sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Educatie tehnologica ajutor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ~*bossu`~ 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-February 10

Scris 12 April 2010 - 06:21 PM

Comentati cum anume implicarea angajatilor in activitatea de proiectare - dezvoltare produs si management influenteaza piata muncii . ........................ astept pareri. :) sunt cls a 8-a ... nu stiu cum sa comentez asta.... :lol2: ajutati-ma , va rog !

Aceasta postare a fost editata de ~*bossu`~: 12 April 2010 - 06:23 PM

0

#2 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 12 April 2010 - 06:58 PM

pai gandeste-te si tu ca daca angajatii nu sunt motivati mai mult in sfera profesionala, nici nu se va obtine un optim de rezultat...ba chiar se risca falimentarea firmelor si astfel piata muncii va fi influentata direct prin cersterea somajului.
Trebuie sa intelegi ca un client neultumit atat de profilul produsului cat si de vanzarea servicilor - nu va cumpara.
Adica, managerul trebuie sa implice angajatii in planurile de functionare si dezvoltare a firmei..sa ii faca sa inteelaga ca un 'brainstroming' (cauta pe net ca de aia e studiu individual :lol2:) si o relatie mai buna intre departamente - duc firma la un mai mare succes...lucru care, de subliniat, crescand profitul, va creste si salariul sau bonusul angajatului.

pe de alta parte, se antreneaza ca angajatul si familia acestuia sa devina ea insasi client al firmei..si astfel parerile personale care ajuta la imbunatatirea 'produsului' va aduce si beneficiu personal.

Da mai cauta si tu pe net cuvinte cheie , gen : angajat, manager, ..ca nu-ti strica sa citesti cat mai multe, ca apoi tu singur sa dezvolti un raspuns.

Sincer, in ziua de azi cerintele problemei la scoala, is tare alambicate...si eu a trebuit sa citesc de 2 ori pana sainteleg (cred) cu ce se mananca dezvoltarea unui raspuns.

Aceasta postare a fost editata de stupid_me: 12 April 2010 - 07:06 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Invidia intre colegi
exista?
Itsi Bitsi  34 6.268
Hot Topic (New) Cum sa ne fie predata matematica ca sa o intelegem?
Cum devine matematica mai placuta? Ce sugestii aveti?
Mya-sky  43 3.808
Replici noi Am nevoie de 2 carti de matematica. Lovele  1 4.069
Replici noi Reducerea violentei prin nutritie...
...un nou studiu...
iuly_ysa  10 3.700
Hot Topic (New) La 18 ani, s-a sinucis din cauza notelor la matematică
de ce se recurge la astfel de gesturi?
otilia*  52 8.297