Demoni, magie and shit
Scris 20 April 2010 - 09:43 PM
Am auzit tot felul de poveşti despre "personalităţile interioare" ale noastre, cum că noi am fi īmpărţiţi īn īngeri, cristale, amuni şi demoni şi că se poartă războaie psihice īntre acestea, deşi nu prea cred, dar mă interesează, vreau să aflu dacă există cu adevărat un paranormal.
Mă interesează după cum am spus invocarea demonilor şi folosirea acestora.
Danke.
Scris 20 April 2010 - 09:52 PM
Da' de ce vrei tu sa te joci cu astfel de lucruri ?
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 20 April 2010 - 09:53 PM
Scris 20 April 2010 - 10:08 PM
Scris 20 April 2010 - 10:14 PM
Cocktailspk, la Apr 20 2010, 10:43 PM, a spus:
Mă interesează după cum am spus invocarea demonilor şi folosirea acestora.
Nu trebuieste sa-i cauti, te gasesc ei daca esti compatibil. Demonii asta fac all the time, cauta oameni compatibili (usor de posedat).
Tu probabil ai vrea invers, sa posezi un demon. Cam greu, pentru ca demonii in lantul trofic sunt deasupra omului.
Aceasta postare a fost editata de Oneiros: 20 April 2010 - 10:23 PM
Scris 20 April 2010 - 11:10 PM
Oneiros, la Apr 20 2010, 11:14 PM, a spus:
Tu probabil ai vrea invers, sa posezi un demon. Cam greu, pentru ca demonii in lantul trofic sunt deasupra omului.
Deci probabil că nu sunt cel mai uşor de posedat, dacă pānă acum nu am primit nimic special ( semn )
Să vă spun o mică istorie a familiei mele ( defapt a stră-bunicului meu )
Cred că era necromant.
A murit īn al doilea război mondial, alea-alea... avea un frate geamăn, ăla nu mai ştiu de ce a murit ( nu cauză naturală )
Acum 8-9 ani am găsit īn pod o ladă cu scrisori de la el cātre stră-bunica, eram micuţ ( 7-8 ani ), nu prea ştiam să citesc, dar lāngă scrisori erau cāteva cărţi scrise de mānă ( acelaşi scris ca īn scrisori din cāte īmi amintesc ), şi un cap de mort ( real one, eu credeam ca-i jucărie
Īncă ceva... nici mama, nici tata, nici bunica, bunicu sau alţii din sat ( acum stau īn buc, dar bunicii sunt la ţară... ) nu mi-au spus nimic despre stră-bunicu, decāt că era un om rău şi misterios. Preotul cānd mă vede īn biserică mai are putin şi mă dă afară... eu nu cred deloc īn d-zeu...
Deci am ceva īn sānge... necromanţie, alea - alea
Scris 21 April 2010 - 07:04 AM
simti ca poti fi precum stra-bunicu?
Scris 24 April 2010 - 07:39 PM
Oricum eu te sfatuiesc sa cauti in alta parte cea ce vrei tu ca aici nu cred ca vei gasi ceva concret ceti trebuie tie
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Paranormal...ori "informat"? | Bagherra | 35 | 5.450 |
|
chakrele energetice din noi |
Grand master D | 76 | 21.653 |
|
Cuvintele creeaza monstri | Bagherra | 38 | 6.239 |
|