Moşule... ce haios eşti, topic combinat
Scris 26 November 2006 - 11:53 AM
Draga Mosule,
Anul acesta a fost foarte incarcat. Au fost si bune si rele, dar am avut realizari peste ceea ce'mi propusesem. Acum la sfarsit de an nu'mi doresc decat ca anul ce va urma sa fie la fel de bun ca si acesta, iar in acest sens te rog pe tine sa pui o vorba buna la Doamne Doamne. Asta'i tot.
Anul acesta a fost foarte incarcat. Au fost si bune si rele, dar am avut realizari peste ceea ce'mi propusesem. Acum la sfarsit de an nu'mi doresc decat ca anul ce va urma sa fie la fel de bun ca si acesta, iar in acest sens te rog pe tine sa pui o vorba buna la Doamne Doamne. Asta'i tot.
Scris 26 November 2006 - 12:05 PM
Mosule...stii ca eu in fiecare an cu 3 zile inainte de 25 dec imi pun o dorinta si iti vorbesc despre ea in fiecare seara. anul asta...daca tot suntem pe roportal amandoi, iti zic mai devreme: te rog mult, mosule,...nu vreau sa fiu singura de craciun...am mai fost si stii cat am suferit. te rog mult de tot...fa ceva in privinta asta, ca eu nu prea pot sa ma ajut singura.
Scris 26 November 2006 - 12:12 PM
Mult iubite si stimate Mos Craciun,
in fiecare an te astept cu nerabdare
si sa stii ca sunt multumit de ce mi-ai adus pana acum
. Se poate sa-mi aduci anu asta huse pentru masina si nu covorase cum imi aduci de vreo doi ani la rand
!!!!!!
Cu respect si stima,
Ionx
in fiecare an te astept cu nerabdare
Cu respect si stima,
Ionx
Scris 26 November 2006 - 03:22 PM
Draga Mosule,
ca tot am ghicit bine si ne citesti scrisorile pe roportal, iti scriu si eu modestele mele dorinte.
Asa, anul in sine a fost foarte greu , cel mai greu an din viata mea. Te rog deci sa-mi aduuci un car de sanatate cat sa ma tina pana ajung la 80 de ani (din asta sa aduci la toti), ai grija sa nu fiu singura de Craciun ( stii tu ) , pune un bilet in plus catre locul exotic ca ma duc si eu cu Ama.
ca tot am ghicit bine si ne citesti scrisorile pe roportal, iti scriu si eu modestele mele dorinte.
Asa, anul in sine a fost foarte greu , cel mai greu an din viata mea. Te rog deci sa-mi aduuci un car de sanatate cat sa ma tina pana ajung la 80 de ani (din asta sa aduci la toti), ai grija sa nu fiu singura de Craciun ( stii tu ) , pune un bilet in plus catre locul exotic ca ma duc si eu cu Ama.
Scris 26 November 2006 - 03:23 PM
Citeste stirile din ziar.
Va rog sa nu-l suparati ca poate uita sa ne aduca cadouri!
Va rog sa nu-l suparati ca poate uita sa ne aduca cadouri!
Scris 26 November 2006 - 04:58 PM
Draga Mosule,
Eu vreau de Craciun un costum frumusel de Craciunita, care sa suceasca mintile tuturor Craciuneilor
De asemenea, vreau sa mi-l imprumuti si mie pe Rudolph, ca sa dau cateva ture cu el prin oras, cu noul meu costum
Ce zici, merit?
Imi aduci?
Eu vreau de Craciun un costum frumusel de Craciunita, care sa suceasca mintile tuturor Craciuneilor
Aceasta postare a fost editata de dani_quinn: 26 November 2006 - 04:59 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Sicilia | 5 | 476 |
|
Chestionar:
Ce parte a creierului folosesti in mod preponderent?
Un intersant test realizat la Univeritatea din Yale. |
osicaso | 57 | 8.473 |
|
Musca de pe perete
Sau forumistul care nu are ce face |
Finnian | 11 | 1.064 |
|
asta-i pohta ce-au pohtit... |
Leonking | 18 | 2.686 |
|
Haideti sa scriem o poveste impreuna ! | jony1 | 173 | 11.353 |
Contact