Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

In urma cu un an, am avut parte de doua saptamani groaznice. Totul a inceput intr-o noapte. Dormeam. M-am trezit, ca la comanda, m-am uitat spre zona unde erau plantele (la geam, pe o masuta) si am vazut cum, parca iesite din frunze, vin spre mine niste...nu stiu cum sa le spun...Imaginati-va ramuri rosii de iedera, fara frunze. Se tarau spre mine-prin aer-si se miscau serpuit. Ma uitam "tamp" la ele cum inaintau. La un moment dat, "incolaceala" lor a luat-o in sens invers, s-au retras disparand, parca, in planta. Mi-am revenit din amorteala, am simtit ca inima o ia la goana si am deschis usa camerei aprinzand, apoi, lumina din hol. Intr-un final, am reusit sa adorm din nou.

In seara urmatoare, am lasat din start usa camerei deschisa. Am adormit. Nu la mult timp dupa asta, am deschis ochii, privirea "ducandu-se" spre hol: din tavan coborau un fel de cabluri (asemanatoare celor de antena de la televizor). Miscarea lor era mult asemanatoare "chestiunilor" vazute in seara precedenta, numai ca pe verticala. Ca si atunci, ciudateniile s-au retras. Au intrat, parca, in tavan. A trecut mult pana sa adorm, de data aceasta si cu televizorul deschis.

Aparitiile au continuat sa ma innebuneasca. Nici nu mai stiu ce D-zeu mi s-a mai aratat. Deja ma temeam sa ma culc. Eram ca si teleghidata, o robotica. Eram bolnava de somn. Fiecare celula a mea tanjea dupa odihna.

Intr-o seara(a doua zi plecam in excursie cu copiii, eu fiind invatatoare), am decis SA MA ODIHNESC. Am adormit. M-am trezit, desigur, si am vazut, pe masuta de televizor...un fel de omuleti. E, deja era prea mult! Mi-am dat seama ca, daca nu fac ceva, voi face o "excursie" prelungita, sub forma de tabara, la un anumit spital. M-am uitat spre omuleti si am zis, cu voce tare:" Nu stiu ce sau cine sunteti! N-aveti decat sa faceti ce doriti! Puteti sa si tropaiti pe mine, eu VREAU SA DORM!". In acel moment, "viziunile" au disparut si disparute au ramas. Eram fericita ca pot sa ma odihnesc.

Mama stia ce mi se intampla. Abia dupa ce aparitiile au devenit "disparitii", mi-a zis ca, in aceeasi perioada, a avut si ea doua experiente similare: a vazut pe tavan ceva asemanator"ramuricilor"mele si ceva asemanator unei panze de paianjen. Nu vrusese sa imi spuna de aceste lucruri in perioada in care ma chinuiam eu, de teama sa nu ma sperie mai rau.

Cand am aflat ca si mama se confruntase cu probleme ca ale mele(din fericire, ale ei fusesera doar doua), mi-am zis ca nu e de bine, mai ales ca ea e profesoara de matematica si este o persoana "plictisitor" de cerebrala. Eu incercasem sa imi bag in cap ca, de fapt, visam ceva si, pt cateva clipe, visul se suprapusese peste realitate. Apoi, dupa primele experiente, ma gandeam ca ii comand chiar eu creierului, prin teama mea, sa creeze imagini. E, dupa ce mi-a zis mama ce mi-a zis, am realizat ca teoriile mele "stiintifice" se cam clatina.

Si acum sunt momente in care ma tem sa n-o iau de la capat cu minunile, dar m-am linistit macar intr-o privinta: daca si mama a trecut prin ce am trecut eu, inseamna ca nu e vorba de niste prime semne de nebunie. Doar daca, nu cumva, impartim amandoua vreo maladie...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca m-am pornit...

Intr-o noapte, am avut un vis despre care nu prea pot spune cu mana pe inima ca a fost in intregime vis.

