Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

acelasi gen de poveste sa mai postat de 5 ori

 

sincer chiar daca as fi avut curiozitatea nu as fi avut timpul sa citesc 1.500 de mesaje sa vad

 

Hai sa va zic o intamplare, 100% reala , al carei subiect am fost.

 

Inainte de orice vreau sa va spun ca am aproape 60 de ani , ca nu sunt mistic , ca intotdeauna am cautat sa gasesc explicatii logice si de bun simtz tuturor fenomenelor . Ce va voi povesti acum depaseste limita logicului , cel putzin pentru mine .

Deci ;

Intamplarea s-a petrecut in 1993 luna Mai , ziua nu o mai retzin exact , insa era sfarsit de Mai. Locuiam in Caransebes. A doua zi dimineatza la ora 8,00 trebuia sa fiu in Brasov asa ca am hotarat sa plec la miezul noptzii cu masina , un VW , ca a doua zi de dimineatza sa fiu acolo .( Pentru cine cunoaste Caransebesul o sa fie mai usor sa ma urmareasca ) . Asadar la ora 23,30 am plecat la statia PECO din Balta Sarata ( la iesirea din Caransebes ) ca sa alimentez. Am facut plinul si am iesit la sosea sa ma intorc in oraspentru a merge spre Hatzeg. Strada era pustie . O iau spre oras , trec podetzul din fatza caminului CPL pentru nefamilisti , fac cam 60 m si observ ca farurile , desi aprinse , nu-mi luminau o portiune de 3m x 1 m , portiune care se afla cam la 7-8 m in fatza masinii. Portiunea aia era bezna 80%. Opresc masina , cobor ca sa verific farurile , si in portiunea intunecata , zaresc o mogaldeatza . Ma apropii si descoper ca era o baba , inalta cam de 1,5 m. O intreb ce cauta la miezul noptii ( era deja trecut de 12 noaptea ) pe strada sa dea masinile peste ea ? Imi raspunde ca vine din cimitir si ca a fost la tamaiat . In momentul ala parul din cap trece la verticala astept sa se deplaseze maogaldeata afara de pe carosabil , imi fac semnul crucii, farurile imi lumineaza si portziunea intunecata,zic uciga-l toaca si pornesc mai departe .Desii nu sunt din fire fricos totusi nivelul de adrenalina era deja crescut. Conduc fara probleme pana la iesirea din Bautzar si intrarea in judetzul Hunedoara , fac cam un km si in mijlocul soselei vad o vulpe. Zic , numai bine o sa-i fac nefestii o bucurie , apas gazul , trec cu masina peste vulpe , aud o bufnitura puternica in podul masinii si la 15 m opresc dau marsarier ca iau vulpea dar ......pauza. Iau lanterna ,o conectez la bateria masinii si incep a cauta urme. Ei bine, nu am gasit nici o urma de sange sau par nici dedesubt pe podul masinii si nici pe asfalt pe o prtziune de 7-8 m in susul si in josul soselei.Normal ar fi fost ca ,chiar daca vulpea nu murise, sa ramana ceva urme. M-am urcat si am dat gaz pina in prima comuna unde am coborat si am stat o jumatate de ora sa-mi revin.

Unde sunt neclaritazile ?

1.-Cum poate o prtziune de drum sa devina adhoc neluminata de unde pana atunci vedeam ca-n palma ?

2. Din ce " cimitir " sa fi venit baba deoarece , dupa ce am revenit de la Brasov ,m-am documentat si in apropierea locului nu era nici un cimitir ? Mai mult, ca sa ajunga pe sosea ar fi trebuit sa traverseze strada , ori pe partea stanga de mers ( directia spre Caransebes ) nu era decat camp gol . Daca ar fi venit din partea dreapta pe directia de mers spre oras , nu avea nevoie sa fie pe sosea fiindca acolo exista trotuar pentru pietoni.

3.Cine merge la 12 noaptea la tamaiat si mai ales cine merge intr-un cimitir inexistent ?

4.Cum poate fi o vulpe lovita cu 80 pe ora , bagata sub masina , dar sa nu lase nici un fir de par sau ceva sange chiar daca a fugit intre timp ?Am cautat urmele pretz de 10-15 minute, eram intrigat ,dar degeaba.

Acestea sunt cateva intrebari care ma fac sa am rezerve in trece intamplarea in categoria " 0bisnuit ".Nici pana azi nu am gasit o explicatzie plauzibila.

 

 

Sunt lucruri pe care nu le vei putea explica niciodata:)...asta e farmecul lor...si oricum... oricat am incerca sa nu credem in ele nu putem sa nu o facem pt ca oricui i se intampla :airkiss:...Si cel mai infricosator este ca stai de vorba cu "babe" care par reale desi ele sunt..si intrebarea este ..de ce nu te ataca aceste "spirite" sau nu stiu cum sa le numim...mereu vorbesc cu tine sau nu le vezi si muta lucruri prin casa si etc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
acelasi gen de poveste sa mai postat de 5 ori

asta e mai diferita...deobicei aparea cate o fata care lasa o batista sau un inel ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Primele pagini sunt totdeauna mai interesante ca lumea are idei noi. Si adevarul e ca unele mesaje sunt chiar obositor de citit... si doar cateva merita.

