sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O problema dureroasa... Nu stiu pe cine sa aleg... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Roxa_28 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-May 10

Scris 02 May 2010 - 10:12 AM

Buna,sunt foarte confuza si dezorientata...sunt casatorita de 5 ani,5 ani de chin si suferinta...cu un barbat care ma inselat tot timpul,l-am tras dupa mine toti acesti ani si l-am intretinut...de un an nu mai locuim impreuna eu sunt plecata in strainatate iar el e in Romania...in urma cu cateva luni am cunoscut un baiat intamplator care mi-a schimbat viata,am fost impreuna 3 luni...ma facea sa zambesc,sa stiu ce inseamna sa fi dorita si iubita...pe scurt a fost fericirea vieti mele...
Am vrut sa divortez si i-am spus sotului meu ca nu mai vreau sa fiu cu el...de aici a inceput calvarul...au inceput telefoanele,plansetele,disperarile din partea lui...in tot acest timp persoana de care m-am indragostit mi-a fost alaturi si ma sprijinit...
Sotul meu a implicat si familia si ia tras de partea lui incercand sa ma convinga sa nu divortez de el...cred ca am inceput sa cedez de la un moment dat si am reinceput sa discut cu sotul meu pe undeva imi doream sa ne impacam dar poate mai mult sub presiunile familiei care ma tot presau sa nu divortez de el...el imi jura ca se schimba ca ma va iubi...va face tot posibilu sa ma faca fericita...
Problema e ca a aflat persoana care imi adusese zambetul si fericirea in viata si ne-am certat foarte urat...mi-a vorbit foarte urat si mi-a reprosat ca m-am jucat cu sentimentele lui si mi-am batut joc de viata lui acum sunt impacata cu sotul meu dar mie frica ca poate nu am luat decizia cea mai buna...
Mie frica ca nu se va schimba si poate am pierdut o persoana care ma facut fericita zi de zi cat a fost in viata mea...
0

#2 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 02 May 2010 - 10:23 AM

Si poate ca ai sa inveti cu ocazia asta,sa gandesti cu capul tau si sa nu astepti sa iti spuna altii cum sa-ti traiesti viata.
Invata sa-ti asumi alegerile -nu sa astepti sa aleaga altii pentru tine,si tu sa suporti consecintele.De fapt,pana la urma,tu ai ales sa le faci altora pe plac.
Ce faci tu aici? -vrei sa te convingem sa faci alta alegere? -sa te razgandesti? -nu vezi ca iti repeti greselile?
Asuma-ti raspunderea! -sau suporta consecintele.
Nu intelegi ca nu te poti eschiva? -cat ai de gand sa mai ramai in stadiul asta de imaturitate? -ai sa le ceri celorlalti sa ia toate deciziile din viata ta? -ce esti tu? -o marioneta? -un prescolar?
Daca tu ai mai multa incredere in altii sa ia deciziile in locul tau,asta e.Acum nu are sens sa te plangi.

P.S.are dreptate iubitul pe care l-ai lasat balta.La-i tradat si ti-ai batut joc de el.Din lasitate.

Aceasta postare a fost editata de Arcangelo: 02 May 2010 - 10:24 AM

0

#3 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 02 May 2010 - 10:37 AM

Esti intr`o relatie care nu merge, gasesti un alt barbat care iti place, te implineste, si spui ca nu stii pe care dintre ei sa il alegi?
Hm. Curios.

Vezi postareaArcangelo, la May 2 2010, 11:23 AM, a spus:

P.S.are dreptate iubitul pe care l-ai lasat balta.La-i tradat si ti-ai batut joc de el.Din lasitate.

Depinde ce promisiuni a facut ea la inceput.
Daca a facut.
'Inceput'... ma rog. Dupa 3 luni, tot 'la inceput' sunt.
0

#4 Utilizator offline   Adelyna84 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-March 10

Scris 02 May 2010 - 10:52 AM

Dar cine traieste cu el tu sau familia?? cu sau fara iubitul nou, daca sotul a facut asa timp de 5 ani ...e destul sa iti doresti sa te desparti de el...chiar crezi ca se va schimba??? e normala reactia lui .. promisiuni .. lacrimi insa vor urma reprosurile ... certurile ... s.a.m.d., fericirea cui ai luat-o in calcul cand ai ales??
0

#5 Utilizator offline   Isis_27 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 02 May 2010 - 10:57 AM

Eu cred ca te-ai intors la sot,pt ca,in adancul sufletului tau, l-ai iubit si poate inca il mai iubesti.Nu cred ca l-ai iubit cu adevarat pe al doilea partener,pt ca altfel l-ai fi parasit pe sot fara sa te gandesti prea mult si fara sa asculti de familie.Al doilea probabil ca te-a iubit sincer,dar tu nu.Poate ca ti-ai dorit sa fii iubita in modul ala de catre sotul tau,de asta ai si cedat lacrimilor si presiunilor de a te reface relatia cu el.Intrebarea e:s-a schimbat dupa? daca da, foarte bine., daca nu..atunci..da...e o problema dureroasa...Tine cont ca al doilea a fost 'inselat' si ca daca te vei intoarce la el,e posibil sa nu te mai priveasca la fel.Se spune ca barbatii sufera mai mult intr-o relatie, atunci cand investesc sentimente si trec mai greu peste dezamagiri.

