sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre putina putere de salvare a legii celei vechi Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 25 April 2010 - 11:05 AM

Daca va uitati bine, sectele odata desprinse de crestinism se duc buluc nu aiurea ci la LEGEA CEA VECHE. Ba ca sa tina Sambata, ba ca sa faca nu stiu ce, ba ca una ba ca alta si tot asa.

Aici e Evanghelia lui Nicodemus Iubitul Fariseu care arata cum au fost scosi din iad, Adam, Eva, Regele David, profetul Ieremia si alti prooroci. Se arata clar cat de putina putere are in cer legea cea Veche.
http://docs.thinkfre....php?dsn=851022

IIsus cand a adus Legea cea Noua nu a adus doar niste invataturi sa fim buni si cuminti, a adus si doua lucruri foarte importante:

1.Botezul care te face copil al lui Dumnezeu. Ca si copil al lui Adam si Eva care au fost alungati din rai , nu mai poti intra in rai ca e ingerul cu sabia. Cu botezul mori ca si copil al lui Adam si te nasti ca si copil al lui Dumnezeu si poti intra in rai.
Iata ce e scris:
Ioan 3:
5. Iisus a răspuns: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva din apă şi din Duh, nu va putea să intre în împărăţia lui Dumnezeu.
6. Ce este născut din trup, trup este; şi ce este născut din Duh, duh este.

Ce inseamna nascut din duh? Inseamna nascut din Duhul Sfant care apare si in geneza 1:2 adica nascut din Dumnezeu deci copil al lui Dumnezeu.

2. Al doilea cadou pe care IIsus il aduce lumii este acesta:
Mancare pentru viata vesnica sau Sfanta Impartasanie: Acest cadou anuleaza moartea ce a intrat in lume prin mancarea fructului oprit si face lumea imortala dupa prima moarte, da inapoi lumii darul imortalitatii.

Deci, prin aceasta se deosebeste Ortodoxia de alte religii ale lumii caci imortalitatea nu o s-o gasesti la musulmani, budisti, hindusi, yoga si altele.
Protestantii au renuntat la Sfanta Impartasanie sau mancare pentru viata vesnica.
Catolicii au adus inventii si inovatii in modul in care aceasta e administrata in unele cazuri .

Deci ortodoxia are amandoua si botezul asa cum s-a facut din vechime si Sfanta Impartasanie.

Ce zice IIsus despre cei ce nu au botezul:
53. Şi le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi.

Ce este binecuvantarea cu care unii protestanti au inlocuit botezul:
O femeie trece prin lumea sectelor, are revelatii de la Dumnezeu si apoi ajunge din nou la credinta dreapta, ortodoxa.
http://www.scribd.co...vadarea-Din-Iad

Femeia zice ca trecand la penticostali a primit un drac . Apoi cand a vrut sa treaca la ortodocsi dracul i s-a arata si a incerca sa o termine dar femeia s-a salvat cu crucea. Dracul i-a spus ca el e cel ce i-a binecuvantat copiii cand pastorul i-a dat la binecuvantare , caci ea spune ca la penticostali copiiii nu se boteaza ci pastorul tinandu-i pe maini cheama pe domnul lor sa-i binecuvanteze. Dracul a spus eu sunt domnul ce l-a chemat pastorul si ai grija ca eu ti-am binecuvantat copiii.

Am mai vazut un film in care cineva din asociatia magicinilor ca magie alba si neagra zicea ca ei nu sunt straini de sectele gen penticostali si ca scopul lor e sa dea in genul de un drac la fiecare si ca desi pozeaza ca si crestini desi la suprafata arata ca si crestini magia ca in magie alba si neagra sau farmece nu e departe de ei.Dupa ce cititi cartea aceea de sus sa va amintiti de cuvintele parintelui Arsenie Boca:"Caci pana acum nelegiuitul a scornit peste 800 de secte , luntri sau biserici mincinoase in care pe multi ii ia de minte si-i duce cu el" . Deci eu nu inteleg ce sustin protestantii. Ceva in genul Am trecut la organizatia facuta de dracul de la Biserica lui IIsus Dumnezeu si acum sigur sunt mantuit. Cum vine asta?