Am visat ca...dorm, ca ma trezesc, ma ridic si ma duc spre usa camerei. Ajunsa acolo, pun mana pe clanta si privesc spre pat. In pat...ma vad pe mine. Bun, veti zice ca asta se poate intampla in vis, fara nici un semn de intrebare. Ok, problema e ca ma vedeam exact asa cum eram in acea noapte: imbracata cu acea pijama, avand pe pat asternutul pe care il aveam in realitate, ba chiar si camera era exact asa cum e in realitate. M-am visat in camera mea de nenumarate ori, dar NICIODATA camera mea nu mi se infatisa in vis asa cum era in realitate. De cele mai multe ori, imi aparea cum era in urma cu niste ani (alta canapea, alt aranjament). Dragut e ca pana si clanta era, de aceasta data, cum e ea: cu o problema la arc.

M-am privit cum dormeam, am deschis usa, am traversat holul (si el identic cu cel din realitate), am ajuns la usa camerei mamei mele, am deschis-o si...din acel moment nimic nu se mai asemana cu casa mea.

In aceeasi noapte, m-am vazut inca o data in vis. De aceasta data, sunt absolut convinsa ca a fost VIS.

Sa fi avut, oare, parte de o decorporalizare?! Daca asa a fost, trebuie sa ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa ma intorc in trupul meu. Altfel...Nici nu vreau sa ma gandesc...

Sper ca nu mi-ati facut deja rezervare la "glumeti" sau comanda pt camasa alba, cu manecute foarte lungi, legate la spate! :crazy:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

salutare nu am mai intrat de mult pe aici

am auzit o poveste de groaza de la niste prieteni nu e cine stie ce dar mi s-a parut interesanta.

se facea ca o femeie trecea printr-o padure si 2 barbati au prins-o si au violat-o dupa care au omorit-o si au ingropat-o in padure

femeia era foarte bogata si casatorita barbatii isi amintisera ca avea mult aur pe ea si s-au intors sa il ia ca sa il bage la amanet si sa faca ceva bani. I-au luat lanturile,bratarile si tot ce mai avea iar cand au vrut sa ii ia verigheta ea sa ridicat in fund si cei 2 au murit pe loc

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna sunt nou pe aici am citit "povestile" voastre si pot spune ca o parte din ele chear mi s-au parut interesante. Am si eu cum cred ca aveti si voi de altfel ca ori ce om oun anumit lucru de care ma tem cel mai mult, acel "lucru" este (Sfarsitul Lumii) in special faptul care ma inspaimanta cel mai mult la acest lucru e mai mult ceia ce va trebui sa vad in jurul meu nu neaparat moartea mea.

Asa se face ca am avut candva un cosmar pe care nici o data nu cred ca il voi putea uita se facea ca deodata a inceput sa cada din cer mult foc si pamantul din jurul meu a devenit deodata de un albastru inchis formand un fel de vartej de foarte mare dimensiune toate cladirile din jur au devenit subre uracioase incepeau sa se darame si vedeam oameni care erau sfaramati printre daramaturi, copii si femei intinse pe jos care cereau ajutor dar toti oamenii erau la mare distanta dintre ei nici unul nu era apropiat unul de altul, in visul meu eu nu eram unul dintre ei eram tocmai in mijlocul temerii mele si a cosmarului meu cel mai de temut: eram ca un fel de suflet care zbura in aer, zburam si priveam in jurul meu cum totul este distrus si vedeam suferinta fiecarui om, cand incercam sa imi iau avant in zbor sa plec din acel loc mult mai departe viteza devenea prea mare si incepea sa mi se faca frica si atunci ma opream nu indrazneam sa fac acest lucru <<<

poate cineva dintre voi sa imi spuna daca toate acestea pot avea un inteles si daca sa mai intamplat sa viseze careva asa ceva? mai am multe astfel de visuri....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eram prietena cu un baiat, prin '95. Intr-o noapte am visat ca ma aflam cu el in fata blocului meu. Era noapte si nu mai era nimeni pe strada. Am privit cerul. A aparut un fulger ca un sarpe rosu, norii s-au desfacut si au lasat sa se vada un cer senin(ca in timpul unei zile de vara, dar cu stele). In acel moment, am simtit o pace fantastica in suflet. In urmatorul moment, au revenit norii, care au acoperit picul meu de senin.

