Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Va spun eu o poveste de groaza!

Eram mai micuta si intr-o seara calda si linistita de vara ne strangeam, mai multi prieteni, afara (la tara).Ca de obicei ramaneam pana tarziu sa vorbim...

Spre miezul noptii cainele unei prietene a inceput sa latre rau, se smucea aproape sa rupa lantul...cand in acelasi timp s-a deschis poarta brusc spre interiorul curtii...apoi a fost trantita tare inapoi cu un zgomot foarte puternic!!!

Am incremenit toti pt ca nu intrase si nu iesise nimeni...nu era nici vant macar...nimic!!! Numai cainele maraia si latra de parca turbase... !!Apoi totul s-a linistit.

Nu ne-am explicat niciodata ce ar fi putut sa fie! :)

fain!!! :evil:

 

hai sa va spun ce mi-a povestit mama unei prietene. O cred pt ca este femeie la 50 de ani si nu e genu de catza care vorbeste aiurea.

Mi-a spus ca intr-o dimineata a auzit un tipat,a vrut sa se ridice din pat si ceva pur si simplu a imobilizat-o nici macar ochii nu putea sa-i deschida, a vrut sa tipe dar simtea ca amutise ca si cum cineva i-ar fi pus calus la gura. Faza asta a durat cam 10 min. Cand si-a revenit din starea aia a fugit repede la vecina ei.

Socul cel mai mare l-a avut atunci cand a vazut o fata plina de sange in scara blocului.

 

sa fi fost ceva/cineva care a impiedicat-o sa iasa din casa tocmai ca s-o protejeze? Ea asa crede...ca dc ar fi iesit ar fi fost si ea ucisa

am citit cindva o carte numita "atacul psihic", unde pe linga multe ineptii erau si explicatii care pot fi stiintifice, dar care ar trebui verificate inainte de a fi crezute...Acolo sunt mentionate astfel de manifestari energetice...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Un vecin de-al meu mi-a spus o poveste,si nu stiu daca este adevarata pentru ca eu l-am tot intrabat daca este adevarata si de 3 ani im tot spune ca este adevarata si ca nu are de ce sa ma minta, asa ca vo spun si voua.

A spus ca este la tara la el o casa parasita si ca el cu verisorul lui si cu fratele lui stateau pana seara si se distrau pe acolo.Un prieten de-al lor un om batran isi mai lasa oile prin gradina casei pentru ca este iarba buna pentru oi.Si intr-o zi ei au gasit o oaie moarta, si au ingropato in gradina si au pus un semn la ea ca sa stie unde au ingropato.In acea zi ei au incuiat usa casei acelea si au pus niste scanduri pe usa ca sa nu intre nimeni pentru ca becurile si prizele sunt alimentate cu curent , si sa nu intre cineva ca sa consume curent.Si a doua zi au plecat la lucru pe camp. A treia zi au venit si au descuiat usa si ce credeti ca au gasit in casa, oaia moarta cu matele scoase si plin de sange pe pereti.Dar vecinul meu mi-a spus ca nu avea cum sa intre nimeni in casa pt ca numai ei aveau cheia si au batut scanduri in usa si au sigilato.

Un batran de acolo le-au spus ca in casa aceea a murit o femeie electrocutata, si ca se mai aude seara zgomote ciudate venind din casa. Dupa ce s-au intamplat acestea ei nu au mai intrat in casa si stateau numai prin curte,si intr-o seara au vazut ca pe acoperis ca niste tigle care au inceput sa se miste si dintr-o data a inceput un vant puternic si s-a trantit poarta foarte tare.Cand au vazut au fugit spre poarta si cand au dat sa o deschida nu au putut, poarta era incuiata. Atunci au sarit poarta si nu au mai mers acolo niciodata.

