Speranta te ucide suferinta neterminabila
Scris 15 April 2010 - 04:04 PM
Scris 15 April 2010 - 04:25 PM
Red_dog, la Apr 15 2010, 05:04 PM, a spus:
un singur sfat - sunt 3 miliarde de femei pe lume care nu te-au cunoscut, daca ea nu vrea ca e indragostita de altul, fara remuscari, rupe legaturile cu ea, spune-i ca nu va mai puteti vedea pentru ca e prea greu pentru tine. N-are sens sa-i spui cat ai asteptat-o, ca esti indragostit si alte cele, ea nu vede asa lucrurile. Singura sansa pe care o ai sa fi cu ea e sa ii arati ca nu e singura femeie din lume pentru tine. Ori vede si se prinde, ori tu iti gasesti pe altcineva.
Aceasta postare a fost editata de Heto: 15 April 2010 - 04:25 PM
Scris 15 April 2010 - 07:15 PM
Scris 15 April 2010 - 07:17 PM
Scris 15 April 2010 - 08:27 PM
Uit-o si mergi mai departe! Nu are rost sa ramai blocat in trecut! Si recomandarea mea este ca atunci cand te rupi de trecut, sa o faci cu totul, altfel risti sa fi reatras spre el. Rupe orice legatura si priveste increzator spre viitor! Ai drumul tau! Mult succes in continuare!
Scris 16 April 2010 - 08:00 PM
pe scurt : acum trei ani am hotarat sa pun capat unei relatii care dura de aproape 4 ani si care imi adusese doar nefericire , asa ca modalitatea cea mai buna pt. a putea uita cat mai "usor" de acea persoana a fost sa plec departe ... si , incepand practic o noua viata ... la noul loc de munca am cunoscut un tip cu care am legat o prietenie speciala.. intre timp incercam sa ies , sa cunosc diverse persoane , sa uit adica. surprinderea a fost atunci cand colegul mi-a destainuit dragostea lui pt mine ...desi vroiam sa cunosc pe cineva care sa ma faca sa uit , atunci cand m-am vazut in fata faptului instinctul m-a facut sa refuz... poate neincrederea poate teama de a nu il face sa sufere sau poate teama de a nu suferi eu din nou...asa ca , prietenia a continuat dar de cate ori venea vorba de sentimentele lui pt mine .. ma ratrageam .. ba mai mult la un moment dat am mintit ca ma voi impaca cu fostul si il voi chema acolo unde eram si eu.. doar sa il fac sa renunte pt ca eu credeam ca nu il pot iubi asa cum ma iubeste el pe mine, si nu vroiam sa sufere. insa deodata ceva m-a facut sa il doresc si eu si sa imi dau seama ca defapt sentimentele mele pt el erau mult mai profunde decat credeam si stii ce??? retragetea lui.... da ! atunci cand el a renuntat sa mai insiste si sa ma mai caute am inceput sa disper si sa simt un dor nebun dupa el desi asta era ceea ce ii cerusem eu sa faca... si asa ca pana la urma rabdarea lui nu a fost in zadar pt ca acum suntem casatoriti si ne iubim foarte mult ... ti-as dori foarte mult sa ai parte de acelasi final fericit ... sper sa-ti fie de folos istorisirea mea..
Scris 16 April 2010 - 10:57 PM
Scris 16 April 2010 - 11:21 PM
Red_dog, la Apr 15 2010, 05:04 PM, a spus:
Ce idiotenie. Daca isi dorea cu adevarat sa fie cu tine, facea Ea niste gesturi pentru a te atrage.
Asta e o gogoasa de-a ei.
Las-o. E posibil sa fie confuza sau sa nu stie ce vrea cu adevarat. O sa regrete mai tarziu.....
Scris 16 April 2010 - 11:28 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
De ce barbatii isi bat joc de un suflet deschis?
a? |
ellla | 210 | 24.928 |
|
Omul defineste varsta ? Sau varsta este definitorie pentru om ?
Topic dedicat persoanele ce au depasit pragul a 40 de ani |
Maąt | 49 | 6.048 |
|
Fetisuri cu tangenta la sex (eventual appeal) | Sicilia | 44 | 1.900 |
|
De ce accepta fetele o relatie cu un barbat casatorit?
|
simplu | 857 | 88.182 |
|
Unde mai poti intalni pe cineva zilele astea?
In special barbati... |
Aroundlove | 842 | 35.826 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS