Ce pot sa fac?
Scris 14 April 2010 - 10:09 AM
Va rog sa-mi dati un sfat
Scris 14 April 2010 - 10:13 AM
amicul_tau, la Apr 14 2010, 11:17 AM, a spus:
Erau momente cand imi era teama sa-i spun, avand in vedere ca inainte sa-l cunosc pe el am fost, sa zic, foarte destrabalata, lucru pe care el l-a stiut de la inceput, i-am spus toate relatiile anterioare, care, din pacate , nu au fost putine
Scris 14 April 2010 - 10:26 AM
Si apoi sa ii dovedesti cat de mult il iubesti. Sa fi cat mai buna cu el. Ca vrei ca relatia sa continue si sa nu existe vreodata nici un sentiment ca tu l-ai inselat.
Si sa incetezi de tot cu discutiile pe net cu diversi barbati. Iti stergi toate conturile pe care le ai si o perioada de timp nu mai intri pe net si/sau nu mai deschizi deloc calculatorul.
Aceasta postare a fost editata de GigJoe: 14 April 2010 - 10:27 AM
Scris 14 April 2010 - 10:34 AM
Little_me81, la Apr 14 2010, 11:13 AM, a spus:
Universul este guvernat de legi care nu pot fi incalcate, nu exista nici un politist, procuror sau judecator care poate fi mituit. Principiul actiunii si reactiunii este unul din cele mai importante principii din univers, iar el spune ca orice actiune are si o reactiune de sens contrar si cu forta egala.
Orice actiune din trecut va avea repercursiuni in viitor. Nu exista decat luarea problemei in piept si acceptarea greselilor facute.
Asa ca, daca vrei ceva de la viata, fi sincera cu tine, fi sincera cu el. Spune-i exact ce s-a intamplat si spune-i de ce s-a intamplat. Daca nu poti face asta, ai o problema mare, daca nu te crede, deja e problema lui, nu a ta.
Scris 14 April 2010 - 10:36 AM
Heto, la Apr 14 2010, 11:34 AM, a spus:
Orice actiune din trecut va avea repercursiuni in viitor. Nu exista decat luarea problemei in piept si acceptarea greselilor facute.
Asa ca, daca vrei ceva de la viata, fi sincera cu tine, fi sincera cu el. Spune-i exact ce s-a intamplat si spune-i de ce s-a intamplat. Daca nu poti face asta, ai o problema mare, daca nu te crede, deja e problema lui, nu a ta.
Pe langa faptul ca nu stiu de ce a trebuit sa incepi raspunsul intr-un astfel de mod acum incerci sa il scoti pe el vinovat?
Tipic.....
Scris 14 April 2010 - 10:38 AM
Heto, la Apr 14 2010, 11:34 AM, a spus:
Dar uite ca eu i-am spus ca numai am discutat, de crezut nu ma crede, bazandu-se pe faptul ca inainte am fost cum am fost, si e imposibil ca un om sa se schimbe. Am recunoscut ce am facut, desi m-a pus sa-i spun ce am vorbit cu fiecare, iar eu nu mai tineam minte tot, cine a fost ala, cat am vorbit, ce am vorbit. M-a intrebat de ce mi-am sters conversatiile daca nu erau compromitatoare...are dreptate.Acum nu ma mai crede orice as spune si incearca sa ma faca sa ii recunosc si ce n-am facut.
Scris 14 April 2010 - 10:35 AM
Acum punete in locul lui, tu ce ai crede?
Dovedestei ca nu ai vb cine stie ce cu ei.
Vorbeste cu toti barbatii de fata cu el. Sa vada si el ce tip ce conversatii aveti.
Scris 14 April 2010 - 10:47 AM
Ai asa mult timp liber in care el nu stie ce faci?
Asta n-o sa se rezolve imediat.. o sa ia foarte mult timp si o sa te aduca la exasperare, daca vrei sa ramai cu el, nu renunta la lupta.
Pe de alta parte.. el nu intra pe net? Nu vorbeste cu alte femei?
Incearca sa mai lasi calculatorul, sa iesiti mai mult impreuna, acorda-i mai multa atentie in casa, fa lucruri care ii plac, mici surprize... poate ii trece, ca doar n-o fi stana de piatra.
Scris 14 April 2010 - 10:43 AM
GigJoe, la Apr 14 2010, 11:35 AM, a spus:
Pune-l sa vorbeasca el cu barbatii respectivi de pe contul tau de mess, skype.
Si daca unul din ei va zice ceva de genu:"Ce mai faci papusica? Cand ne mai vedem?" . E nasoala treaba.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cum sa reactionez... | deutza_87me | 13 | 2.927 |
|
Problema de cuplu | 1nustiu | 16 | 2.507 |
|
Sunt indragostita de alt baiat | Geoniceeyes | 49 | 4.781 |
|
Obsesie sau dragoste? | Singursuparat | 20 | 3.559 |