 

 

NU STIU DACA ESTE ADEVARATA POVESTEA DAR VECINUL MEU MI-A SPUS DE MULTE ORI CA ESTE ADEVARATA SI CA NU ARE DE CE SA MA MINTA. EU CRED POVESTEA VOI FACETI CE VRETI. BYE

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

O poveste reala pe care am auzit-o de la un prieten. El are 15 ani si munceste la tara la o familie. adik are grija de animale si altele. Si intr-o noapte dupa ce termina el de muncit (nus tiu ce ora da era bezna afara) pleaca acasa, merge pe drum normal si pe urma tre s-o ia pe ulitza (rodina) unde nu e lumina decat cea reflectata de luna. Merge el ce merge pana ajunge km pe la jumatatea drumului si trebuie sa treaca calea ferata numai k el nu trece deoarece aude ceva in spatele lui, ceva foarte tare, un zgomot de animal da foarte ciudat, de nedescris (ceva in genu de o combinatie a mai multor animale). Acesta se intoarce si vede in spatele sau dupa gardul din stanga lui o "creatura", era un fel de animal, un fel de lup numai k mult mai mare cu picioarele foarte lungi si indoite invers (nu mai stiu ce culoare avea exact). Imediat ce l-a vazut s-a speriat si a inceput s-o ia la fuga, in acelasi timp uitaandu-se in spate si vede cum "creatura" incepe si ea sa alerge da din sarituri adik sarea vreo 20-39 metri de o data si cand ajunge la garda isi ia avat si sarea pna peste gardul din cealalta parte adik extrem de mult. Noroc k prietenul meu statea la prima casa de langa linia ferata si a ajuns repede si s-a inchis bine in casa. Apoi mi-a spus k cik cainele a latrat toata noaptea de parca turbase si k auzea intr-una batai la usa si la geam si diferite zgomote ciudate. A doua zi dimineatza cainele umbla prin curte lantul in care era tinut disparuse...

 

CE ERA CREATURA ACEEA ? K UN OM SAU UN ANIMAL IN NICI UN CAZ NU ERA ...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Va spun o poveste pe care o stiu tot din auzite. eu sunt din calarasi dar poveste se refera la o intamplare din cluj.(am motive sa cred ca e adevarata deoarece este spusa de niste autoritati)

Doua fete colege de camera la un camin studentesc din cluj, prietene foarte bune trebuiau sa se desparta in week end. Una din ele pleca acasa iar cealalta ramanea in camin. la o ora foarte tarzie cea care pleca acasa isi face bagju si isi i-au la revedere.pe drum isi aduce aminte ca a uitat ceva (nu mai imi aduc aminte acum ce) si se intoarce sa il ia. ca sa nu o mai trezeasca pe prietena ei care se culcase, intra in camera si nu mai aprinde becul; isi ia ce trebuie si pleaca.

Revenind de acasa din nou in camin gaseste politi in camera ei si afla ca prietena ei era moarta si fusese mutilata de catre cineva.I-ar pe geam scria cu sange "SIMTE-TE NOROCOSA CA N-AI APRINS LUMINA!"

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

dak nimeni nu mai vrea sa-si suna povesti, pot sa mai spun tot eu una.

<eram in vacanta asta de vara impreuna cu cativa prietenide ai mei la bunici la tara. Si cum acolo ne mai facem de cap, obisnuiam ca serile sa le petrecem pana dimineata la 4, 5.Stateam la poarta unuia dintre ei si discutam, vorbeam despre cativa vecini alaturati carora le-au disparut animalele (probalil au fost furate). Am auzit din indepartare zgomote de caruta, sunetul biciului si nechezatul cailor, destul de straniu sa auzi asa ceva la 3 dimineata; ne-am uitat unii la altii speriati dar pana la urma ne-am linistit cu gandul ca suntem aproape de casele noastre si ne-am continuat discutia.Acum se auzeau si latraturi de caini si acele zgomote se intensificau, pana la un moment dat cand s-au oprit brusc. la interval de jumatate de ora din curtea unui prieten a carei casa era cea mai aproape de noi s-au auzit voci. Am tacut cam 5 minute nimeni nu a scos nici un cuvant, ne era frica sa ne ducem sa vedem. acum vorbeam despre acele sunete eram totusi speriati. Si vocile se aud din nou.de data asta nu mai puteam sa stam cu mainile in san asa ca baiatul a carei curte era a rupt o sipca de la gard si am plecat si noi cu el sa vedem ce este. Eu am scos tastatura de la telefon si l-am aprins pt ca nu aveam lanterna si am plecat. ce credeti toate animalele erau dezlegate: vaca , vitelul, calul, si doua oi erau toate in curte ne legate; in plus gainile nu dormeau si cloncaneau. eram toti speriati dar nu puteam sa fugim si sa-lasam asa,l-am ajutat la acea ora tarzie sa prinda animalele si sa le lege dupa care am plecat toti acasa. a doua zi unor vecini le disparuse calul si erau din zona de unde se auzeau acele sunete,iar prietenul meu a gasit din nou vitelul pe care chiar eu l-al legat in noaptea aceea ,dezlegat dimineata si credeti-ma l-am legat destul de bine. straniu nu?

