sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Prima indreptare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   miss27thjanuary 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-December 05

Scris 13 December 2005 - 04:32 PM

:crazy: Eu sunt noua pe aici... Si am o intrebare... Am parul cret. Buclele mele sunt ca "sarmalele" :( cam ciudat nu am mai vazut multa lume decat in filmele cu rochii bufante :crazy: Imi place parul meu, si de aceea nu i-am facut nimik niciodata dar as vrea sa incerc sa-l indrept pt un majorat. Am vazut par indreptat cu presa, tot la o creatza :wub: si mi-a placut. Mi-e frica doar sa nu il ard. Bineinteles ca la un salon nu de una singura. Dar avand in vedere ca e prima data cand il indrept nu exista posibilitatea sa se arda nu-i asa? [size=4][color=#CC0000]
0

#2 Utilizator offline   denyssa 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 17 December 2005 - 08:50 PM

si eu sunt noua .eu am parul putin ondulat si imi place parul drept.am folosit sampon+balsam+crema sunsilk dardegeaba.bani dati degeaba!asa ca am cumparat placa.nu sunt f multumita de ea.daca iti indrepti parul fol neaparat un balsam,pt ca altfel ti se arde si se subtiaza!!!neaparat!!!
0

#3 Utilizator offline   sweety_girl 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 28 December 2005 - 06:00 PM

in primul rand bun venit la amandoua pe site, parerea mea e ca parul cret e frumos asa cum e...dar ca intodeauna e nevoie de o schimbare...mai ales pentru majorat...eu o am pe verisoara mea care si-a intins parul de mai multe ori...ea adevarat si la-a ars dar putin...insa ce era naspa e ca la varfuri se vedea cam naspa...se vedea ca era intins erau ca paiele. :santa2: dar in rest ii statea misto...si oricum la coafor aare grija sa nu ti-la arda...succes.. :lol:
0

#4 Utilizator offline   Vizitatoarea 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-January 06

Scris 02 January 2006 - 09:51 PM

:D am incercat eu sa'l indrept ... si a iesit najpa...desi nu prea se vede in poza...si pt ca arata ca o maturica am luat cate o suvitza si'am inceput sa'l rasucesc si a ramas asa...arata de parca aveam dreadlocks :smartass:

Fisiere atasate

• Fisier atasat  paru.JPG (11.23K)
    Number of downloads: 120

Aceasta postare a fost editata de Vizitatoarea: 02 January 2006 - 09:53 PM

0

#5 Utilizator offline   Jinxy 

• flamme en cendre
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 10-June 05

Scris 02 January 2006 - 10:37 PM

Pentru indreptarea parului iti recomand sa mergi la un salon specializat, eu am incercat si am fost multumita de rezultat :smartass: Depinde insa de calitatea produselor folosite si de priceperea coafezei.
0

#6 Utilizator offline   denyssa 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-December 05

Scris 02 January 2006 - 11:27 PM

:D MAI BINE MERGI LA UN SALON,NU E NICI SCUMP INDREPTATUL ASA CA...EU VROOIAM SA-L INDREPT DE REVELION DAR NU M-AM DUS!ORICUM A FOST CEL MAI NASPA REV!!! :( SPER CA VOI V-ATI DISTRAT! :smartass:
AH,ERA SA UIT:LA MULTI ANI!
0

#7 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-May 06

Scris 13 June 2006 - 02:48 PM

Din cate am observat..parerile sunt f. impartite..unii zic ca daca este din ceramica nu dauneaza..altii zic ca dauneaza doar daca este folosita in exces..altii ca tot timpul :cheer:..eu ce sa mai inteleg?:lol2:..eu o sa-mi iau deocamdata o placa de par cu placute din ...teflon....credeti ca arde parul??8)?...cam la cat timp ar trebui folosita??Si....cam cat dureaza rezultatul:D...voi ce placa aveti(daca aveti,desigur)??sunteti multumiti de ea?? Daca aveti timp povestiti-mi si mie din "experientele" voastre cu parul...adica in general cu placa de par....aa si nu uitati sa-mi raspundeti la intrebarile de mai sus :cheer: ...astept raspunsuri :lol2:

Aceasta postare a fost editata de miryam: 13 June 2006 - 02:49 PM

0

#8 Utilizator offline   buffy_raluk 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-April 06

Scris 13 June 2006 - 06:13 PM

Eu am o placa de vreo 2 saptamani si nu e nici de teflon , nici de ceramica . Am folosit-o destul de mult in perioada asta (aproape in fiecare zi) si nu mi-a ars parul. Am o colega care foloseste o placa asemanatoare de un an si nici ei nu i-a ars parul. Si eu am auzit ca cele de ceramica sunt mai bune, dar pana acum sunt multumita de cea pe care o am. La mine parul ramne drept si a doua zi , da la cat de obsedata sunt il mai indrept putin si atunci.
0

#9 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 13 June 2006 - 07:48 PM

Vezi postareabuffy_raluk, la Jun 13 2006, 07:13 PM, a spus:

Eu am o placa de vreo 2 saptamani si nu e nici de teflon , nici de ceramica . Am folosit-o destul de mult in perioada asta (aproape in fiecare zi) si nu mi-a ars parul. Am o colega care foloseste o placa asemanatoare de un an si nici ei nu i-a ars parul. Si eu am auzit ca cele de ceramica sunt mai bune, dar pana acum sunt multumita de cea pe care o am. La mine parul ramne drept si a doua zi , da la cat de obsedata sunt il mai indrept putin si atunci.

Ce mf....hai k nu mai sunt asa "speriata":cheer:..ms pt raspuns!!
0

#10 Utilizator offline   miryam 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 23 June 2006 - 06:32 PM

Mi-am cumparat placa..nu neg ca a costat cam putin,dar ar trebui sa indrepte..de creponat creponeaza ea,dar nu il indreapta pt ca parul meu este cam..ondulat la varfuri in special..Mi l-a indreptat putin dar nu perfect,si tot mai sunt onduleuri.Ce ar trebui sa fac sau sa folosesc,si cam care sunt "pasii"??Multumesc anticipat!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari