Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Te-ai gandit ca poate tatal tau a fost cel care a dat muzica mai incet?? Probabil ca vroia sa te invete cum se asculta acea muzica...Fiecare melodie probabil ca transmitea ceva si se asculta la o anumita intensitate. Si eu incerc sa-l invat pe fiul meu cum se asculta muzica dar n-am nici o sansa caci la el toate melodiile se asculta cu volumul dat la maxim. Si, da este foarte posibil ca el sa fi cautat o anumita melodie care-i placea dar care tu no o prinsesei in playlist.

Nu numai că m-am g

Editat de PSC2007

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Evanghelina (partea 1)

 

 

Evanghelina acest tradanfir de mahala, o frumoasa care inebunise candva Bucurestii , avea o mica carciumioara la sosea. Aicea in fiecare seara se adunau tainuitori de marca ,hoti vestiti si pestii.

Evanghelina tuturor le oferea un pat cu suflet care sa le aline barbatia. Dar aceasta dulcea prea frumoasa habar nu avea ce destinul ii pregatea. Si intr-o seara ca in orice alta seara la pahar si vin si o pastramioara un tanar inalt, subtirel si cu mustacioara ,Evanghelinei ii cazu cu tronc.Si in acea noapte se iubira si de iubire mai presus, o dragoste nebuna se infiripase in a lor inima pagana.

Evanghelina se indragostise cu adevarat de Titi un mafiot vestit de mahala, l-a pus sa jure ca nici cand nu va mai fura, ca-i va da orice ar dori pe lumea asta, ca ea nu ar mai tari daca lui i s-ar intampla ceva s ar muri caci prea grea i-ar fi napasta.

Trecura zile intregi si in mica carciumioara viata parea ca inflorea.Dar vezi destinul isi urmase drumul sau si intr-o seara umeda de toamna,Evanghelina il asteapta pe Titi ...dar acesta se parea ca intarzie...

Si deoadata Evanghelina auzi de afara o impuscatura ...iesi speriata sa vada ce sa intamplat ...si ce vazu ? pe Titi itr-un sant impuscat in cap.....din acel moment Evanghelina inebunise....

A doua angajatii au gasit-o moarta intinsa pe pat cu un bilet in mana..."am plecat la TITI", dar sufletul nu parasise localul si il va bantui multa vreme ....acaesta intamplare se petrecea prin anii 1930.

Zece ani mai tarziu un tanar neamt cumparase mica carciumiora care era parasita...

Cand intra inauntru un fior rece ii trecu prin sira spinarii si desi era in plina vara, in incapere se facuse dintr-o data frig... sufletul Evanghelinei inca nu parasise locul...ea pastrase totul asa cum era cand era cu Titi, toate erau asezate exact ca in vremea disparitiei lui Titi ...

Noul propietar avea de cand sa schimbe totul dar habar nu avea cu ce avea sa se confrunte....

 

 

 

 

 

sfarsitul primei parti

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

hei dar am patit si eu odata ceva de genu asta adik se auzeau numa inceputurile melodiilor dar erau luate in ordine ,pina sa constat ca am setat din greseala sa cinte asa(ceva optiuni la winamp)

 

"Altadata, prin aprilie 1993, doctorul X isi petrecea citeva zile libere in Delta. In zona kilometrului 29 al aceluiasi brat dunarean, a avut o serie de vise stranii: au aparut niste entitati umanoide, cu capul mare si ochii

Editat de ice_princes

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sa va zic si io o experienta personala. Tot la tara, ca acolo se intampla o gramada din chestiile alea. Acum vreo 15 ani.