Oricum nu va speriati prea tare. Dumnezeu stie fiecare fir de par ce se misca si e in control total al situatiei. Rugati-va de Dumnezeu sa va mantuiasca caci capcanele sunt peste tot. NU luptati singuri caci lupta ce se da intre puterile ceresti este mult peste capul nostru si puterea umana de aceea trebuie sa ne rugam de Dumnezeu sa fie de partea noastra.

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 25 April 2010 - 11:10 AM

1

#2 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 April 2010 - 05:29 AM

Desi Legea cea Veche are putina putere de Mantuire si Salvare , iata ca protestantii se indreapta spre aceasta Lege in mod neinteles si paradoxal renuntand la Mancarea pentru viata vesnica. Asta se numeste ratacire adica cand o iei intr-o directie absurda.

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 28 April 2010 - 05:39 AM

1

#3 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 28 April 2010 - 06:26 AM

Vezi postareaDimineata, la Apr 28 2010, 06:29 AM, a spus:

Desi Legea cea Veche are putina putere de Mantuire si Salvare , iata ca protestantii se indreapta spre aceasta Lege in mod neinteles si paradoxal renuntand la Mancarea pentru viata vesnica. Asta se numeste ratacire adica cand o iei intr-o directie absurda.

Toate religiile care ofera lucruri doar pe lumea cealalta :cry: nu reprezinta altceva decat o directie absurda! Oricum, ortodoxia bate recordul 8)
0

#4 Utilizator offline   Chirila Carol 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-January 05

Scris 28 April 2010 - 09:13 AM

Vezi postareaDimineata, la Apr 28 2010, 05:29 AM, a spus:

Mai studiati ceea ce crede protestantismul si neoprotestantii.
Vedeti ca ortodoxia, daca luati dex-ul arata ca e mult mai sectanta decat "sectantii".
Probabil dvs va referiti la adventisti care intr-adevar sunt aparte.
0

#5 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 28 April 2010 - 09:15 PM

Vezi postareaDimineata, la Apr 28 2010, 06:29 AM, a spus:

E prea de dimineata si nu te-ai trezit inca de vorbesti asa?Dar pe vremea lui Isus mai era ceva afara de lege?
Si Isus a spus ca o iota sau o frintura de lege nu poate sa cada.Tu stii ce spui?Tu gasesti in N Testament macar un argument la ce se face in ORTODOXIE?
Unul singur macar.Praporele alea (steaguri romane de lupta)daca nu ai stiut pina acuma ,de unde au intrat in ortodoxie si cu ce scop. Dar puparea moastelor ,vin de la Isus?Si briul Sf,Fecioare?Nu vreau sa merg mai departe ca e arhi-cunoscut.
0

#6 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 28 April 2010 - 10:39 PM

Herman, pana la IIsus nu cred ca mai era nimic inafara de lege.
Uite ceva la care sa ne gandim:
Intelegerea mea e ca legea era pentru oameni si nu pentru copii lui Dumnezeu. Crestinii prin Botez devin Copii ai lui Dumnezeu, deci mor ca oameni si se nasc din Dumnezeu ca si copii ai lui Dumnezeu.
De exemplu din regulamentul clasei a 7-a nu se schimba o iota dar daca ai trecut la clasa 1 infinit, ce te mai intereseaza? Da tu poti sa zici, sunt la facultate dar vreau sa respect punct cu punct regulamentul clasei a 7-a si-mi iau uniforma ce am avut-o si cravata si tot asa,....de ce?

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 28 April 2010 - 11:03 PM

1

#7 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 29 April 2010 - 12:01 AM

Vezi postareaDimineata, la Apr 25 2010, 11:05 PM, a spus:

Botezul care te face copil al lui Dumnezeu.

