sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Egipt - Hurghada hoteluri - sfaturi, sugestii, impresii Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 11 April 2010 - 02:08 PM

in a doua jumatate a lunii iunie vreau sa petrec o saptamana de vacanta in Hurghada.
inca nu m'am hotarat asupra hotelului si asupra zonei (Hurghada, Makadi, El Gouna) dar as vrea ceva de 5* ALL, in stil oriental, cu multa verdeata, plaja frumoasa, posibilitate de snorkeling, fara prea multa galagie si animatie.
ma duc pt. odihna si relaxare, deci NU un hotel recomandat pt.familii cu copii.
aveti ceva sugestii?
astept si multumesc!
0

#2 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 11 April 2010 - 11:27 PM

Vezi postareabridget jones, la Apr 11 2010, 05:08 AM, a spus:

as vrea ceva ... cu multa verdeata,

esti cam pretentioasa :lol2: in acea zona un cactus e prea multa verdeata si un palmier deja face locul de 7* ... sau gresec? In Elvetia vei gasi multa verdeata sau in Canada! zilele astea si in Arizona e verde privelistea ca aplouat extrem de mult si a inflorit si desertul, totul e verde si la noi unde altadata e negru, ars de soare.
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Dionaea
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 11 April 2010 - 11:34 PM

Ma duc sa-ti caut ajutor de la cineva care a fost acolo. :lol2:

Aceasta postare a fost editata de Intifada: 11 April 2010 - 11:37 PM

0

#4 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 12 April 2010 - 08:12 AM

Marriott Hurghada Beach Resort, Premier Ibrahim Pasha, Hilton Hurghada Resort, La Residence Des Cascades Golf & Thalasso Center

Hilton Plaza Hurghada

Pyramisa Beach Resort – iarasi il recomand cu draga inima, am stat la Pyramisa in Cairo si mi-a placut foarte mult. Primele enumerate au iesire la mare in Hurg, nu mai stiu sigur daca si Pyramisa. Nu te lasa pacalita de nume, nu e mare diferenta de pret intre aceste hoteluri si cele de trei stele .Poate 200, 250 euro in plus pe sejur. Cauta oferte pe mai multe siteuri
5 stele egiptene sunt mai lesinate decat cele standard europene.
Nu iti recomand full pension pentru ca veti manca prea mult , sunt multe localuri pe plaja cu mancare buna si ieftina.
Spui ca nu vrei ceva pentru familii cu copii :lol2:) Ai sa ii intalnesti peste tot, toate hotelurile sunt recomandate pentru categoria asta .........dar nu sunt asa de multi copii, stai linistita. In resorturile enumerate te poti relaxa in liniste. In nici un caz trei stele. e prea putin pentru Hurghada,acolo merg cei care se lasa pacaliti de pozele agentiilor.
Daca mai vrei info ,scrie mi pe PM

The Unknown - da , gresesti.
0

#5 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 12 April 2010 - 09:51 AM

Vezi postareajoannahart, la Apr 11 2010, 11:12 PM, a spus:

The Unknown - da , gresesti.

Am vrut sa adaug ... glumesc dar a sunat telefonul si am uitat sa revin in timp.
0

#6 Utilizator offline   bridget jones 

• între mine si eu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 22-March 07

Scris 13 April 2010 - 08:41 PM

Fetelor, multumesc!
Joannahart, Hilton Resort e una din optiuni, pe langa Marriot, Grand Resort, Grand Makadi, Albatros Resort & Spa, Sunrise Mamlouk.
Toate au referinte bune pe site-urile specializate in impresii/sugestii/sfaturi in materie (nu spun care sa nu fac reclama). Anul acesta vreau odihna, rasfat, leneveala mai mult decat muzee, "culturalizare", cititul hartilor, mutatul dintr-un oras/hotel in altul, shopping..asa ca am ales Egiptul (si poate si Turcia, again) in detrimentul Europei.
Cat despre stelele hotelurilor, depinde. cele 5 din Turcia de ex, au fost mai adevarate decat cele 4 din Spania sau chiar din Sardinia (desi a fost foarte frumos si acolo...). Cred ca diferenta este data de zona, ca ex. in Turcia si Egipt resorturile compenseaza prin lux si opulenta saracia din afara acestora, in Europa un hotel de 4* iti poate parea modest prin comparatie dar orasul, multitudinea posibilitatilor de a'ti petrece timpul, tot ce te inconjoara, fac de fapt numarul stelelor si pretul sejurului.
0

#7 Utilizator offline   Vladik_j 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-March 11

Scris 11 March 2011 - 11:42 AM

As vrea sa imi exprim multumiri tour-operatorului Tez Tour . Hotelul care ne-a fost recomandat – Hilton Hurghada Plaza, ne-a placut foarte mult. Este construit pe o colina, in forma de semiluna, majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare. Personalul a fost foarte atent si politicos. Plaja si marea au fost superbe. Camerele foarte curate iar mancarea de buna calitate.
P.S.Indeosebi as vrea sa multumesc ghidului TezTour - Islam, care ne-a ajutat mult in transportul bagajelor noastre la aeroport (intrucat la plecare le-am uitat in hotel).

Aceasta postare a fost editata de Vladik_j: 11 March 2011 - 11:42 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Grecia - Insula Thassos blue_wings  8 16.537
Replici noi Scuba in Grecia? AOSPades  2 1.768
Replici noi Franta - Benelux SIMONA1974  0 1.504