Aceasta postare a fost editata de Isis_27: 02 May 2010 - 10:58 AM

0

#6 Utilizator offline   *fulgdenea* 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 16-May 07

Scris 02 May 2010 - 11:02 AM

nu te mai invinovati atat!
decizia de a te desparti de sotul tau trebuie sa fie una matura, chibzuita, nu luata sub impulsul unei amorezari
Iar daca acel barbat te iubeste atunci trebuia sa te respecte, sa astepte sa faci pasul, sa stea deoparte, nu sa te preseze si sa te injoseasca; nu divortezi in timpul in care bei o cafea
Prin faptul ca ti-a stat alaturi a luat-o ca fiind batalia lui, tu te-ai "lasat" ajutata apoi cuprinsa de remuscari ai ramas cu sotul tau.
0

#7 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 02 May 2010 - 12:09 PM

Ce va grabiti s-o "ajutati" spanandu-i ce sa faca! -de parca o persoana incapabila sa-si ia singura deciziile,are nevoie de mai multi oameni care sa ii spuna ce sa faca!
Problema e ca tradeaza pe toata lumea.Pe ea insasi in primul rand -cand le cere altora sa ia hotarari in locul ei,pe sot si pe iubit...pe toti.
Cand era departe de sot si a aparut iubitul,l-a ales pe sot.Acum,aproape de sot,il vrea pe iubit inapoi!
Mereu cioara de pe gard e mai interesanta.
In loc sa traiasca in prezent,ea se preocupa de ce s-ar putea intampla...poate ca sotul se va schimba...poate ca nu se va schimba...poate ca iubitul se va razgandi...sau poate ca nu...
Asa-zisele "ei" decizii -luate de altii de fapt,se bazeaza pe sperante,pe fantezii despre cum ar putea sa fie viata ei...nu pe prezent si pe ce traieste.Pe vise.

Chiar vrei un sfat? -uite unul: fi adevarata.Nu mai mintii,nici pe tine,nici pe ceilalti,nu mai traii in inchipuiri si visari,nu mai da sperante.Traiesti o minciuna,te minti pe tine,pe sot,pe iubit,pe toata lumea minti si inseli.Asta e problema.Nu ai curajul sa fi tu insati si sa traiesti ceva real.In loc de asta visezi cai verzi pe pereti.
Acum,in loc sa privesti in fata adevarul si sa aflii ce vrei cu adevarat,cauti noi motive -false...si pe altcineva care sa fie responsabil inca o data.Sa ia decizia in locul tau.Sa iti spuna ce sa faci...si de ce.Cineva care sa fie de vina atunci cand lucrurile nu ies asa cum ai fi vrut...care sa fie de vina atunci cand ii faci pe altii sa sufere,cand te faci pe tine insati sa suferi.Un tap ispasitor.
Cu atitudinea asta,nu doar ca esti condamnata la o viata de victima(a ta insati,retine asta)dar ii condamni si pe ceilalti la rolurile de vinovati (si victime)pentru esecurile tale.
Vrei o relatie de codependenta? -e o relatie bolnava,urata.Insa atata timp cat tu esti o persoana dependenta,care nu stie sa aiba decat relatii in care depinzi de ceilalti sau ceilalti de tine,asa va fi viata ta.
Trezeste-te!
Responsabilitatea inseamna maturitate,independenta si putere.Tu ai fugit mereu de ea pentru ca nu ai inteles asta;pentru tine responsabilitatea inseamna vinovatie!
Ai curajul sa gresesti,e singura cale pentru a nu mai gresii in continuare! -fara curaj,nu exista nici responsabilitate,nici independenta,nici putere,nici decizie,nici succes.Doar un esec continuu si cantonare in postura de victima.
Daca ai sa astepti mereu ca ceilalti sa iti dea voie sa faci ce vrei,ai sa-ti irosesti intreaga viata aiurea,fara sa reusesti de fapt sa faci pe plac nimanui -incepand cu tine insuti.
Invata sa ai un minim respect fata de tine,un minim de incredere in tine,un minim de stima de sine,un minim de iubire de sine...
Tu te agati de "X" sau "Y",mental,afectiv si in orice privinta.Nu mai esti copil -si nu poti sa te porti ca si cum ai fi unul.
Iubirea nu inseamna sa depinzi de cineva! -nu inseamna ca cineva sa depinda de tine!! -nu inseamna sa te agati de cineva,si cineva sa se agate de tine.Aia nu e iubire,e boala.
0

