Sari la conținut
Forum Roportal
patraulea

Se poate spala Loganul la motor?

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

se poate spala loganul la motor?

Trebuie sa se poata. Dar trebuie sa ai mare grija la cei citiva senzori montati fara protectie impotriva apei, precum si la computer. Computerul poate fi pur si simplu demontat, astfel incit sa ramina suspendata mufa superioara doar in fire, apoi ambalata ( mufa) intr-o punga si asigurat bine cu scotch sau banda izolatoare.( computerul il pui cu grija in alta parte, sau in casa, vezi sa nu pierzi suruburile de fixare!) Eu am spalat la Supernova motorul de 2 ori. Tot asa, cu mare atentie. N-am avut nici un fel de probleme. Oricum, exista produse speciale de curatat motorul, astfel ca nu este necesar sa-l cureti cu jetul de apa de la spalatorie. Si daca ai cu adevarat grije, nu trebuie sa demontezi nimic.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
poti sa-mi zici un nume de solutie ?...si cam cit costa? :(

sunt de mai multe feluri, unele sunt spray-uri, altele au pulverizator, unele sunt apoase, altele fac multa spuma ( ca un extinctor). trebuie sa trec printr-o benzinarie, am sa notez pt. tine. Sper sa nu uit!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

odata...intr-o spalatorie mi s-a pus aceasta intrebare....si i-am spus ...sigur ..cum sa nu se spele ,si tipul a pus jetul de apa direct sub capota ....:ok: am lesinat de ras ..si i-am spus ...bueii ,ai uitat sa scoti bujiile :P

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×