Eram rocker. Imi placeau melodii cu versurile alea cu dracu', lacu', cruci, toate porcariile astea de adolescenta. Eram iesit seara in centrul satului, la o discoteca. Pe la 11 si ceva PM zic catre varul meu: Hai frate sa mergem si noi acasa. Adica la bunici. Pana la casa bunicilor erau vreo 4 km. Varu' avea o casa la 1 km, dar nelocuita, deoarece parintii lui se mutasera din sat undeva departe si el venea ca si mine, in vizita, la bunici, iar casa unde statuse el inainte era parasita. Asa ca ne hotaram sa nu mai mergem pana la bunici si sa innoptam la casa aia parasita. Mobila ramasese, da' in rest era gol. In drum spre casa de nani, trecem pe langa biserica din sat. Preotul din sat nu avea o imagine prea buna printre locuitori, deoarece facuse niste boacane, asa ca ce ne-am zis noi. Cand am trecut prin dreptul bisericii, am strigat catre biserica si eu si varu': Iesi diavole din biserica! Ce grozavi eram noi... Si ne-am continuat apoi drumul. Am ajuns la casa asta nelocuita, am deschis usa si ne-am pregatit de somn in prima camera din casa, care dadea direct afara in curte. Bun, si acuma descriere: patul era in fundul incaperii, pe peretele din dreapta, pe peretele din stanga tot in fund era un dulap gol cu cateva umerase goale in el, iar intrer pat si dulap, pe mijloc, era o masa. Direct in fata, la vreo 3 m, era usa catre curte, cu geam mare din sticla. Buun! Ne-am hotarat cu varu' sa dormim in acelasi pat, ca era singuru' pat din casa (Acuma nu va ganditi la Brokeback Mountain, ca suntem normali si pe deasupra si neamuri :flowers: ).

Ok! Eu aveam la gat o cruce mare, pe care o purtam de chestie. Mi-am luat crucea de la gat si am pus-o pe masa. Am stins lumina si nani. Varu' se intoarce pe o parte si da-i la somn. Eu nu puteam sa adorm si, cu o mana sub cap si stand pe spate, ma uitam spre usa (era luna afara, da nu zic ca plina, ca nu stiu de care era si apoi pare prea sablon). Si stau asa vreo 5 min si ma gandesc la intamplarile de peste zi. Si deodata, vad prin geamul usii o umbra mare, neagra. Zic, mi se pare. Apoi vad cum pe sub usa, care nu avea prag, se prelinge o ceata alba, cu irizatii. Ceata aia se lasa jos, inauntru, in fata usii si din ea iese o silueta mare, neagra, cam de vreo 2 m si ceva, cu parul lung pana pe la brau, dar nu i se vedea fata, era asa cum ti-ar bate un reflector din fata si nu distingi trasaturile (de la lumina lunii). Chestia asta pluteste catre pat, pe ceata aia. Direct catre mine. Usor. Am fost varza. Si acuma, la atatia ani, simt cum mi se ridica parul pe cap. Scutur de varu' meu, fara sa scot un cuvant, ca eram amutit. Nu se trezeste. Insist si acelasi rezultat. Parca nici nu respira. Ingrozit la maxim, fara sa ma gandesc mult, arunc mana inpre masa si iau crucea aia mare si o tin in mana, la piept. Atunci chestia aia se opreste de inaintat spre mine, si ocoleste patul si se prelinge parca in dulap, cu tot cu ceata aia (usa la dulap era putin deschisa, nu se inchidea ca lumea, cred ca era defecta). Nu mai astept nici o clipa, sar din pat, fug la usa, unde era intrerupatorul si aprind lumina. In camera nimeni. Fug la pat, pun mana pe varu' si el sare din pat. Ii spun ce s-a intamplat. Zice ca poate mi s-a parut, rade, dar e de acord sa mergem amandoi sa deschidem dulapul. Inconstient, ca in filmele de groaza (cand X merge direct spre monstru si tu strigi din fata TV-lui sa nu mearga acolo), iau crucea in mana si o tin in fata si varu deschide usor usa. Nu era nimic, numai umerasele se clatinau bezmetice, de parca ceva trecuse pe acolo. Am fost inca o data varza. Varu' imi spune ca, cum a pus capul pe perna, parca a adormit ca anesteziat si nu simtit nimic pana l-am trezit eu. Ma uit la ceas si ora era 12,10 PM (acuma stiu ca o sa-mi ziceti ca huuuuuoooo, e cliseu clar, da' asa a fost, cine nu vrea sa creada, sa nu creada, ca nu inventez pentru nimeni ca sa para mai credibil). Eu i-am zis lu' varu ' sa mergem naibii la bunici sa dormim, nu conteaza cat e de departe, ca eu nu mai stau in casa aia, dar n-am avut cu cine discuta, ca era prea lenes si somnoros baiatu'. Asa ca am luat crucea in mana si asa am dormit toata noaptea apoi, cu greu. Si dupa aia, chiar si la bunici acasa, 2 saptamani, in fiecare noapte, am dormit cu crucea la gat.