Editat de camelleon

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Intr-a 7 am avut o profa de religie cam ciudata. Aproape o luna am povestit despre oameni posedati, despre exorczari si despre satanisti. Nuj de ce dar ne spunea cele mai crepy povesti. Intr-o zi cand am vb despre satinisti, despre cum dak afla ca tu sti ca ei sunt satanisti de omoara, despre cum omoara caini, si alte faze de astea, am mers acasa, gandindu-ma la tot ce vorbisem in ora aceea. era foarte speriata, si ma uitam la toti oamenii, candindu-ma ca ma poate urmari cineva, si cand ajung printre blocuri sa ma omoare. Camd am ajuns in dreptul blocului meu, la usa blocului, pe scari statea baiatul mare, de vreo 20 de ani, al vecinilor. Era imbracat in negru, era dat cu creion negru pe la ochi, avea unghiile negre, si se uita in jos. Eu m-am speriat super tare, si am intrat repede in bloc, fugind pe scari, rugandu-ma la Dumnezeu sa nu ma urmareasca, si sa ma omoare. De obicei mergeam cu tata la scoala, dar acum el era plecat, si eu trebuia sa trc singura prin dreptul usi lor(stateau la1, iar eu la 3) Tot timpul mergeam super repede pe acolo, iar cand auzeam o usa deschizandu-se chiar incepeam sa fug. Si acum imi mai e frica sa merg pe acolo, dar n chiar asa, pt ca l-am mai vazut, si nu parea asa cum l-am vazut eu, dar oricum mi-a fost super friga in perioada aia

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Hmmm...o sa va spun o poveste strange shi foarte adevarata:...Acum un an m-am mutat intr-un alt orash...totul mi se parea ok,zona,blocul,vecinii,mai putzin subsolul blocului.Aveam o presimtire stranie cand treceam pe langa,iar catzelul meu tot timpul se agita,incercand cu disperare sa mearga pe scarile ciudate,ce duceau la acel loc,infricoshator..cred eu.S-a repetat de mai multe ori,pana intr-o seara cand veneam de afara,iar cainele incepuse sa maraie.M-a tras asha de tare,incat am scapat lesa,iar el a coborat facandu-se nevazut in intuneric.Speriata,am chemat catziva vecini,deoarece parintzii mei nu erau acasa.Am coborat la subsol shi am observat k usha era inchisa.Unul din ei a deschis-o.Catzelul meu era acolo...shi a venit la mine...am ramas toti mirati intrebandu-ne pe unde a intrat.Dar asta nu-i nimik...cand am deschis lumina....ce sa vezi? Pe jos era plin de shoareci mortzi. :lol: Atunci ne-am shocat complet.Pe perete scria ceva : Stereotipiile duc la sfarshit... .Am incercat sa gasesc o explicatzie fireasca..,dar nu mi-a ieshit...am vorbit chiar cu specialishti shi am analizat teoriile lor. Voi ce credetzi? Wierd...nu?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Povestile astea de groaza pe care le-ati spus au fost super cool si nu-s de citit seara......

Si vreu sa va zic prin ce am mai trecut si eu:

 

Eram la ziua unui prieten si ne cam plictiseam si cum maica-sa ii scriitoare are tot felul de carti.

