ben_gal, la Jun 25 2010, 07:21 AM, a spus:
Cola ce cojit a devenit "rotund".
Coja si dumneata. Dumneata si Coja. Poate ati candida k prezidente in aceeasi oala?
Coja si dumneata. Dumneata si Coja. Poate ati candida k prezidente in aceeasi oala?
Nu mă, ai candidat tu k prezidente la voi īn kibuţ deci eşti egal cu dl Coja care a īncercat să candideze.
Nu am candidat īn aceaşi oală că dl Coja nu a candidat şi nici eu şi nici nu am mīncat din aceaşi oală cu dl Coja. Tu vrei să spui că nu mă pot pone alături de dl Coja īn această chestiune pt că nu am fi egali dīnsul fiind mult mai sus. Nu faci decīt să arăţi cīt de redus şi de rău eşti.Īn această chestie se pt pune alături un muncitor manual şi un ministru de ex.
Cīnd te prinde cineva cu fofīrlica tu te eschivezi şmechereşte şi obraznic ca acum şi pe urmă te miri.
Tu nu discuţi, pt că nici nu ştii să discuţi. Tu īţi exprimi doar dezacordul cu oponentul şi īi transmiţi ura ta neostoită şi te miri pe urmă de ce ţi se răspunde aşa.
Nu te faci deştept īn viaţa ta deşi ai impresia că eşti. Aşa ai fost, aşa eşti, aşa dai colţul curīnd că ai peste 75 de ani.
Măi, frate, nu ami scrie nimeni altcineva pe aici. Vi s-a făcut frică de ben gal şi de prietenul lui? sau silă?
Contact
Facebook
Twitter
RSS