Vai sarmanii de noi astialaltii ne-ortodocsii suntem copii nimanui. :tease:
Uite ma duc acum sa ma bag intr-un lighean cu apa si sa-mi torn niste ulei de masline in cap,poate ma adopta d-zeu....sau Jesus...pffff mereu ii incurc ...

Citeaza

Deci, prin aceasta se deosebeste Ortodoxia de alte religii ale lumii caci imortalitatea nu o s-o gasesti la musulmani, budisti, hindusi, yoga si altele.

Hmmm...dovedeste.Si nu cu versete din biblia ta.Dovedeste...
Si eu pot spune ca numai musulmanii si evreii or sa aiba viata vesnica.O spun...pot sa o dovedesc? NU ! Deci ramane la aprecierea fiecaruia.Ia numai prezenta tu aici opinii ca fiind facts.

Citeaza

Rugati-va de Dumnezeu
trebuie sa ne rugam de Dumnezeu sa fie de partea noastra.

Care d-zeu? Senior...Junior sau Sfantu Ghost? Is oleaca confuza la capitolul asta. :crazy:

Aceasta postare a fost editata de Intifada: 29 April 2010 - 12:05 AM

0

#8 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 29 April 2010 - 06:38 AM

Vezi postareaIntifada, la Apr 29 2010, 01:01 AM, a spus:

Care d-zeu? Senior...Junior sau Sfantu Ghost? Is oleaca confuza la capitolul asta. :lol:

La toti trei! Poate se indupleca vreunul :tease: plus multe, multe pupaturi pe icoane, dar aveti grija la virusi, ca treimea nu are si rol de dezinfectant :crazy: , aaa, era sa uit.... si multe matanii :P
0

#9 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 April 2010 - 01:17 PM

Pai sa-ti dovedesc. Uite era un sat cu crestini si musulmani si cand crestinul a ajuns in coma s-a dus in rai. Si in rai a vazut un singur musulman si la- intrebat pe IIsus de ce a ajuns musulmanul asta in rai si IIsus i-a spus pentru ca m-a acceptat pe patul mortii.
Multi musulmani s-au rugat, Doamne spune-ne unde este adevarul si de multe ori IIsus le-a venit in vis spunandu-le adevarul si musulmanii au devenit crestini. Asa ca si tu poti ruga pe Dumnezeu sa-ti arate adevarul.
http://www.youtube.c...h?v=90ozM2DmkaQ
http://www.youtube.c...h?v=bt18EElho18
http://www.youtube.c...h?v=yS6GzsLWih0

Evreii au Sfanta Treime in Biblie, in Geneza 1:2 apare Sfantul Duh si in geneza 15:1 apare cuvantul lui Dumnezeu, Atat Sfantul Duh cat si Cuvantul lui Dumnezeu sunt aratati ca pot actiona independent. Cuvantul care desemneaza Dumnezeu in ebraica arata un Dumnezeu unic insa e un cuvant care spune unul format din mai multe parti.

Mohamed a repovestit Biblia asa ca s-ar putea sa nu fi inteles sau omis aceasta informatie. Citeste pe google "islam conspiracy".

Aici ai sa vezi ca IIsus le apare la multi musulmani in vis, la multi musulmani care se roga lui Dumnezeu sa le spuna unde e adevarul.

Cartea lui Adam si Eva arata nu numai ca Moise nu e salvatorul omenirii ci ca Mohamed nu e salvatoprul omenirii caci arata cum Cuvantul lui Dumnezeu e salvatorul omenirii.

In aceasta Carte a lui Adam si Eva se arata ca Salvarea omenirii se va intampla in anul 5500 de la inceputul lumii nu 6100 de la venirea lumii cand a venit Mohamed. Acest an il arata si Profetul Daniel ca venirea lui Mesia si Daniel spune clar ca Mesia va veni in timpul celui de-al doilea Templu care acum nu mai e.
http://www.hiddenmysteries.com/freebook/ad...e/adameve1.html
"2 Yes, the Word that will again save you when the five and a half days are fulfilled."
3 But when Adam heard these words from God, and of the great five and a half days, he did not understand the meaning of them.
4 For Adam was thinking there would be only five and a half days for him until the end of the world.
5 And Adam cried, and prayed to God to explain it to him.
6 Then God in his mercy for Adam who was made after His own image and likeness, explained to him, that these were 5,000 and 500 years; and how One would then come and save him and his descendants."