#8 Utilizator offline   Dingo25 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 02 May 2010 - 04:06 PM

Intrebarea topicului nu isi are rostul, pentru ca tu deja l-ai ales pe sotul tau. Pe amant odata ce l-ai inselat cu sotul, ar fi chiar prost daca s-ar intoarce la tine. Daca nu te intelegi cu sotul tau atunci divorteaza de el si numai apoi implica-te in alte relatii. Eu niciodata nu voi fi de acord cu varianta sot + amantul care "ma face fericit".
0

#9 Utilizator offline   Lucast 

• crowded and cold
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-November 09

Scris 02 May 2010 - 06:07 PM

Ce este si cu dragostea asta...
0

#10 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 02 May 2010 - 06:20 PM

Vezi postareaArcangelo, la May 2 2010, 01:09 PM, a spus:

Ce va grabiti s-o "ajutati" spanandu-i ce sa faca! -de parca o persoana incapabila sa-si ia singura deciziile,are nevoie de mai multi oameni care sa ii spuna ce sa faca!

Si urmeaza:

Vezi postareaArcangelo, la May 2 2010, 01:09 PM, a spus:

Problema e ca tradeaza pe toata lumea.Pe ea insasi in primul rand -cand le cere altora sa ia hotarari in locul ei,pe sot si pe iubit...pe toti.
Cand era departe de sot si a aparut iubitul,l-a ales pe sot.Acum,aproape de sot,il vrea pe iubit inapoi!
Mereu cioara de pe gard e mai interesanta.
In loc sa traiasca in prezent,ea se preocupa de ce s-ar putea intampla...poate ca sotul se va schimba...poate ca nu se va schimba...poate ca iubitul se va razgandi...sau poate ca nu...
Asa-zisele "ei" decizii -luate de altii de fapt,se bazeaza pe sperante,pe fantezii despre cum ar putea sa fie viata ei...nu pe prezent si pe ce traieste.Pe vise.

Chiar vrei un sfat? -uite unul: fi adevarata.Nu mai mintii,nici pe tine,nici pe ceilalti,nu mai traii in inchipuiri si visari,nu mai da sperante.Traiesti o minciuna,te minti pe tine,pe sot,pe iubit,pe toata lumea minti si inseli.Asta e problema.Nu ai curajul sa fi tu insati si sa traiesti ceva real.In loc de asta visezi cai verzi pe pereti.
Acum,in loc sa privesti in fata adevarul si sa aflii ce vrei cu adevarat,cauti noi motive -false...si pe altcineva care sa fie responsabil inca o data.Sa ia decizia in locul tau.Sa iti spuna ce sa faci...si de ce.Cineva care sa fie de vina atunci cand lucrurile nu ies asa cum ai fi vrut...care sa fie de vina atunci cand ii faci pe altii sa sufere,cand te faci pe tine insati sa suferi.Un tap ispasitor.
Cu atitudinea asta,nu doar ca esti condamnata la o viata de victima(a ta insati,retine asta)dar ii condamni si pe ceilalti la rolurile de vinovati (si victime)pentru esecurile tale.
Vrei o relatie de codependenta? -e o relatie bolnava,urata.Insa atata timp cat tu esti o persoana dependenta,care nu stie sa aiba decat relatii in care depinzi de ceilalti sau ceilalti de tine,asa va fi viata ta.
Trezeste-te!
Responsabilitatea inseamna maturitate,independenta si putere.Tu ai fugit mereu de ea pentru ca nu ai inteles asta;pentru tine responsabilitatea inseamna vinovatie!
Ai curajul sa gresesti,e singura cale pentru a nu mai gresii in continuare! -fara curaj,nu exista nici responsabilitate,nici independenta,nici putere,nici decizie,nici succes.Doar un esec continuu si cantonare in postura de victima.
Daca ai sa astepti mereu ca ceilalti sa iti dea voie sa faci ce vrei,ai sa-ti irosesti intreaga viata aiurea,fara sa reusesti de fapt sa faci pe plac nimanui -incepand cu tine insuti.
Invata sa ai un minim respect fata de tine,un minim de incredere in tine,un minim de stima de sine,un minim de iubire de sine...
Tu te agati de "X" sau "Y",mental,afectiv si in orice privinta.Nu mai esti copil -si nu poti sa te porti ca si cum ai fi unul.[
Iubirea nu inseamna sa depinzi de cineva! -nu inseamna ca cineva sa depinda de tine!! -nu inseamna sa te agati de cineva,si cineva sa se agate de tine.Aia nu e iubire,e boala.

Arcangelo, pe noi, astia care ne-am permis sa raspundem inaintea ta, te rog sa ne scuzi! :inlove:
0

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Cum sa o fac sa ma creada ? Malaka  8 3.128