sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

In "lupta" cu astrologia Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-January 08

Scris 18 April 2010 - 02:06 AM

Daca eu m-as duce la un astrolog, cel mai bun din Romania si acesta imi zice: "Te vei casatori de 2 ori si vei divorta si vei avea 2 copii cu prima sotie. Vei ajunge om foarte bogat si vei muri la varsta de X ani".
Daca eu nu ma casatoresc niciodata ca nu vreau, si nu fac copii cu nimeni si nici nu imi voi asculta gandurile bune care imi dau idei cum sa fac bani, inseamna ca am stricat planurile lui Dumnezeu?!
Astrologul ma ajutat sa incurc ce trebuia sa se intample.
Daca as face exact inversul de ce imi zice un astrolog, ce voi pati dupa moarte? Ma ia de urechi cineva sau corpul astral nu are urechi? Sau urmeaza o vizita in iad pentru stricarea planurilor altora prin neactiunile mele?! :P
0

#2 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 18 April 2010 - 02:16 AM

Am avut un prieten,care a insistat sa ii fac predictii acum vreo doi ani,pentru anul in curs.Il interesa in special sa stie daca va pleca in strainatate,si cand anume.I-am spus ca da,si am riscat sa-i dau si perioada,ba chiar si ziua cea mai probabila (la insistenta lui).Predictia,s-a adeverit intocmai,si el a plecat exact in acea zi.
Cumva uluit,m-a rugat sa-i fac o predictie pentru anul astrologic urmator (de la o aniversare la alta) si sa-i spun principalele evenimente.Asa ca i-am spus,si am insistat mai ales pe faptul ca in mod cert va calatorii peste hotare in acel an.Mi-a spus ca va face imposibilul ca sa nu se duca nicaieri,doar ca sa-si dovedeasca ca e stapanul vietii sale si ca nu exista cineva care decide in locul sau.Insa ocaziile de a pleca in strainatate,au curs tot anul...invitatii,ocazii de a pleca legate de job,ba chiar de a se muta in strainatate.S-a tinut insa pe pozitii.
Totusi,pana la urma,a cedat -el se ocupa cu cercetarea in domeniul medicinei neconventionale,alternative,si descoperise un tratament pentru cancer,care daduse rezultate excelente pe soarecii de laborator.O cunostinta,a vorbit cu cineva din Italia care avea un copil bolnav de cancer...atat de mult au insistat...s-au oferit sa ii plateasca totul -transportul si sederea,un onorariu,orice numai sa vina si sa incerce sa-l salveze pe copil...
Asa ca pana la urma,s-a dus.
Intr-o zi in care aveam unele aspecte deosebit de rele ce indicau ca voi fi agresat,am hotarat sa stau inchis in casa.Insa cineva a batut la usa,si fara sa ma gandesc,am intredeschis usa...am fost luat direct la bataie de doi indivizi,care au dat buzna in casa peste mine...
Vezi...se pare ca nu prea poti sa te feresti de "ce ti-a scris".Nu stiu ce sa zic.
In orice caz,chiar un astrolog foarte bun,poate rareori sa inteleaga exact ce anume se va intampla,si momentul exact.Maica-mea,care era si ea astrolog,a prezis un cutremur,si ne-a pus sa plecam de acasa (stateam la etajul 7) si sa ne ducem la bunica.Insa dupa ce am ajuns,si-a dat seama ca a uitat dosarul in care pregatise toate actele,si s-a intors dupa el.Cutremurul a inceput insa exact cand era in apartament!
0

#3 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 18 April 2010 - 02:22 AM

@Arcangelo imi pare rau pentru mama ta.
Tipi care au intrat peste tine in casa venisera la furat sau gresisera apartamentul unde trebuiau sa bata proprietarul?
0