Deci se arata clar ca va veni Cuvantul lui Dumnezeu in anul 5500.
Iata ce zice Biblia crestina si cum arata Biblia crestina ca IIsus este CUvantul lui Dumnzeu, scutul lui Avraam:
In care se arata ca IIsus a venit sa ne faca copii ai lui Dumnezeu:
12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
In care se arata cum ne va face IIsus copii ai lui Dumnezeu, prin nastere din Dumnezeu adica din Duh Sfant prin botez:
13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.

"1. La început era Cuvântul şi Cuvântul era la Dumnezeu şi Dumnezeu era Cuvântul.
2. Acesta era întru început la Dumnezeu.
3. Toate prin El s-au făcut; şi fără El nimic nu s-a făcut din ce s-a făcut.

4. Întru El era viaţă şi viaţa era lumina oamenilor.
5. Şi lumina luminează în întuneric şi întunericul nu a cuprins-o.
6. Fost-a om trimis de la Dumnezeu, numele lui era Ioan.
7. Acesta a venit spre mărturie, ca să mărturisească despre Lumină, ca toţi să creadă prin el.
8. Nu era el Lumina ci ca să mărturisească despre Lumină.
9. Cuvântul era Lumina cea adevărată care luminează pe tot omul, care vine în lume.
10. În lume era şi lumea prin El s-a făcut, dar lumea nu L-a cunoscut.
11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit.
12. Şi celor câţi L-au primit, care cred în numele Lui, le-a dat putere ca să se facă fii ai lui Dumnezeu,
13. Care nu din sânge, nici din poftă trupească, nici din poftă bărbătească, ci de la Dumnezeu s-au născut.
14. Şi Cuvântul S-a făcut trup şi S-a sălăşluit între noi şi am văzut slava Lui, slavă ca a Unuia-Născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.
15. Ioan mărturisea despre El şi striga, zicând: Acesta era despre Care am zis: Cel care vine după mine a fost înaintea mea, pentru că mai înainte de mine era.
16. Şi din plinătatea Lui noi toţi am luat, şi har peste har.
17. Pentru că Legea prin Moise s-a dat, iar harul şi adevărul au venit prin Iisus Hristos.
18. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.
19. Şi aceasta este mărturia lui Ioan, când au trimis la El iudeii din Ierusalim, preoţi şi leviţi, ca să-l întrebe: Cine eşti tu?
20. Şi el a mărturisit şi n-a tăgăduit; şi a mărturisit: Nu sunt eu Hristosul.
21. Şi ei l-au întrebat: Dar cine eşti? Eşti Ilie? Zis-a el: Nu sunt. Eşti tu Proorocul? Şi a răspuns: Nu.
22. Deci i-au zis: Cine eşti? Ca să dăm un răspuns celor ce ne-au trimis. Ce spui tu despre tine însuţi?
23. El a zis: Eu sunt glasul celui ce strigă în pustie: "Îndreptaţi calea Domnului", precum a zis Isaia proorocul.
24. Şi trimişii erau dintre farisei.
25. Şi l-au întrebat şi i-au zis: De ce botezi deci, dacă tu nu eşti Hristosul, nici Ilie, nici Proorocul?
26. Ioan le-a răspuns, zicând: Eu botez cu apă; dar în mijlocul vostru Se află Acela pe Care voi nu-L ştiţi,
27. Cel care vine după mine, Care înainte de mine a fost şi Căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei.
28. Acestea se petreceau în Betabara, dincolo de Iordan, unde boteza Ioan.
29. A doua zi a văzut Ioan pe Iisus venind către el şi a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridică păcatul lumii.
