Ati spus: "Asta nu as face niciodata, oricat de indragostit/a as fi?" Ce anume?
Aveti prejudecati in relatia cu un barbat/femeie?
Scris 13 December 2005 - 09:34 AM
Ati spus: "Asta nu as face niciodata, oricat de indragostit/a as fi?" Ce anume?
Scris 13 December 2005 - 10:17 AM
considerând ca sunt o persoana capabila si cu responsabilitati, nu as accepta ca -din cauza unor probleme familiale - sa nu-mi îndeplinesc sarcinile de servici, sa nu petrec cea mai mare parte a timpului mai degraba cu colegii si mai ales cu superiorii mei, pentru ca altfel as fi tratat ca o persoana neserioasa.
E foarte important sa stau peste program la servici, chiar daca sotul/soata ma asteapta acasa cu masa pusa, si e foarte important sa particip la toate evenimentele mondene ale companiei mele;
Acolo trebuie sa ma duc singura, nu sa-l trag si pe mototolul ala dupa mine, pentru ca dupa aia acasa îmi face crize de gelozie, nu e capabil sa înteleaga si ma face sa simt ca ma sufoc. Nu vreau sa trebuiasca sa dau socoteala nimanui daca am dansat prea mult cu ala sau cu aia, pentru ca acestea sunt atributii normale functiei de mare raspundere pe care o exercit.
Scris 13 December 2005 - 10:33 AM
Herr Spiegellman, la Dec 13 2005, 09:47 AM, a spus:
Sa inteleg ca in rest ai face orice?
Marlboro, la Dec 13 2005, 10:17 AM, a spus:
considerând ca sunt o persoana capabila si cu responsabilitati, nu as accepta ca -din cauza unor probleme familiale - sa nu-mi îndeplinesc sarcinile de servici, sa nu petrec cea mai mare parte a timpului mai degraba cu colegii si mai ales cu superiorii mei, pentru ca altfel as fi tratat ca o persoana neserioasa.
E foarte important sa stau peste program la servici, chiar daca sotul/soata ma asteapta acasa cu masa pusa, si e foarte important sa particip la toate evenimentele mondene ale companiei mele;
Acolo trebuie sa ma duc singura, nu sa-l trag si pe mototolul ala dupa mine, pentru ca dupa aia acasa îmi face crize de gelozie, nu e capabil sa înteleaga si ma face sa simt ca ma sufoc. Nu vreau sa trebuiasca sa dau socoteala nimanui daca am dansat prea mult cu ala sau cu aia, pentru ca acestea sunt atributii normale functiei de mare raspundere pe care o exercit.
Valabila intrebarea si pentru tine.
Scris 13 December 2005 - 10:42 AM
nu cred ca are nici o legatura cu faptul de a fi sau nu îndragostit, exista în toate o limita, sau niste responsabilitati care decurg din actele personale.
Scris 13 December 2005 - 11:09 AM
Marlboro, la Dec 13 2005, 10:42 AM, a spus:
nu cred ca are nici o legatura cu faptul de a fi sau nu îndragostit, exista în toate o limita, sau niste responsabilitati care decurg din actele personale.
Nu ma refer la masuri extreme.
Sa-ti spun ce nu as ierta si nici compromisuri nu as face eu intr-o relatie - nu as ierta tradarea, nu as ierta o palma
La aceste aspecte ma refeream
Scris 13 December 2005 - 11:15 AM
amonis, la Dec 13 2005, 10:09 AM, a spus:
Sa-ti spun ce nu as ierta si nici compromisuri nu as face eu intr-o relatie - nu as ierta tradarea, nu as ierta o palma
La aceste aspecte ma refeream
prin tradare întelegi strict implicarea fizica într-o alta relatie ?
sau te referi la un sens "mai larg", in care "tradare" are ca echivalent minciuna, de orice fel ?
ceva la modul "mama, aseara am fost ocupat, n-a avut vreme sa te sun" când de fapt el era cu baietii în colt la cocosatu' la una mica si i-era târsa sa-ti dea toate explicatiile ca oricum n-ai întelege ?
Cât despre deh, o palma, în fine, asta e nasol, de acord cu tine. pentru o femeie e aiurea sa o ia pe coaja, dar ma gândesc ca într-un cuplu de gay probabil ca o corectie fizica nu mai are conotatii asa de grave ? poate e chiar excitant, cine stie ?
Scris 13 December 2005 - 11:25 AM
Marlboro, la Dec 13 2005, 11:15 AM, a spus:
sau te referi la un sens "mai larg", in care "tradare" are ca echivalent minciuna, de orice fel ?
ceva la modul "mama, aseara am fost ocupat, n-a avut vreme sa te sun" când de fapt el era cu baietii în colt la cocosatu' la una mica si i-era târsa sa-ti dea toate explicatiile ca oricum n-ai întelege ?
Cât despre deh, o palma, în fine, asta e nasol, de acord cu tine. pentru o femeie e aiurea sa o ia pe coaja, dar ma gândesc ca într-un cuplu de gay probabil ca o corectie fizica nu mai are conotatii asa de grave ? poate e chiar excitant, cine stie ?
Interesanta exprimare
Aceasta postare a fost editata de amonis: 13 December 2005 - 11:26 AM
Scris 13 December 2005 - 11:28 AM
Scris 13 December 2005 - 11:33 AM
Mie mi se pare destul de clar; ori el, ori ea, daca se duce la stânga, o face fiindca nu e multumit cu ce are acasa. E esenta unei neîntelegeri, pe fond de imaturitate emotionala, iar ca rezolvare tipica multi (prea multi) gasesc solutia lasatului nadragilor in vine, ca e mai simplu
sunt totusi diferente între modul în care acest act e perceput de muieri sau de masculi, dar asta -repet- s-a analizat in fiecare detaliu, si pe toate fetele si pozitiile pe topicele asta.
Iar despre gays, mdea, e interesant, am avut ocazia sa cunosc câteva cupluri si cred ca la ei poate fi...altfel.
Prin definitie (vei spune), nu ?
Dar revenind, cam asta e tot ce te-ar deranja într-un mariaj ? infidelitatea si cafteala ? în rest e ok ?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
de ce barbatii insurati isi cauta amanta? | ellla | 1 | 5.184 |
|
O iubire interzisa?
Un pacat? |
eu-simplu | 125 | 27.794 |
|
.............. |