#4 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 April 2010 - 02:31 AM

La furat.Mama a murit.Am avut o relatie naspa cu ea...nu a murit in vreun cutremur -totusi,amandoi,ca astrologi vazusem ca va muri,chiar daca nu am anticipat momentul exact.
Se pare ca eu insumi voi muri,chiar anul asta,peste vreo 3 luni,cel mai probabil.Sunt foarte multe aspecte care confirma chestia asta...totusi,astrologia este in primul rand o arta,nu doar o stiinta -predictii exacte,e greu de facut,si in general nu trebuie sa-ti faci mare grija,pentru ca cei mai multi astrologi se feresc cu tot dinadinsul sa le faca.Sau nici nu pot sa le faca.E usor sa intelegi cum si de ce s-a intamplat ceva anume,dupa ce s-a intamplat insa deja...
Mai ales in ce te priveste pe tine personal,ca astrolog e greu sa intelegi "ce ti-e scris".
0

#5 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 18 April 2010 - 02:43 AM

Vezi ca faza asta cu interpretarea, daca o gresesti, adica nu e semn de moarte in cazul tau ci doar de un eveniment nefericit in viata ta (ex. accident de masina unde ajungi nu prea bine la spital dar nu mori), tu crezand ca vei muri, e posibil sa programezi creierul sa inchida activitatea in momentul accidentului "dand ordin inimii" sa numai bata, desi nu e accidentul asa grav incat sa faci infarct.

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 18 April 2010 - 02:37 AM

0

#6 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 April 2010 - 02:49 AM

Ma indoiesc ca merge asa de usor sa "o tai" din lumea asta.E posibil insa si sa moara altcineva din viata mea -o ruda apropiata de exemplu.
E insa cam greu sa mai am vreodata aspecte atat de multe si clare in privinta asta.Voi afla,vreau nu vreau.
0

#7 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 18 April 2010 - 03:55 PM

te-a ajutat astrologia? ai putut "ocoli" cat de cat evenimente neplacute? sau ceea ce trebuie sa se intample, se intampla oricum?
0

#8 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 18 April 2010 - 04:12 PM

M-a ajutat.Dar nu sa evit evenimentele,ci sa le inteleg,si sa inteleg rostul lor.Ma indoiesc sincer ca poti sa eviti unele evenimente...poate ca nu poti sa eviti nimic,asta nu stiu.
0

#9 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 18 April 2010 - 04:36 PM

si eu cred ca nu poti evita nimic, ca nu poti modifica sirul evenimentelor, dar le poti intelege, desi intelegerea incepe cu o revolta, continua cu o resemnare si apoi accepti ... dar daca trebuie sa fii la un moment dat intr-un loc atunci esti acolo in acel loc si in acel moment
0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 21 April 2010 - 11:47 AM

Vezi postareaVictorN, la Apr 18 2010, 03:06 AM, a spus:

Daca eu m-as duce la un astrolog, cel mai bun din Romania si acesta imi zice: "Te vei casatori de 2 ori si vei divorta si vei avea 2 copii cu prima sotie. Vei ajunge om foarte bogat si vei muri la varsta de X ani".
Daca eu nu ma casatoresc niciodata ca nu vreau, si nu fac copii cu nimeni si nici nu imi voi asculta gandurile bune care imi dau idei cum sa fac bani, inseamna ca am stricat planurile lui Dumnezeu?!

Inseamna doar ca ti-ai manifestat liberul arbitru.
Astrologia iti ofera o anume perspectiva asupra lucrurilor, o varianta posibila.. Dar de tine depinde daca se intampla asa. :flowers:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Astrograma lui Traian Basescu Vesta  2 1.460
Hot Topic (New) Am prezis anul trecut criza financiara de acum
daca va pricepeti,faceti predictii si voi
Arcangelo  47 8.394
Poll (No New) Chestionar:    Sa aud o parere
despre raci
Kirodut  30 1.511
Hot Topic (New) Cei 'nascuti pe cuspida' (la granita dintre 2 semne) * * * * * valium  48 16.251
Hot Topic (New) Cum este barbatul Capricorn intr-o relatie? crista_c  158 45.407