30. Acesta este despre Care eu am zis: După mine vine un bărbat, Care a fost înainte de mine, fiindcă mai înainte de mine era,
31. Şi eu nu-L ştiam; dar ca să fie arătat lui Israel, de aceea am venit eu, botezând cu apă.
32. Şi a mărturisit Ioan zicând: Am văzut Duhul coborându-Se, din cer, ca un porumbel şi a rămas peste El.
33. Şi eu nu-L cunoşteam pe El, dar Cel ce m-a trimis să botez cu apă, Acela mi-a zis: Peste Care vei vedea Duhul coborându-Se şi rămânând peste El, Acela este Cel ce botează cu Duh Sfânt.
34. Şi eu am văzut şi am mărturisit că Acesta este Fiul lui Dumnezeu.
35. A doua zi iarăşi stătea Ioan şi doi dintre ucenicii lui.
36. Şi privind pe Iisus, Care trecea, a zis: Iată Mielul lui Dumnezeu!
37. Şi cei doi ucenici l-au auzit când a spus aceasta şi au mers după Iisus.
38. Iar Iisus, întorcându-Se şi văzându-i că merg după El, le-a zis: Ce căutaţi? Iar ei I-au zis: Rabi (care se tâlcuieşte: Învăţătorule), unde locuieşti?
39. El le-a zis: Veniţi şi veţi vedea. Au mers deci şi au văzut unde locuia; şi au rămas la El în ziua aceea. Era ca la ceasul al zecelea.
40. Unul dintre cei doi care auziseră de la Ioan şi veniseră după Iisus era Andrei, fratele lui Simon Petru.
41. Acesta a găsit întâi pe Simon, fratele său, şi i-a zis: am găsit pe Mesia (care se tâlcuieşte: Hristos).
42. Şi l-a adus la Iisus. Iisus, privind la el, i-a zis: Tu eşti Simon, fiul lui Iona; tu te vei numi Chifa (ce se tâlcuieşte: Petru).
43. A doua zi voia să plece în Galileea şi a găsit pe Filip. Şi i-a zis Iisus: Urmează-Mi.
44. Iar Filip era din Betsaida, din cetatea lui Andrei şi a lui Petru.
45. Filip a găsit pe Natanael şi i-a zis: Am aflat pe Acela despre Care au scris Moise în Lege şi proorocii, pe Iisus, fiul lui Iosif din Nazaret.
46. Şi i-a zis Natanael: Din Nazaret poate fi ceva bun? Filip i-a zis: Vino şi vezi.
47. Iisus a văzut pe Natanael venind către El şi a zis despre el: Iată, cu adevărat, israelit în care nu este vicleşug.
48. Natanael I-a zis: De unde mă cunoşti? A răspuns Iisus şi i-a zis: Mai înainte de a te chema Filip, te-am văzut când erai sub smochin.
49. Răspunsu-I-a Natanael: Rabi, Tu eşti Fiul lui Dumnezeu, Tu eşti regele lui Israel.
50. Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Pentru că ţi-am spus că te-am văzut sub smochin, crezi? Mai mari decât acestea vei vedea.
51. Şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă, de acum veţi vedea cerul deschizându-se şi pe îngerii lui Dumnezeu suindu-se şi coborându-se peste Fiul Omului. "

Deci Adam si Eva spun, copii nosti, Cuvantul lui Dumnezeu va va salva in anul 5500 dar:
Evreii cred in invataturile uni om Moise ce a venit cu 1500 de ani inainte de 5500 iar musulmanii cred in invataturile unui al OM Mohamed ce a venit in anul 6100.
Crestinii cred in Cuvantul lui Dumnezeu care e parte din Dumnezeu si Dumnezeu, si anume IIsus, Cuvantul lui Dumnezeu creatorul lui dama si Eva.

Sectele pleaca de la invatura lui Dumnezeu, Cuvantul lui Dumnezeu si se duc spre invatatura unui om Moise si asta e de neinteles, de ce sa te duci de la invatatura lui Dumnezeu care iti da viata vesnica si intrare in rai la invatatura unui om care nu-ti da acest improtante lucruri.

