O femeie poate iubi o femeie? pro, conntra! realitati!
Scris 30 April 2010 - 10:26 PM
pai se stie ca poate, am vazut un catralion de cazuri de femei lesbiene, ce se mai poate discuta pe tema asta?
Scris 30 April 2010 - 10:31 PM
despre dragoste se poate discuta f mult, e adevarat ca s-a si discutat, dar cred ca e ceva special!
Scris 30 April 2010 - 10:35 PM
pai zi-ne tu, care traiesti asa ceva, in ce consta specialul asta.
Scris 30 April 2010 - 10:47 PM
Imaginatia ma paraseste sau de ce n-am idee la cest topic??? Daca o femeie poate iubi ... pe alta???
Scris 01 May 2010 - 12:35 AM
Normal ca poate.
Nu am inteles deloc rostul topicului.Vrei sa te contrazica cineva? -de ce? -sau vrei ca cineva sa-ti dea dreptate? -de ce?
Daca iubesti o femeie,bravo tie,ok...ura si la gara! -ai nevoie de aprobarea noastra,sau de o confirmare ca sa stii ce simti?
Sa fiti voi sanatoase.
Nu am inteles deloc rostul topicului.Vrei sa te contrazica cineva? -de ce? -sau vrei ca cineva sa-ti dea dreptate? -de ce?
Daca iubesti o femeie,bravo tie,ok...ura si la gara! -ai nevoie de aprobarea noastra,sau de o confirmare ca sa stii ce simti?
Sa fiti voi sanatoase.
Scris 01 May 2010 - 02:02 AM
Arcangelo, la May 1 2010, 01:35 AM, a spus:
Normal ca poate.
Sa fiti voi sanatoase.
Sa fiti voi sanatoase.
Ca bine ai zis, Arcangelo.
Lili712000, de ce ai deschis topicul?
Scris 01 May 2010 - 10:38 AM
Cred ca ea a deschis topicul mai mult ca sa se laude. Dar daca tot vrei sa te dai mare cu noua ta relatie, mai bine pune-ti niste poze cu voi pe hi5 si sa vezi cum o sa inceapa toti sa comenteze.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Help!O mare dilema | Ysella | 23 | 2.871 |
|
Nu ma mai simt iubita | Mede13111 | 20 | 3.044 |
|
Nu stiu ce sa fac | Weezy | 16 | 1.527 |
|
Nu stiu cum s-o abordez | Stanjenitu | 57 | 6.387 |