Nu stiu ce a fost atunci, poate ca a venit pentru ca l-am chemat. Am tot incercat sa-mi explic. Cui i-am povestit pana acum, s-a inspaimantat si a fost de aceeasi parere. Dar de atunci, din noaptea aceea, din ateu am devenit credincios. Si sunt si acum.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

"Clujeanca Elena Mirea are o grupa sanguina necunoscuta

EXTRATERESTRA SAU MUTANTA ??? .In ultimii ani , in lumea parapsihologiei s-a facut tot mai auzita teoria potrivit careia dintre persoanele care populeaza planeta nu ar decat pe jumatate oameni , ele reprezentand defaptfiinte mutante , provenite fie din incrucisarea pamantenilor cu rase extraterestre , fie din mutatii genetice realizate de catre o civilizatie superioara . Finalitastea acestui proces , sustin ufologii ar viza transformarea tuturor oamenilor de pe Terra intr-o rasa hibrida , mostenind calitatile celor doua specii din care provine . Ca aceasta ipoteza NU este deloc exagerata , cum pare la prima vedere , par sa demonstreze anomaliile remarcate la tot mai multe fiinte de pe pamant , care demontsreaza nu numai o cu totul alta alcatuire a corpului fizic ( avand organele interne pozitionate altfel decat in mod obisnuit sau mai multe organe decat este fiziologic normal ) , dar si o alta structura sanguina . Este si cazul unei fetite din Cluj , careia medicii i-au descoperit o grupa de sange necunoscuta pana in prezent !!! Fata la care ne vom referii in randurile urmatoare a fost botezata , de catre asistenta medicala care a ingrijit-o imediat dupa venirea ei pe lume , Elena. Micuta a fost abandonata inca de la nastere , in urma cu sapte ani intr-o maternitate din Bucuresti . De aici , dupa cinci luni , a fost preluata de o casa de copii , care - in scurt timp - a dat-o spre infiere unei familii din Arad . Parintii adoptivi mai aveau doi copii . Aceasta familie din pacate nu a a putut sa o tina prea mult pe Elena . Saracia si apoi dezbinarea familiei respective au facut ca , peste 3 ani de la infiere , fetita sa ajunga din nou la un orfelinat .La varsta de sapte ani si jumatate , micutei i-a suras inca o data sansa unui camin . De aceasta data ea a fost adoptata de o familie instarita , fara copii care a dus fetita , de la institutia sociala din Arad , la Cluj-Napoca , intr-o casa cu toate utilitatile . Acum Elenei ii merge bine , se duce la scoala si are tot ce-i trebuie , mai ales dragostea noilor parinti . Este o fetita frumoasa , blonda cu ochii albastrii - genul arian . Dar ceva iesit din comun a facut-o brusc sa ajunga in centrul atentiei forurilor medicale ! O banala viroza respiratorie , survenita in urma cu o luna , adica mai exact in luna august 2002 ,i-a facut pe parintii Elenei sa o duca de graba la medicul de familie . Deoarece policlinica in care lucreaza acesta nu are conditii pentru analize de laborator , medicul i-a trimis cu fetita la spital , pentru o serie de investigatii medicale . De-abia cu aceasta ocazie , sotii Mirea ( asa se numesc parintii adoptivi ai Elenei ) au avut revelatia faptului ca , timp de patru ani , vazand ca fetita este perfect sanatoasa , nu le-a trecut prin cap sa-i faca vreodata analize madicale . Cand au oesit rezultatele analizelor de sange , laboratoarelor nu le-a venit sa creada ! Fetita prezenta o grupa de sange care NU se incadra in nici una din grupele cunoscute . Medicii sa-u mirat si ei si au dispus reluarea analizelor . Fetita a fost din nou chemata la spital , explicandu-li-se parintilor ca la loborator s-a facut o grasala . Dupa repetarea testului de sange , concluzia a fost aceeasi : GRUPA SANGUINA NECUNOSCUTA ! Spitalul a trimis esantioanele din sangele Elenei altor laboratoare , specializate in hematologie . Confirmarea a venit si de acolo , stabilindu-se ca fetita are o grupa sanguina atipica , nemaiintalnita pana acum pe pamant . Investigatiile , in acest caz, sa-u largit . Surprinzator , dar la maternitatea undea fost fetita lipseau orce date clinice ale copilului - desii se fac analize si masuratori , obligatoriu , orcarui nou -nascut , iar acestea se arhiveaza . La fel de straniu este faptul ca nici la cele duoa orfelinate unde a stat Elena NU sa-u gasit gasit fisiere medicale ale fetitei . NU NE RAMANE DECAT SA CREDEM CA ELENA ESTE EXTRATERESTRA !!! Parintii fetei sunt ingrijorati de aceasta situatie inedita . pana acum , in cei patru ani de cand au adoptat-o , Elena NU a reliefat nimic anormal . Cresterea ei s-a produs firesc , natural , fara nici o problema ! Abia daca fetita a mers de trei ori la stomatolog pentru extragerea unor dinti care se schimbau . Ea a fost si este un copil plin de viata si sanatos . Mai multi medici le-au spus sotilor Mirea ca ar putea fii vorba de o mutatie genetica , dar nu se pot pronunta decat in urma unor cercetari specializate."