2. Din ce " cimitir " sa fi venit baba deoarece , dupa ce am revenit de la Brasov ,m-am documentat si in apropierea locului nu era nici un cimitir ? Mai mult, ca sa ajunga pe sosea ar fi trebuit sa traverseze strada , ori pe partea stanga de mers ( directia spre Caransebes ) nu era decat camp gol . Daca ar fi venit din partea dreapta pe directia de mers spre oras , nu avea nevoie sa fie pe sosea fiindca acolo exista trotuar pentru pietoni.

3.Cine merge la 12 noaptea la tamaiat si mai ales cine merge intr-un cimitir inexistent ? - chestia asta e chiar faina... totul trebuia sa aiba un inteles mai ascuns sau ceva... daca baba era ireala sigur nu a spus-o intr-o doara ca venea de la tamaiat din cimitir. Cat despre vulpe, sigur ai lovit-o? Poate doar ti s-a parut... si poate nu era o vulpe...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Povestirea aia cu "si oamenii pot linge" mi-a ridicat parul pe mine si m-a cam tinut treaz aseara :focus: ...cand o sa am timp o sa va mai povestesc ceva

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hai sa mai spun o intamplare ( nu poveste ) adevarata.

 

Cand eram in clasa a VII-a , cam de 14 adica , am fost intr-o Dumineca dimineatza, cam pe la ora 11 la o nunta. Lautarii cantau, nuntasii trageau din plosti, mirele si mireasa se pregatea sa mearga la biserica pentru cununia religioasa care avea loc dupa liturghia de Dumineca. Noi, eu si inca doi din sat , nefiind supravegheatzi ne-am apucat sa umblam prin casa socrului mic (tatal miresei ) fara nici un rost. Treaba era ca mireasa era urata in comparatzie cu mirele dar oricine a incercat sa-i deschida ochii mirelui pana la nunta nu a avut nici o sansa; el o vedea frumoasa.

Deci am inceput noi trei sa colindam prin sopru,prin magazii si prin podul casei. Aici , in podul casei , ad dat peste o lada de zestre si am deschis-o. Am ramas torzi trei blocatzi : in lada era un ceaun de mamaliga mare , plin 3 sferturi cu apa si in el erau doua broaste mari amandoua avand gurile cusute cu atza. Seful echipei , unu mai mare si mai puternic decat noi doi, a scos brisca si a taiat atza care tzinea gurile broastelor cusute (inschise ). Nu am zis nimic, am inchis lada , am coborat din pod si ne-am tras linga lautari. Dupa circa 20 minute a izbucnit din nimic o cearta intre soacra mica si ginere , ginerele isi dadea cu pumnii in cap ca nu a vazut pe cine ia iar nunta s-a stricat. Dupa o zi a venit vecina soacrei mici la mama si a zis ca soacra mica o sa ne faca la totzi trei ( eu si cei doi pretenari ) farmece ca sa nu se mai uite nimeni la noi. De atunci nu am mai amncat un fruct din gradina ei , nu am mai baut o inghitzitura de apa din fantana ce o avea la poarta si cand o vedeam o ocoleam ca pe un caine in putrefactzie. Imaginea celor doua broaste cu gurile cusute mi-a ramas in memorie pana azi.

Ce este curios. Fata nu s-a mai maritat , la 8 (opt) luni a nascut un copil care nu se stia al cui este ( ea zicea ca e al mirelui ce a stricat nunta ) dar dupa 6 ani , cand copilul a crescut s-a vazut cine era tatal , in nici un caz mirele. De atunci cred in farmece !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salutare lume am revenit dupa o luuuunga pauza :focus:... as vrea sa va spun si eu o intamplare ce a patit-o un prieten de al meu e reala pt ca il cunosc foarte bine... baiatul era ateu rau de tot, nu credea in absolut nimic... si se intampla sa dea peste o carte de tot felul de ritualuri de satanism si chestii... si cica era acolo ceva cum sa chemi un spirit.... si l-a chemat ! de a 2-a zi a inceput sa simta atingeri,sa auda vorbe, avea cosmaruri ingrozitoare, era sa se omoare de vreo 10 ori ! dar s-a apucat de reiki si s-a vindecat. deci sa nu va apucati de din astea !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
salutare lume am revenit dupa o luuuunga pauza :D... as vrea sa va spun si eu o intamplare ce a patit-o un prieten de al meu e reala pt ca il cunosc foarte bine... baiatul era ateu rau de tot, nu credea in absolut nimic... si se intampla sa dea peste o carte de tot felul de ritualuri de satanism si chestii... si cica era acolo ceva cum sa chemi un spirit.... si l-a chemat ! de a 2-a zi a inceput sa simta atingeri,sa auda vorbe, avea cosmaruri ingrozitoare, era sa se omoare de vreo 10 ori ! dar s-a apucat de reiki si s-a vindecat. deci sa nu va apucati de din astea !

auzi ..auzi ...ritualuri de satanism ... :focus:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×