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 29 April 2010 - 01:10 PM

1

#10 Utilizator offline   Dimineata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 29 April 2010 - 03:22 PM

Si eu era sa devin protestant din cazua ratacirii si nu pot sa arunc cu bolovani in ei.

Asa de mare e ratacirea la cei din Vechiul Testament si la musulmani ca se blesteama unul pe altul numai sa nu recunoasca pe Iisus ca si cuvantul lui Dumnezeu si sa nu vina la Mancarea de Viata Vesnica si La admiterea la Rai iar unii sunt invatati si tinuti sa blesteme pe crestini si Biserica lui Dumnezeu, nu au voie sa faca 10 pasi fara sa blesteme Biserica lui Dumnezeu. oamenii lor chiar si la o varsta inaintata sunt fortati sa se comporte nu vreau sa spun ca birjarii cica din datorie religioasa si apoi sa se duca la DUmnezeu spre judecata cu aceste blesteme.

Asta am spus-o spre trezire, nu spre judecata.

Noi oamenii suntem de aceeasi parte a gardului si toti avem acelati tel, sa ne intoarcem acas, in rai.

Imi pare rau ca ingerul cazut i-a invatat pe unii sa blesteme Biserica lui Dumnezeu. de ce o face? Simplu. Cand se duc oamenii astia la judecata o sa fie si ingerul murdar acolo. Daca oamenii o sa fie intrebati ati aflat de Biserica lui Dumnezeu, ingerul murdar o sa zica, ia sa vedem cine sunt cladirile in fata carora v-ati oprit si a-ti blestemat?

Mai herman, crestinii stiu ce se intampla cu voi, dar va considera oameni in necaz. Stiu si de sangele ce va vine de 4 ori pe an pe mancare , din cauza autobletemului la crucificarea lui IIsus, cand din pacate s0a zis sangele sa cada pe urmai sau ceva in genul asta. Si stim mai multe dar va consideram oameni la necaz. Si cum nu dai cu parul in omul bolnav si incerci sa-l ajuti, asa facem si noi.

Si ne bucuram ca si copiii vostri vor deveni crestini ortodocsi si mostenitori ai raiului si ai vietii vesnice.

Herman draga, cand vorbesti de IIsus tu vorbesti de o parte din Dumnezeu deci de Dumnezeu. Asa ca te rog pentru binele tau ai grija ce spui. Tu cand spui spre exemplu sunt pentru Crist sau pentru Hristos sau pentru IIsus tu spui de fapt sunt PENTRU DUMNEZEU.

Sa ne aiba Dumnezeu in paza pe toti.

Cine vrea sa afle totul de spre fiecare religie, sa se roage la Dumnezeu sa-i descopere si va afla. Dumnezeu stie tot si nimic nu-i scapa.

Pentru cei ce nu sunt crestini ortodocsi de aici. Sa se roage la DUmnezeu sa le descopere calea adevarta si sa se roage ca sa-i forteze sa ajunga in rai.

Bucuria mea ar fi ca toti sa ajungem in rai.

Asa ca rugati-va la DUmnezeu sa va forteze in rai sa-mi faceti o bucuruie.

Aceasta postare a fost editata de Dimineata: 29 April 2010 - 03:35 PM

1

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Semnul fiarei = cipul ?
Sa fie oare cipul dusmanul "celor sfinte"?
hans  1.143 52.774
Hot Topic (New) Atasamente Despre cultul adventist
teme combinate
nelu28  3.264 152.624
Hot Topic (New) Cum sa ne purtam cu cei ce sunt in necredinta Dimineata  150 8.676
Hot Topic (New) Atasamente Cultele crestine Neoprotestante sau "pocaitii"
Cine sunt ei, intrebari, curiozitati, raspunsuri.
cioanas  1.974 109.091
Hot Topic (New) Legea parteneriatului stat-culte religioase
.
hans  24 1.470