 

 

 

 

 

alta poveste:

 

 

 

"Un caz terifiant , perfect adevarat , petrecut in Romania

Unui croat stabilit in Bucuresti , i sa gasit in piept un implant cu insusiri supranaturale .Se scrie adesea despre obiectele cu propietati misterioase , pe care le plasam in domeniul paranormalului . Ele exista dintodeauna pe pamant sa-u apar , nu se stie de unde , in sfera de perceptie a oamenilor . Va prezentam si astazi un asemene caz , careia specialistii nu au gasit nici o explicatie. Arnu Lebz NU suferise pana acum , nici o interventie chirurgicala .Croatul Arnu Lebz , un tanar de 30 de ani , este destul de cunoscut in cercurile bucurestene de stripperi . A venit in tara noastra in primavara anului 1999 si acum , cu ajutorul unor rude din Turnu Severin , a obtinut cetatenia romana . In prezent lucreaza intr-un night-club din Capitala . Avand o constitutie fizica si o sanatate de invidiat si fiind un sportiv desavarsit , Lebz nu a prea trecut pe la medici . Nu a luat niciodata medicamente sau stimulatori . Dar prin luna iulie a lui 2002 dupa ce a innotat intr-o piscina , a inceput sa tuseasca puernic , convulsiv si a trebuit , mai ales sfatuit de prieteni , sa se duca la un control medical . Doctorul care la consultat i-a recomandat o radiografie pulmonara . Avand bani si un program incarcat , Arnu si-a facut imediat radiografia , insa nu mica ia fost surpriza cand i s-a descoperit in osul stern un corp strain , desii NU suferise vreodata o interventie chirurgicala ! Un aliaj necunoscut , cu propietati ciudate ! facandu-i-se investigatii cu aparatura diversificata , ULTRAMODERNA , s-a constatat ca obiectul strain din pieptul lui Arnu Lebz , lung de 2 cm si lat de 5 mm , este un implant metalic care nu a putut fi detectat . Mai precis , un aliaj cu o compozitie necunoscuta . Cercetarile medicale sa-u extins . De fiecare data cand a fost investigat cu raze sau cu unde , straniul obiect a raspuns diferit afisajelor si monitoarelor , iar claritatea imaginii obiectului , vazut la ecograf , oscila la intervale foarte scurte . Ba , mai mult , sa-u depistat semne de radio activitate ! Alt lucru care i-a srprins pe medici a fost constructia fizica perfecta a lui Arnu Lebz , de parca natura ar fi croit , la parametrii calculati cu precizie , omul perfect , incepand cu dimensiunile si terminand cu creierul , care este mai mare in volum decat media ! Obiectul misterios s-a ridicat in aer si s-a volatilizat in spatiul invizibil .Desi a participat , ca soldat la conflictele militare din Yugoslavia stripper-ul declara : " Este absurd ca nu ma crede nimeni , dar n-am fost zgarit niciodata pe piept " . Asta ca raspuns la intrebarilor medicilor daca a fost ranit de explozii , impuscat sau daca a suferit vreo interventie chirurgicala .Dupa indelungi ezitari si eschive , dar constient ca obiectul aflat in corpul sau i-ar putea face mult rau , tanarul a acceptat sa i se faca o operatie de extragere a implantului . Nu stim cine le-a spus medicilor sau daca a fost initiativa lor sa pastreze secretul acestei operatii , dar iata ca cineva a facut public acest incident absolut inexplicabil prin intermediul unui ziar . Arnu Lebz a fost anesteziat total . Chirurgul care a condus operatia , a executat o incizie la suprafata , apoi mai multe in osul stern . Micul obiect a fost extras si depus cu grija intr-o tavita chirurgicala . Dar surpriza !!! Sangele care acoperea implantul a disparut brusc . obiectul care avea o culoare metalica , violacee , s-a ridicat in aer , SINGUR , cativa centimetrii , dupa care a disparut !"