Am inceput sa citim povesti de groaza si am dat de o carte mai veche.Scria pe ea ''cum sa vorbesti cu mortii''

eram fete si baiti ,ne-am adunat intr-un cerc cum scria acolo tinuadu-ne de mana cu o lumanare in mijloc

rostind toti deodata versurile scrise acolo.

era seara si camera era luminata doar de lumina lumanarii.Eu la inceput nu am vrut sa particip dar m-au convins prietenii ca e doar

un simplu joc si ca nimik nu se poate intampla.Pana la urma m-am hotarat sa particip si eu la ''ritual''

Era foarte simplu trebuia sa citim cu voce tare un fragment nus stiu pe ce limba era si sa-l zicem de trei ori si in timp ce

ziceam sa ne gandim la persoana pe care vrem sa o contactam.Am ales o persoana de la un prieten de la tara care a murit nu de mult timp.

Continuind ''ritualul''(camera era luminata doar de lumina lumanarii becurile stinse) am observat o chestie ciudata

pe perete.era o umbra de mana,la inceput am crezut ca cineva face misto , dar m-am uitat la toti si nu era nimeni,i-am facut

semn la un prieten si am aratat cu degetul catre perete.El ma cotit sa nu-l deranjez,atunci m-am uitat mai atent si mi s-a parut ca isi intoarce cineva capul

in umbra CREAPY .m-am speriat am luat lumnarea din mijlocul cercului si m-am indreptat catre bec si din viteza lumanarea s-a stins in aer...atunci am zbierat toti

eu am incercat sa aprind lumina da nu se aprindea.pan la urma s-a aprins becu.Atunci ne-am linistit...toti prietenii mi-au zis ca mi sa parut dar io stiu ce

am vazut.Bine,am ajuns acasa pe la ora 11 si m-am pus sa ma culc,FAZA nu mai puteam adormi ma uitam la ursuletu de pe dulap

si parca imi zambea Diabolk cu greu am adormit...

Le-am tot spus la prieteni mei dar ei tot ziceau ca mi sa parut.....Kreapy HuH :evil:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
hai sa va spun ce mi-a povestit mama unei prietene. O cred pt ca este femeie la 50 de ani si nu e genu de catza care vorbeste aiurea.

Mi-a spus ca intr-o dimineata a auzit un tipat,a vrut sa se ridice din pat si ceva pur si simplu a imobilizat-o nici macar ochii nu putea sa-i deschida, a vrut sa tipe dar simtea ca amutise ca si cum cineva i-ar fi pus calus la gura. Faza asta a durat cam 10 min. Cand si-a revenit din starea aia a fugit repede la vecina ei.

Socul cel mai mare l-a avut atunci cand a vazut o fata plina de sange in scara blocului.

 

sa fi fost ceva/cineva care a impiedicat-o sa iasa din casa tocmai ca s-o protejeze? Ea asa crede...ca dc ar fi iesit ar fi fost si ea ucisa

Sa stii k mie mi s-a intamplat chestia asta de vreo 4 ori deja... dar mi se intampla cand dorm

Ma trezesc brusc si sunt constient de mine, si de o prezentza in camera .. nu imi dau seama ce e.. dar chestia e ca desi sunt cu ochii deschisi nu pot sa misc nimic.. oricat as incerca se pare ca comenzile de la creier nu mai ajung la maini picioare sau chiar si gura, nu am incercat niciodata sa tip.. nu mi-a dat prin cap..... faza si mai nasoala e ca dupa ce tine o vreme.... ma lasa dintr-o data...... si prezenta din camera parca dispare dar eu sunt ud leoarca.... in fine.. nu mi s-a mai intamplat de vreo 5 ani asta.... sper sa nu mi se mai intample.. pentru ca timp de cate 2-3 zile nu mai sunt bun de nimic...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma intorceam din orash pe la vreo 4 shi ceva dimineata.

Am ajuns acasa, am intrat in casa, prietenul meu ramasese jos la mashina, nu gasea loc de parcare.

Am intrat la noi in camera shi peretele dinb dreapta era negru, iar lumina ce patrundea de afara prin fereastra din camera era roshie ...

M-am panicat, intre timp a urcat shi prietenul meu shi i-am explicat ce vedeam. Mi-a zis k sunt nebuna, k de ce stau pe intuneric k el nu vede nimic negru sau roshu, dupa care a aprins lumina.

Se pare k numai eu am vazut ceva ... ce el nu a fost capabil sa intercepteze...Sau... poate sa fi fost imaginatia mea ...

Editat de Shiva*

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×