sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Aveti prejudecati in relatia cu un barbat/femeie? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-August 05

Scris 13 December 2005 - 09:34 AM

Exista ceva ce nu ati face cu/pentru persoana pe care o iubiti si cu care aveti o relatie?

Ati spus: "Asta nu as face niciodata, oricat de indragostit/a as fi?" Ce anume? :(
0

#2 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 13 December 2005 - 09:47 AM

Nu mi-as ucide o ruda / prieten... :(
0

#3 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 27-October 05

Scris 13 December 2005 - 10:17 AM

spre exemplu, nu as renunta la servici pentru el;
considerând ca sunt o persoana capabila si cu responsabilitati, nu as accepta ca -din cauza unor probleme familiale - sa nu-mi îndeplinesc sarcinile de servici, sa nu petrec cea mai mare parte a timpului mai degraba cu colegii si mai ales cu superiorii mei, pentru ca altfel as fi tratat ca o persoana neserioasa.
E foarte important sa stau peste program la servici, chiar daca sotul/soata ma asteapta acasa cu masa pusa, si e foarte important sa particip la toate evenimentele mondene ale companiei mele;
Acolo trebuie sa ma duc singura, nu sa-l trag si pe mototolul ala dupa mine, pentru ca dupa aia acasa îmi face crize de gelozie, nu e capabil sa înteleaga si ma face sa simt ca ma sufoc. Nu vreau sa trebuiasca sa dau socoteala nimanui daca am dansat prea mult cu ala sau cu aia, pentru ca acestea sunt atributii normale functiei de mare raspundere pe care o exercit.
0

#4 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 13 December 2005 - 10:33 AM

Vezi postareaHerr Spiegellman, la Dec 13 2005, 09:47 AM, a spus:

Nu mi-as ucide o ruda / prieten... :crazy:

Sa inteleg ca in rest ai face orice? :(

Vezi postareaMarlboro, la Dec 13 2005, 10:17 AM, a spus:

spre exemplu, nu as renunta la servici pentru el;
considerând ca sunt o persoana capabila si cu responsabilitati, nu as accepta ca -din cauza unor probleme familiale - sa nu-mi îndeplinesc sarcinile de servici, sa nu petrec cea mai mare parte a timpului mai degraba cu colegii si mai ales cu superiorii mei, pentru ca altfel as fi tratat ca o persoana neserioasa.
E foarte important sa stau peste program la servici, chiar daca sotul/soata ma asteapta acasa cu masa pusa, si e foarte important sa particip la toate evenimentele mondene ale companiei mele;
Acolo trebuie sa ma duc singura, nu sa-l trag si pe mototolul ala dupa mine, pentru ca dupa aia acasa îmi face crize de gelozie, nu e capabil sa înteleaga si ma face sa simt ca ma sufoc. Nu vreau sa trebuiasca sa dau socoteala nimanui daca am dansat prea mult cu ala sau cu aia, pentru ca acestea sunt atributii normale functiei de mare raspundere pe care o exercit.

Valabila intrebarea si pentru tine. :crazy:
0

#5 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2005 - 10:42 AM

nu mi-am pus problema. :crazy:
nu cred ca are nici o legatura cu faptul de a fi sau nu îndragostit, exista în toate o limita, sau niste responsabilitati care decurg din actele personale. :(
0

#6 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 13 December 2005 - 11:09 AM

Vezi postareaMarlboro, la Dec 13 2005, 10:42 AM, a spus:

nu mi-am pus problema. :-
nu cred ca are nici o legatura cu faptul de a fi sau nu îndragostit, exista în toate o limita, sau niste responsabilitati care decurg din actele personale. :wub:

Nu ma refer la masuri extreme. :) Nici o persoana care te iubeste nu si-ar dori sa-ti lasi serviciul sau sa omori pe cineva :( in numele dragostei pe care i-o porti.
Sa-ti spun ce nu as ierta si nici compromisuri nu as face eu intr-o relatie - nu as ierta tradarea, nu as ierta o palma :crazy: indiferent de circumstante..
La aceste aspecte ma refeream :crazy:
0

#7 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2005 - 11:15 AM

Vezi postareaamonis, la Dec 13 2005, 10:09 AM, a spus:

