Sari la conținut
Forum Roportal
FNF

Geert Wilders si Partidul Pentru Libertate

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Geert Wilders fndator si Sef al partidului Pentru Libertate. Partidul nu este unul neo fascist,antisemit etc membrii partidului nu sunt niste cheliosi drogati care striga "Sieg heil" in stanga si in dreapta. Wilders este anti islam si anti imigratie. Un om destul de inteligent care in ciuda amenintarilor cu moartea nu se lasa doborat.

 

In 2006,castiga 6% din locurile la alegerile parlamentare din Olanda si 16% la alegerile din cadrul Uniunii Europene .

 

 

Ce impact se va produce asupra Europei daca Wilders va deveni Prim Ministru la alegerile din iunie anul acesta?!

 

 

Singura problema ar fi :

Wilders este faptul ca este un suporter fanatic al Israelului :bye: iar partidele cu adevarat nationaliste nu fac aliante cu el!

Editat de FNF

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Il stiu pe Wilders inca de la inceputurile sale prin politica. Prietenul meu din Olanda mi-a spus despre cate ceva despre el atunci cand a icneput sa "rasara": " Ba e unu Wilders pe aici tare in gura si ii face praf pe astia ". Nu cred ca este un frustat atata timp cat convingerile lui se bazeaza pe argumente si DOVEZI. De ratati care zbiara "rasism" sunt satul. Cand a fost arestat, a fost sustinut de olandezi si a crescut in sondaje dupa "incident". Cat despre proces, rasismul a fost un mijloc folosit de adversarii sai politici pentru a "scapa" de el. Astept cu nerabdare luna Iunie :bye:

 

 

Tu cu cine votezi? 8)

Editat de Burel001
Scos citat

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca m-am gandit? Ce fel de intrebare e asta? Intrebarea e ce vezi tu cand te uiti in ochii aia de bolnav de la spitalul 9. Uite si cu Griffin, echivalentul lui englez, care "are intentii bune", dovedind cat e de curajos si demn in ziua in care a fost improscat cu oua in public.

Editat de Finnian

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Chiar nu vedeti ce fata de psihopat are ...?

Ce nas de porc are. :blink: Iar in poza 2 e chiar infricosatoare privirea.

 

Da ia ziceti mai,cand se pune Olanda pe construit lagare de concentrare si camere de gaz pentru emigranti ?

 

Hai sa zicem ca pe emigrantii musulmani ii voi expulza inapoi in tarile lor,dar cu cei care sunt olandezi de etnie si s-au convertit cum ramane? Isi vor expulza propii oameni?

 

Am la servici un coleg olandez care uraste absolut pe oricine nu e olandez.Mereu zice If you ain't dutch you ain't much...dupa care se mira de ce nimeni nu il invita la office parties sau la o bere in oras dupa munca.Lucreaza singur ca cainele in biroul lui si numai de necesitate este bagat in seama.Pana si sefului ii este scarba de el dar na,ce sa-i faca,daca il concediaza fara motiv e dat in judecata.Si colac peste pupaza fiica'sa face concedii prin Jamaica umbland dupa( cenzurat )de negrii.A venit odata la servici in crize ca se reguleaza fiica'sa cu negrii. Si i-au facut niste colegi italieni alta lozinca pe la spate : (cenzurat) de dutch ain't much :huh:

Editat de Intifada

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×