Am inceput da n-am terminat "Destroy", la inceput eram ceva... hm... aiurea... apoi am descoperit o faza dar a trebuit sa las cartea, o voi relua curand.
Recomand cu caldura triologia "Fortele raului absolut" de Kelley Armstrong, in special fetelor. Este o triologie minunata si sincera sa fiu... m-a facut [ceea ce nici o carte din cele mentionate nu a reusit] sa visez niste pasaje din carte. A fost super misto :D
App nu stiu daca stiti un roman de-al nostru a scris un roman gothic, Oliviu Craznic, romanul se numeste "Si la sfarsit a mai ramas... Cosmarul". Carte pe care am citit-o desi nu in totalitate mi-au mai ramas 2-3 pagini. Am zis ca va trebui sa o reiau deoarece nu am citit-o asa cum ar trebui... nu am putut, a trebuit sa fac pauza intre zile si etc... insa a fost ... mi s-a parut ca era prea mult rau :)) in carte. Sper sa va placa :P

PS: scuze pt romanul de mai sus :)) da am vrut sa spun cam ce am citit...
0

#26 Utilizator offline   ~Blossom~ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-March 08

Scris 23 February 2012 - 04:29 PM

Vezi postareafrozen serenity, la 17 August 2010 - 09:00 AM, a spus:

apropo de filmele facute dupa cartile lui king...sunt destul de creepy si filmele, mai ales daca nu ai citit cartea. eu am vazut un film acum 6, 7 ani RED ROSE si nu stiam ca-i facut dupa carte, sincer sa fiu nici nu stiam atunci de stephen king, si m-a bagat in toti sperieti. anul trecut dupa ce mi-am adus aminte de filmul care a reusit sa ma sperie asa tare cu mult timp in urma, am vrut sa-l revad, dar intre timp am citit si cartea si cand am vazut filmul, sincer, am fost usor dezamagit.
niciodata nu vor reusi sa redea in filme groaza si suspansul pe care king le creaza in cartile sale.
acuma sunt foarte curios de noile aparitii din seria "turnul intunecat", desi degraba nu-mi voi hrani curioazitatea... :jester:

Imi poti da un link sau sa-mi spui de la ce editura ai gasit cartea "Red rose"? :D Te rog, o caut pe net de multa vreme, filmele m-au atras, suspansul e incredibil si vreau sa citesc si cartea. Nu reusesc sa o gasesc in nicio librarie online. :cry: M-am gandit ca titlul cartii e altul de aceea nu o gasesc...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Recomandare carte usoara in engleza LegiuTHOR  3 2.819
Hot Topic (New) Cartea - teren pierdut in favoarea televiziunii
opinii si sugestii
blueone  47 15.081
Replici noi Toponimie
cine este pasionat sa discutam aici
zazuka  6 3.087
Replici noi Aprecierea unei carti
ce criterii ai atunci cand evaluezi o carte citita?
heidi2007  4 3.390
Replici noi Am biblioteca mea, si ma mandresc cu ea
despre cartile de acasa
Robert477  14 1.977