Nu ma refer la masuri extreme. :- Nici o persoana care te iubeste nu si-ar dori sa-ti lasi serviciul sau sa omori pe cineva :( in numele dragostei pe care i-o porti.
Sa-ti spun ce nu as ierta si nici compromisuri nu as face eu intr-o relatie - nu as ierta tradarea, nu as ierta o palma :crazy: indiferent de circumstante..
La aceste aspecte ma refeream :crazy:

prin tradare întelegi strict implicarea fizica într-o alta relatie ?
sau te referi la un sens "mai larg", in care "tradare" are ca echivalent minciuna, de orice fel ?
ceva la modul "mama, aseara am fost ocupat, n-a avut vreme sa te sun" când de fapt el era cu baietii în colt la cocosatu' la una mica si i-era târsa sa-ti dea toate explicatiile ca oricum n-ai întelege ? :)
Cât despre deh, o palma, în fine, asta e nasol, de acord cu tine. pentru o femeie e aiurea sa o ia pe coaja, dar ma gândesc ca într-un cuplu de gay probabil ca o corectie fizica nu mai are conotatii asa de grave ? poate e chiar excitant, cine stie ? :wub:
0

#8 Utilizator offline   amonis 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 13 December 2005 - 11:25 AM

Vezi postareaMarlboro, la Dec 13 2005, 11:15 AM, a spus:

prin tradare întelegi strict implicarea fizica într-o alta relatie ?
sau te referi la un sens "mai larg", in care "tradare" are ca echivalent minciuna, de orice fel ?
ceva la modul "mama, aseara am fost ocupat, n-a avut vreme sa te sun" când de fapt el era cu baietii în colt la cocosatu' la una mica si i-era târsa sa-ti dea toate explicatiile ca oricum n-ai întelege ? :-
Cât despre deh, o palma, în fine, asta e nasol, de acord cu tine. pentru o femeie e aiurea sa o ia pe coaja, dar ma gândesc ca într-un cuplu de gay probabil ca o corectie fizica nu mai are conotatii asa de grave ? poate e chiar excitant, cine stie ? :crazy:

Interesanta exprimare :crazy: , nu ma refer la minciunelele marunte ( la care barbatii sunt foarte inventivi :wub: de altfel), ci la tradarea fizica. Cat despre luatul " pe coaja" intr-o relatie de gay s-ar putea sa stii tu mai multe, eu ma abtin :(

Aceasta postare a fost editata de amonis: 13 December 2005 - 11:26 AM

0

#9 Utilizator offline   Dulcica 

• ce bine ca sunt..
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-February 05

Scris 13 December 2005 - 11:28 AM

pai daca nu se pune problema de tradare ori o palma or ceva de genul celor mentionate de tine, nu inseamna ca are cineva prejudecati. Nu ramane decat sa te gandesti la extreme, nici eu nu as ucide pt el, sau as ucide? :crazy: ... nu, n-as ucide. sau depinde pe cine, nu.. nu as ucide. :(
0

#10 Utilizator offline   Lucky Luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 13 December 2005 - 11:33 AM

pai despre tradarea la modul fizic cred ca s-a discutat / re-discutat / analizat / documentat pe forumul asta de mii se ori.
Mie mi se pare destul de clar; ori el, ori ea, daca se duce la stânga, o face fiindca nu e multumit cu ce are acasa. E esenta unei neîntelegeri, pe fond de imaturitate emotionala, iar ca rezolvare tipica multi (prea multi) gasesc solutia lasatului nadragilor in vine, ca e mai simplu :crazy:
sunt totusi diferente între modul în care acest act e perceput de muieri sau de masculi, dar asta -repet- s-a analizat in fiecare detaliu, si pe toate fetele si pozitiile pe topicele asta.
Iar despre gays, mdea, e interesant, am avut ocazia sa cunosc câteva cupluri si cred ca la ei poate fi...altfel.
Prin definitie (vei spune), nu ? :crazy: :( :wub:.
Dar revenind, cam asta e tot ce te-ar deranja într-un mariaj ? infidelitatea si cafteala ? în rest e ok ?
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis de ce barbatii insurati isi cauta amanta? ellla  1 5.184
Topic inchis O iubire interzisa?
Un pacat?