Mi-am intors privirile spre scara unde locuiam si am observat un soi de sfera ca de ceata, in care se incolacea un fulger asemanator celui anterior. In acel moment, mi-am spus ca asta e Apocalipsa. In mintea mea, vedeam pamantul avand crapaturi adanci(ca dupa un cutremur f puternic) si copaci cazuti.

In fata mea, la cca 150m, se afla campul. Nu il vedeam chiar cum era in realitate. Se zareau niste copaci desfrunziti si un zid de ceata, care parea ca inainteaza spre noi.

M-am simtit ingrozita. Am pornit spre scara, cu gandul s-o iau pe mama. Am privit spre ferestrele apartamentului si am vazut ca la mine in casa nu e lumina aprinsa. Am avut in minte faptul ca nu mai am timp s-o iau pe mama cu mine(eu aveam convingerea c-o sa scap). Acesta ramanea cel mai mare regret al meu. M-am intors la prietenul meu si l-am luat de mana. Intre timp, zidul de ceata ajunsese f aproape de noi. Am mai spus, orice se va intampla, vom fi impreuna si am pasit in zidul de ceata. Imediat, m-am trezit. Ingrozita, desigur.

Am incercat sa-mi explic ce va sa zica acest vis. Nu am ajuns decat la faptul ca eu voi iesi cu bine dintr-o mare incercare(poate chiar e vorba despre Sfarsit), ca nu ii voi lua cu mine pe cei f dragi(mama etc) si ca nu e inca momentul sa aflu ce e dincolo de "zidul de ceata". Bine, la toate astea adaugam teama si preocuparea mea, legate de Apocalipsa si de tot ce este "necunoscut" si "infricosator".

Editat de Shur'tugal

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Da ... recunosc ca e destul de reusita povestioara ta, pot nspune ca ai ceva imaginatie... :lol2: deci iti poti da seama de ce pt mine este o temere atat de mare, deja aici nu mai e vorba de frica de necunoscut cum zic unii aici e vorba de frica de singuratate deci practic e unul dintre cazurile in care un om nu isi mai doreste sa supravietuiasca. Motivele nu are rost sa le mai spun OK :crazy:

 

 

 

O povestire auzita de la mama intamplare pe care o comfirma destul de multa lume din satucul Huc judetul Vaslui: "Se spune ca printre anii 1966 1970 in acest satuc nu trecea saptamana sa nu se auda cate ceva infiorator , cate o intamplare stranie sau cate un accident fara inteles. De ex o data un om in varstra a fost gasit incremenit de frica cu gura larg deschisa si cu ochii holbati la o punte care despartea "Garla" cum se zicea in acel loc, Sar fi aflat dupa aceia ca acesta fiind putin ametit venea de la gara si se indrepta spre casa printre orele 2-3 noaptea iar batranii din sat spuneau ca daca mergi noaptea si auzi in spatele tau sunete diavolesti sa nu iti intorci niciodata privirea pentru ca vei incremeni. Bun asta a fost un caz . O alta intamplare a fost cand un cetatean de acolo a iesit noaptea la ora 12 si ceva sa ridicat de la masa fara sa spuna un cuvant si a plecat trezinduse brusc deodata la marginea unei ape curgatoare (Garla) din sat. El sustine ca a auzit un glas spunandu-i sa vina dupa el si apoi sa trezit deodata la merginea apei (fapte de genul acesta s-au intamplat f des in acea zona). Sunt multe cazuri insa pe care nu am curajul sa le povestesc insa toate care s-au intamplat au legatura cu acea apa ??? Au mai fost recent doua cazuri asemanatoare legate de aceiati apa Care sa fie misterul??? ce credeti?

