ben_gal_1, la 17 June 2010 - 11:06 PM, a spus:
Sa fie. Cam tot aia. Preten cu Coja de a vrut prezidente. Chestia cu inelul.. Mda.. Acel Pruteanu de la Husi avea parinte ovreiu, dar nu-i placea chestia asta. In fine. A plecat. Eu i-am inchis forumelu caci erau acolo neste murdarii. Am facut ca urmasul lui, om de treba dealtfel, sa primeasca citatie de la Parchet si forumelu s-a dus dupa proprietar. A fost un fel de curatare individuala temeinica, asa cum imi place mie.
din 2010 nu s-a mai intrat pe aici.
1) da, chestia cu Inelul de la Ezerovo. Dacă erai deştept o pricepeai.Pt asta trebuie muncă. Trebuie să te concentrezi şi să īnţelegi cu binişorul.Dl profesor Ion Coja nu o pricepe şi nici nu se străduie. E un tip suficient.Īi ajunge ce a īnvăţat acu o juma de secol la facultate şi a debitat zeci de ani fără gīndire critică.Zice că e lingvist dar nu īşi dă seama cīnd anume un text scurt e bine separat īn cuvinte şi cīnd nu este.Nu a priceput nici ce e cu placa de plumb Nr 16, dacică, deşi pe aceasta toate semnele sīnt bine cunoscute şi pe placă oricine poate separa de la īnceput 5 cuvinte lungi şi două cuvinte de legătură (conjuncţii) ceea ce la un text aşa de scurt reprezintă enorm.
Dar uite că dl doctor īn lingvistică Mihai Vinereanu mi-a dat dreptate. A īnţeles că despărţirile mele de text sīnt corecte şi a īnţeles ce importanţă extraordinară are acest lucru.
2) "neşte murdării" erau de fapt o caricatură mişcătoare cu swastika germană şi cu steaua lui david care pe tine te-a deranjat tare. Putea fi scoasă bine mersi dar forumul fără George Pruteanu nu mai avea haz. Īmi pare rău că nu l-am īnregistrat pe disc.L-aş fi pus eu acum pt răspunsurile date de George Pruteanu la īntrebările de limbă romānă.
3) Ai zis că tată-său a fost ovrei, nu mama. Deci el nu a fost ovrei.E īngropat la Cimitirul Belu Creştin.
Contact
Facebook
Twitter
RSS