 

 

 

 

 

se zice ca era o familie saraca,cu multi copii.unul dintre ei,avea vreo 10 ani si era tare bolnav,doctorii nu ii mai dadeau nici o sansa si i-au pus pe parinti sa se pregateasca de inmormantare.au cumparat cele necesare,sicriu si...peste cateva zile copilul cel mic s-a facut bine,in mod miraculos se zice.tot atunci o sora mai mare a copilului a murit,a fost lovita de cal,nu mai stiu exact.faza este ca parintii erau prea saraci sa mai cumpere alt sicriu si au pus-o pe fata de 20 de ani in sicriul care era pregatit pt copilul de 10 ani.si pt ca nu incapea,au pus-o cu capul stramb...si batranii din sat zic ca dupa cateva luni fata s-a intors in chip de strigoi(pt ca nu fusese inmormantata cum se cuvine) si tot umbla prin sat.. ..stiu ca seara,nimeni nu mai umbla pe afara pentru ca se plimba strigoiul cu capul stramb pe strada...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am luat-o dintr-un ziar din anul1999:Eu locuiesc intr-un sat din teleorman,viisoara.Si aici ca in oricare alt sat se aud tot felul de povesti despre strigoi,fantome etc.

Va pot povesti si eu una dintre aceste povesti.

Pe aici se spune ca poti deveni strigoi dak la nastere mananci nu stiou ce dumnezeului pielita pe care o ai pe fata.Ma rog!Asa am auzit,nu stiu cat de adevarat este.

Bun!Ce vroiam sa va povestesc?Inainte ca mortul despre care se stie ca este strigoi sa fie bagat in groapa este intepat in burta cu un fus,iar lucrul acesta il face o anumita persoana.O astfel de persoana exista si la noi.Numai ca acesta dupa ce ,,intepase''un mort a vrut sa plece acasa,insa nu era sigur dak si-a facut treaba bine,dar nu a mai dat importanta acestui detaliu!

In seara aceea s-a dus la un bar si nu s-a mai gandit la ce facuse.Cand a plecat de acolo,in drum spre casa,i s-a parut ca este urmarit si a marit pasul,insa nu putea scapa de urmaritor.La un moment dat la o intersectie s-a oprit hotarat sa vada cine il urmareste si mare i-a fost mirarea cand a vazut ca umaritorul era chiar...mortul din ziua respectiva.S-a speriat si a fugit acasa in timp ce mortul striga la el:,,Cu ce drep ma intepi tu pe mine?''

A doua zi s-a dus la familia mortului si i-a spus ce a patit.Apoi au plecat impreuna sa il intepe din nou pe mort.Cand au deschis mormantu,mortul era intors pe o parte.L-au asezat cu fata in sus si l-au intepat.Atunci mortul a scos un sunet ca si cand ar fi respirat usurat.

Nu stiu cat de adevarata este povestea asta,dar in timpul in care a aprut a starnit mare valva!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

SAl! Eu sunt noua dar va citesc intamplarile de vreo 2 saptamani. Nu cred ca o sa scriu prea multe pt ca nu mi s-au petrecut prea multe grozavenii.Totusi as avea una...Asa ca o sa incep

Era acum doi ani cand mi-a murit bunica. Trebuie sa mentionez ca eu impreuna cu sora mea am crescut la bunici inca de cand m-am nascut, 14 ani de zile.I-am iubit mai mult decat pe mama iar ei ne-au iubit fara limite.