(Tot ceia ce v-am spus pana acum va poate comfirma f multe persoane din acest sat)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am selectat aici cateva istorioare, pe care am crezut eu ca le pot talmacii cat de cat. Desi este foarte dificil, intrucat aveam nevoie de mai multe detalii, incerc sa-mi dau cu parerea.

 

Marika

Va spun eu o poveste de groaza!

Eram mai micuta si intr-o seara calda si linistita de vara ne strangeam, mai multi prieteni, afara (la tara).Ca de obicei ramaneam pana tarziu sa vorbim...

Spre miezul noptii cainele unei prietene a inceput sa latre rau, se smucea aproape sa rupa lantul...cand in acelasi timp s-a deschis poarta brusc spre interiorul curtii...apoi a fost trantita tare inapoi cu un zgomot foarte puternic!!!

Am incremenit toti pt ca nu intrase si nu iesise nimeni...nu era nici vant macar...nimic!!! Numai cainele maraia si latra de parca turbase... !!Apoi totul s-a linistit.

Nu ne-am explicat niciodata ce ar fi putut sa fie!

In asemenea situatii, doar o persoana aude in realitate( primeste mesajele),celelalte doar primesc indirect de la persoana 'receptoare'.Puteai afla cui in realitate i sa transmis mesajul, daca ai fi cunoscut cu exactitate care dintre voi inainte cu 24 de ore a avut vreun'semn'.

 

Karina secret

hai sa va spun ce mi-a povestit mama unei prietene. O cred pt ca este femeie la 50 de ani si nu e genu de catza care vorbeste aiurea.

Mi-a spus ca intr-o dimineata a auzit un tipat,a vrut sa se ridice din pat si ceva pur si simplu a imobilizat-o nici macar ochii nu putea sa-i deschida, a vrut sa tipe dar simtea ca amutise ca si cum cineva i-ar fi pus calus la gura. Faza asta a durat cam 10 min. Cand si-a revenit din starea aia a fugit repede la vecina ei.

Socul cel mai mare l-a avut atunci cand a vazut o fata plina de sange in scara blocului.

 

sa fi fost ceva/cineva care a impiedicat-o sa iasa din casa tocmai ca s-o protejeze? Ea asa crede...ca dc ar fi iesit ar fi fost si ea ucisa

 

Tipatul nu la auzit, ia fost transmis telepatic gandul fetei ucise. Fata a presimtit crima,mult inainte de aparitia criminalului.Deci strigatul auzit de femeia de 50 de ani,a fost o comanda telepatica venita mult inainte ca ,..criminalul sa acteze,fapt pentru care ea nu sa putut scula din pat.

 

Pt. Eagle

Povestea cu vecina electrocutata poate fi foarte reala. Dorinta ei de a trai in momentul electrocutarii a fost asa de mare, incat sa concentrat mai mult de 85% din puterea unei fiinte umane de a se concentra.Moartea ei POATE ca a provenit mai degraba din forta cu care sa concentrat, decat din electrocutare.O persoana ca sa poata sa produca hipnoza trebuie sa se nasca cu o putere de a se concentra, parca de peste 68-70%.Prin antrenamente, ea poate exersa / profesa daca atinge peste 72%. Aceste 2-4 procente este foarte greu de atins. Multi orcat ar exersa nu le ating niciodata.

 

Shiva

Am intrat la noi in camera shi peretele dinb dreapta era negru, iar lumina ce patrundea de afara prin fereastra din camera era roshie ...

Nu vreau sa te sperii. Faptul ca ai vazut culoarea neagra in dreapta, nu prea e bine.In asemenea momente, e bine sa spui de 12 ori aceiasi rugaciune in religia ta. Nu o interpreta ca motiv religios,mai degraba rugaciunea are rolul de a para/bloca accesul energiei( rosii ) emise catre tine.

