Zilele trecute a fost mare tristete la Cotroceni pentru ca asa cum spunea "iubitul conducator" A.N.I. a fost practic desfiintata de decizia magistratilor.
De aici s-a nascut o mare problema si s-au emis tot felul de ipoteze si pareri de rau incercandu-se aruncarea pisicii in curtea justitiei, ca tot sunt separate puterile statului ... nu ?
Asadar multa lume are impresia ca infiintarea A.N.I. a fost ceruta de UE pentru a fi folosita ca un instrument de control si diminuarea coruptiei. FALS, deoarece infiintarea A.N.I. nu a fost impusa de UE ci a fost o solutie propusa de guvernul Romaniei pentru problema coruptiei la nivel inalt. Deci nu cred ca actuala situatie poate strica mai mult imaginea Romaniei in UE.
In al doilea rand eficienta A.N.I. a fost demonstrata in cei ~5 ani de functionare, timp in care niciun dosar nu a fost finalizat sau trimis catre procuratura. De aici putem trage concluzia ca si cu A.N.I. si fara este fix acelasi lucru.
Am mai auzit ca A.N.I. este institutia care credibilizeaza Romania in ochii UE, desi daca judecam prin prisma rezultatelor ... nu stiu cum ar putea face asta, ori partenerii nostri din UE sunt retarzi, ori noi suntem creduli.
Oricum, ideea ca o institutie a carei activitate este neconstitutionala credibilizeaza Romania mi se pare o afirmatie demna de un politician de mana a 14-a.
Concluzia pe care o putem trage despre acest subiect este ca se face mult zgomot pentru nimic, si daca se desfiinteaza A.N.I. si daca nu coruptia sigur va dainui pentru ca nimeni nu face nimic.
Pagina 1 din 1
A.N.I. Eterna problema Pareri despre neconstitutionalitatea ANI
Scris 27 April 2010 - 04:08 PM
Dupa ce ne spui ca alianta "anti" e buna acum vi si ne spui cat de rau este ANI.
Scris 27 April 2010 - 05:52 PM
Daca tot raspunzi, probabil din motive "istorice", ar fi bine sa citesti intreg postul. Eu nu am spus ca ANI este bun sau rau, afirmatia pe care am facut-o este ca e o institutie inutila.
Si daca tot nu esti de acord cu mine, imi pare ca din principiu, spune-mi te rog ce a facut ANI de la infiintare pana in prezent.
Si nu-mi spune aici de Voicu, pana sa fie asta o realizare a ANI ... trebuie sa mai curga multa apa pe Dambovita.
Si daca tot nu esti de acord cu mine, imi pare ca din principiu, spune-mi te rog ce a facut ANI de la infiintare pana in prezent.
Si nu-mi spune aici de Voicu, pana sa fie asta o realizare a ANI ... trebuie sa mai curga multa apa pe Dambovita.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Recoltarea la scara larga de organe din China | Ciprian_M | 2 | 2.452 |
|
PROGRAMUL ULTIMA SPAGA | Calu Balan | 8 | 2.662 |
|
Efectul sistemului ierarhizat si centralizat al puterii! |
Moftangiu | 17 | 1.946 |