In "lupta" cu astrologia
Scris 08 July 2010 - 07:16 PM
Si mie imi place astrologia . Am avut niste predictii in domeniul sentimental . Cred ca daca nu le as fi avut as fi suferit mai mult . Asa am trecut mult mai usor mai departe . Deci pe mine ma ajuta astrologia destul de mult . Mai demult mi s-a spus niste posibilitati intr-un context interior zbuciumat , afland astea am evitat furtuna ba chiar am aflat lucruri noi
Daca nu esti obsedat si habotnic chiar te ajuta . Personal eu ma folosesc de aplicatii din psihologie , astrologie , actorie si literatura . Cunostintele ce le descopar din fiecare domeniu ma ajuta sa fiu flexibila . Progresul se bazeaza pe posibilitati infinite
Daca nu esti obsedat si habotnic chiar te ajuta . Personal eu ma folosesc de aplicatii din psihologie , astrologie , actorie si literatura . Cunostintele ce le descopar din fiecare domeniu ma ajuta sa fiu flexibila . Progresul se bazeaza pe posibilitati infinite
Scris 08 July 2010 - 07:22 PM
Rhini, la Jul 8 2010, 08:16 PM, a spus:
Si mie imi place astrologia . Am avut niste predictii in domeniul sentimental . Cred ca daca nu le as fi avut as fi suferit mai mult . Asa am trecut mult mai usor mai departe . Deci pe mine ma ajuta astrologia destul de mult . Mai demult mi s-a spus niste posibilitati intr-un context interior zbuciumat , afland astea am evitat furtuna ba chiar am aflat lucruri noi
Astrologia nu te-a ajutat cu nimic mai mult decat te-au ajutat eventuale rugaciuni la Dumnezeu. Totul a fost in mintea ta. Te-ai ajutat singura.
Rhini, la Jul 8 2010, 08:16 PM, a spus:
Daca nu esti obsedat si habotnic chiar te ajuta . Personal eu ma folosesc de aplicatii din psihologie , astrologie , actorie si literatura.
Astrologia nici nu exista, adica nu are niciun fundament pe care sa se bazeze.
Scris 08 July 2010 - 07:24 PM
ABC te vad foarte aprins cu tematica divina . Dumnezeu ma ajuta de aceea a creat lumea si omul sa se foloseasca de aplicatii . Nu suntem papusile lui , suntem creatia lui . Dar nu am de gand sa fac offtopic aici.
M-am ajutat in sensul ca am fost deschisa catre noi oportunitati de cunoastere si actiune
M-am ajutat in sensul ca am fost deschisa catre noi oportunitati de cunoastere si actiune
Scris 25 July 2010 - 03:00 PM
Ieri dimineata m-am hotarat : astrologia e naspa, macar pentru ca functioneaza ca autosugestie. O imbecila i-a facut praf masina prietenei mele ieri, in Brasov, si tot ce a avut de spus este ca a ascultat horoscopul dimineata si ca i-a zis sa aiba mare grija in trafic, pt ca e "predispusa" la accidente. Si a fost atat de predispusa, incat la un semafor a incurcat frana cu acceleratia.
Toata porcaria asta de horoscop care se difuzeaza zilnic, pe oriunde, ar trebui interzisa.
Scris 25 July 2010 - 03:27 PM
ironic, la Jul 25 2010, 04:21 PM, a spus:
E doar un exemplu de autosugestie. A functionat si la mine, candva, numai ca nu in sensul asta. Nu zic ca autosugestia asta este o regula, desi daca ar fi directionata spre chestii pozitive, poate ca ar fi bine sa fie o regula. Pentru mine, horoscopul si toate celelalte cai de prezicere obscura a viitorului sunt out.
Scris 25 July 2010 - 04:59 PM
nici eu nu sunt de acord cu horoscopul,astrologia si manipularea zodiacala.....dar in fine....nu e singurul tip de manipulare mistica la care suntem martori....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cât de pasionale sunt zodiile feminine? | .Goddess. | 16 | 4.078 |
|
Cum se roaga fiecare zodie | Aseneth | 43 | 1.710 |
|
Horoscop relational
pe Roportal |
roportal | 9 | 5.907 |