sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

The sims imi strica placa video? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Mariantoma 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-April 10

Scris 10 April 2010 - 02:10 PM

am o mica problema. am un calculator davio cu procesor de 3GHz, memorie de 1GB si placa video de 256MB. mi-am instalat the sims 3 si mergea foarte bine. dupa aproximativ o luna am intrat, ca de obicei, in joc, dar cand mi se incarca personajul (familia), imaginea s-a amestecat si jocul s-a blocat. am restartat calculatorul dar imaginea se amesteca in afara jocului. l-am mai restartat de cateva ori si nu se mai vedea nimic. mi se stricase placa video (nvidia 8400 GS de 256 MB). m-am dus la garantie si mi s-a schimbat cu o placa "mai buna", nu stiu ce fel de placa (fara ventilator de racire), de 512MB, dar nu cred ca era asa buna, pt. ca nu se vedea mouse-ul in nici un joc. am reinstalat the sims 3 si mergea bine, am instalat chiar si expamsion pack-ul world adventures si mergea excelent, dar dupa (tot) o luna, in dimineata de 6 decembrie (cadoul de Mos Niculae), la 2 zile dupa ce calculatorul a iesit din garantie am pronit iar calculatorul si am intrat in the sims 3 si mi s-a intamplat la fel (iar se sticase placa video). apoi am scos placa video si am ramas cu placa de baza si mergeau anumite jocuri mai vechi. la scurt timp mi-am luat o placa video nvidia 9500 GT de 1GB (cu ventilator de racire). ei bine, dupa acest mic "intro", intervine problema: daca instalez din nou the sims 3 exista vreo sansa sa se strice si aceasta placa video? imi place foarte mult jocul si am jucat the sims si the sims 2 cu toate expansion pack-urile + toate stuff pack-urile si chiar vreau sa joc in continuare. de ce mi s-au stricat celelalte placi video? daca instalez jocul pe alt calculator (laptop Asus), se poate strica si acela?

iertati-ma ca am pus acelasi subiect de 2 ori... dar nu stiu cum sa-l sterg :doh: intrati, va rog, aici : http://www.roportal.ro/discutii/index.php?...entry1060151410

Aceasta postare a fost editata de Mariantoma: 10 April 2010 - 02:07 PM

0

#2 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 10 April 2010 - 07:49 PM

Mi se pare imposibil ca un program sa poata strica placa video. Dupa cum nici un program nu ar putea strica RAM-ul sau placa de baza. Nici chiar HDD-urile nu cred ca pot fi stricate cu usurinta din software.
0

#3 Utilizator offline   Mariantoma 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 10-April 10

Scris 11 April 2010 - 11:03 AM

... ciudat... poate a fost doar o simpla coincidenta. ma gandeam ca ar putea suprasolicita placa video, asta se supraincalzea si bum, se strica.
oricum, merci pt raspuns
0

#4 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 April 2010 - 12:33 PM

Cat timp hardul este proiectat sa functioneze la o anumita capacitate maxima, supraincalzirea daca exista, este o problema de configuratie a unitatii. Am folosit intensiv o placa nvidia 6600 GT la capacitate maxima la o temperatura destul de ridicata, fara probleme.

Daca se arde si asta, poate sunt probleme de supratensiune sau alte probleme pe placa de baza care ar putea scurtcircuita placa video. Sau poate de la monitor.. cine stie. Oricum daca se arde si asta, sigur nu sunt placile video problema, altceva la arde si nu cred ca temperatura, in special ca nu este nici calicula afara si in casa.
0

#5 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 13 April 2010 - 08:52 AM

Vezi postareaPippo, la Apr 10 2010, 08:49 PM, a spus:

Nici chiar HDD-urile nu cred ca pot fi stricate cu usurinta din software.

HDD-urile sunt cel mai usor de stricat prin software.
0

#6 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 16 April 2010 - 02:18 PM

Vezi postareaPaul Brahtl, la Apr 13 2010, 08:52 AM, a spus:

HDD-urile sunt cel mai usor de stricat prin software.

Dar nu cred ca se pot strica destul de usor daca nu se intentioneaza asta. Poate sunt singurele componente ce se pot strica (in general intentionat) prin software.

Intr-adevar in cazul unor scapari in proiectarea altor componente, un software ar putea genera un scurt circuit sau supra alimetare, dar asta cred ca poate fi doar in cazuri exceptionale si doar cu modelul respectiv de placa.
0

#7 Utilizator offline   ImC2o1o 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-October 09

Scris 22 July 2010 - 08:29 AM

Salut, am avut si eu aceasi placa video (nVidia GeForce 8400 GS) si nu a fost buna de nimik. A mers o luna cu Sims 2 apoi BSOD dupa fiecare 5 minute de joc. Am citit pe Wikipedia (http://en.wikipedia....Series#Problems) ca modelul asta de placa video are o problema cu racirea.
Sper ca raspunsul meu a fost de folos ;).
0

#8 Utilizator offline   Eug3n92 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 19-July 10

Scris 22 July 2010 - 11:08 PM

Placa ta video avea cooler pe ea?
0

#9 Utilizator offline   Zavera1233 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-July 10

Scris 03 August 2010 - 11:35 AM

Este imposibil sa se intample asa ceva , probabil este de la placa ta video , in nici un caz de la joc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Ajutor - resetarea
se reseteaza
Wotan  2 4.264
Replici noi ce are tastatura ?
e o problema cu ea
chelul  0 1.265
Replici noi Super problema
help fast plz
Nike2009  18 2.991
Replici noi Laptop Asus x52j
Vreau sa stiu daca are bluetooth sau nu?
ZuzaM  0 590
Replici noi Cine mi-a furat full screenul? Gelupanda  4 3.195