 

Din pacate timpul e scurt si nu pot trece peste toate povestirile voastre. Poate ca e mai bine asa, vor spune unii:))

 

Am cateva realitati, sincer, extrem de reale:

 

In 1968,am plecat la Mamaia in zi de duminica, zi libera.Se facusera atunci niste piscine de forme ciudate, un oval difor, nu stiu cum sa zic exact.In mijlocul lor, era o ciuperca , ii zic eu, pe care te puteai aseza ,deci iesita din apa.

Ma arunc in piscina cu gandul sa innot pana la jumatate unde sa stau intins la soare.Ma trezesc la spital, iar pe un scaun langa mine statea o nemtoaica la vre-o 30 de ani ce ma salvase de la innec.

Cand am deschis ochi, a inceput sa-mi vorbeasca in germana ei,iar eu din putinele cuvinte pe care le stiam, doar reusam sa-i spun ba ca nu stiu germana, ba ca asta inteleg, ba ca asta nu inteleg.

Vine un tip care imi traduce.

Ce spunea nemtoaica?

-In momentul in care ai sarit in apa( spunea ea de mine), mi-ai spu sa fiu atenta ca mi se pune carcel des si poate ca am nebvoie sa fiu salvat.

Am incercat prin tipul care traducea sa-i explic ca eu nu stiu atata germana sa-i spun tot ce spune ea. Ea a incercat foarte mult sa ma convinga ca eu am spus asta, iar eu insistam sa o fac sa inteleaga ca nu am atata cunostinta de germana.Tipa se enerveaza, se ridica de pe scaun spunand:

-Acum dupa ce te-am salvat , daca nu vrei sa recunosti nu-i nevoie. Nu tin sa recunosti ca a-si pretinde sa fiu despagubita,dar insist ca asta mi-ai spus si de nu vrei sa recunosti, sa-ti fie rusine !

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Mi-a povestit o cunostinta ca intr-o zi, cand cobora pe scari sa mearga la metrou, s-a decorporalizat, adica s-a vazut urcand scarile. Si nu era un vis!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sal....eu sunt noua p'aci.....si am si eu o mica povestioara sa va spun :) ....am auzit-o chiar azi de la un prieten...

intr-un sat...mai exact Valiug se vestea ca babele faceau vraji seara sub poduri, iar intr-o noapte un tip mai nebun de felul lui care nu prea credea in vrajitorii se hotaraste sa vada daca e adevarata chestia cu babele. Isi ia un par si noaptea pe la 12 dupa cateva guri de alcool pleaca inspre podul cu pricina care era la marginea satului.Ajuns acolo zareste o baba care facea un foc pe[/u] apa si rostea niste incantatzii din care nu intzelegeai nimik.se indreapta spre batrana cu gandul sa o loveasca dar aceasta il vede si ii zice: ''Fugi baiete ca pun dracushorii mei pe tine''...in acel moment tipu' observa ca ochii babei se inroshesc si o ia la fuga. in timp ce fugea,s-a uitat in spate a vazut un calaretz pe un cal negru care fugea dupa el cu o coasa in mana... :offtopic: ajuns acasa tipul se baga in pat si icercand sa isi faca cruce constata ca nu poate sa isi miste mainile....intr-un final isi aduce aminte ca bunica s-a ii zicea mai de mult ca daca patzeste faze de genu sa isi faca cruce cu limba....si cu greu reuseste sa adoarma....spooky ha?brrrrrrrrrr

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Mi-a povestit o cunostinta ca intr-o zi, cand cobora pe scari sa mearga la metrou, s-a decorporalizat, adica s-a vazut urcand scarile. Si nu era un vis!

 

 

uite, io chestii din astea patesc cat ed cat des... cel putin de 2 ori pe an.... ultima oara..m'am ridicat noaptea sa merg la toaleta, am aprins lumina, nimic ciudat, m'am intores si m'am vazut in pat!!! m'am "trezit" ca sa spun asa tragand aer in piept de parca nu mai respirasem deloc de cand m'am "ridicat". Acum nu stiu ce sa spun ca sunt astea...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×