In fine la inmormantarea bunicii mele (la priveghi) vroiam sa ma duc la toaleta si cum era casa mare trebuia sa tranversez doua holuri mari.La ultimul hol cand sa aprind lumina bunica mea Sau mai bine zis spiritul ei a trecut prin fata mea, era absolut imbracata cu aceleasi haine cu care era si in sicriu.Ciudat a fost ca nu m-am speriariat ci am fost f calma. Bineinteles ca nimeni nu m-a crezut doar sora mea care si ea vazuse in alta camera casei aceeasi imagine fugitiv.

Dupa o luna de la inmormantare (bunicul murise cu exact o luna inainte de bunica) am inceput si eu si sora mea sa avem visuri ciudate. Amandoua o visam pe bunica noastra ca ne cheama la ea iar apoi bunicul vine si o ia pe bunica si ii zice sa ne lase in pace caci noi suntem tinere.Sau bunica in vis zicea eu nu plec fara voi haideti cu mine. Sora mea a vb cu un preot si i-a zis sa mearga la biserica si sa faca pomana iar in vis cand mai apare bunica sa nu mergem cu ea pt ca ne poate lua pe cealalta lume.

In sfarsit au trecut lunile si intr-o seara am venit de la munca pe la 10 am intrat in casa si observ ca ai mei dormeau era liniste. Ma asez in bucatarie si incep sa mananc cand aud pe cineva ca ma striga pe nume.Nu am dat atentie si a doua oara cand m-a strigat m-am ridicat nervoasa sa vad daca mama m-a strigat ma duc in ultima camera unde dormeau ai mei si deschid nervoasa camera s-o intreb pe mama ce vrea cand colo lumina stinsa ai mei dormeau dusi. Ciudat am zis ca mi s-a parut si ma culc. Pe la ora 3 noaptea telefonul fix suna (este asezat la capatul patului) ma ridic buimaca si nervoasa si ridic receptorul nu apuc sa zic ALO ca o voce ragusita ma striga pe nume la telefon.Am inghetat instantaneu si trantesc telefonul. A doua zi o intreb pe mama la ce ora s-a culcat si ea imi rapunde ca la 8 fiindca era obosita. A doua seara la aceeasi ora se repeta cu telefonul si mai mult din curiozitate ridic receptorul aceeasi voce ragusita. Trantesc receptorul si scot tel din priza.

Am fost si la preot sa intreb ce se intampla si el mi-a zis sa dau de pomana si ccel mai bine ar fi sa nu raspund atunci cand sunt chemata ca s-ar putea sa ma ia acel spirit cu el. Cam acestea au fost cuvintele preotului.

Totul a trecut si acum totul este normal nu mi s-a mai intamplat nimic. Data viitoare o sa va povestesc ce-mi povestea bunica ca i s-a intamplat sau lucruri fantastice petrecute de alti oameni. Sper sa nu va plictisesc.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cum adica erai rocker ??? Si acuma nu mai esti ? Rocker nu te faci, rocker te nasti !!! Si apropo - la discoteca baga rock ? N-am stiut. Eu merg la discoteca da nu baga niciodata rock acolo. Sa stii smile.gif

- rocker nu te nasti, rocker nu e specie ca sa te nasti asa. Te nasti om, fata sau baiat, dar e singurul lucru pe care nu-l poti schimba impreuna cu parintii. Astea 3 elemente. Restul tin numai de tine. Omul are dreptul sa afirme ca ,,era" rocker... preferintele muzicale nu se schimba usor, dar se schimba cu varsta (sau timpul).

 

si la mine la tara bagau rock blum.gif

- sunt melodii care pot fi dansate caci chitara sau tobele nu sunt tari (daca ati sesizat, putina chitara electrica slaba pentru cateva secunde este si in Celin Dion - My Heart will go on). Altele pot fi savurata si fara abantuiala. Iar daca DJ-ul este bun, poate face orice gen ascultabil. Daca e prost, muzica nu mai conteaza caci cine mai sta la discoteca cu el???

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
1) De ce nu a continuat căutarea

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×