Povesti de groaza
Scris 08 October 2011 - 03:31 PM
Scris 27 November 2011 - 10:00 PM
DSCF2799.JPG (1.42MB)
Number of downloads: 47
Aceasta postare a fost editata de gizele1985: 27 November 2011 - 10:03 PM
Scris 28 November 2011 - 04:32 PM
gizele1985, la 27 November 2011 - 10:00 PM, a spus:
Pai ce a aparut in spatele vostru ? In poza nu vad nimic deosebit.
Scris 09 January 2012 - 09:10 PM
probabil de petele acelea seamana cu niste... orbs...[sfere de energie]
Aceasta postare a fost editata de boo_boo: 09 January 2012 - 09:11 PM
Scris 03 March 2012 - 12:58 PM
Scris 02 May 2012 - 05:34 PM
Scris 22 May 2012 - 12:13 AM
Victor Apostu, la 18 July 2005 - 06:20 PM, a spus:
De atunci ne-am mai dus in locul acela de citeva ori, zilele urmatoare. Ciinele a aparut din nou, in acelasi loc, dar fenomenul nu sa-a mai repetat. Mai in gluma, mai in serios, colegii mi-au spus " nu te mai uita la el, ca se va repeta faza"
am vazut si eu cand eram micutza, in padure, ceva in genul unei..lacuste de 40cm, cu picioare care se misca atat de reped ca nu poti vedea bine, gri spre maro
Scris 24 May 2012 - 12:10 AM
Am fost la plimbare cu prietenu meu prin padurea de la marginea orasului..am stat pana s a facut intuneric,bezna...cam pe la 23.30-00.00 Nu aveam decat lanterna de la bricheta ,care lumina destul de bine...
Aproape de iesirea din padure, vedem un caine imens, negru statea in fund langa un copac, la 2 metri de noi. Tineam lumina pe el dar nu-i schilipeau ochii asa cum ar fi normal la animale. Il intreb pe el daca vede ce vad si eu...Cica da.. mut lumina pe fata prietenului, sa vad ce reactie are..daca e speriat ,doar cateva fractiuni de secunda si apoi repede pe caine...dar cainele NU MAI ERA ACOLO... Era o liniste infricosatoare. pe moment nu am simtit frica, si ma invarteam pe acolo sa vad unde a disparut... si apoi am plecat,pe drum nu am mai vorbit nimic unul cu altul, pana am ajuns la primul bec de pe strada.
In aceea zona se construia 2 blocuri noi ..iar cand au sapat fundatia au gasit oase de oameni, era un cimitir foarte vechi.
Alta intamplare, tot cu un caine imens , negru. Eu iubesc padurea si cand am timp liber ma plimb cat e ziua de lunga prin ea.Locuiesc la tara, fac 5 min pana in padure. intr o zi m a prins noaptea, dar se vedea bine caci era luna plina, cam pe la 21.00. Eram cu cei 4 caini ai mei..mergeam pe langa calea ferata, la 200 m de padure. iar la marginea padurii era un animal negru, inalt, cu picioare lungi si slab... credeam ca si a uitat vre unul vaca pe acolo..dar nu semana deloc a vaca, nah ...prima impresie logica. Eu am vazut prima, apoi cainii mei (cainii mei se alarmeaza si alearga,latra dupa orice, soareci , vulpi ,caprioare, sperietori de ciori etc--dah, sunt foarte curajosi cand sunt si eu de fata) Au alergat toti patru foarte curajosi spre animalul ala,.apoi s au oprit brusc si au schimbat drumul,spre casa...(cel mic scheuna). Cand am vazut reactia lor,m-a amuzat totusi, m am apropia sa vad mai bine cativa metri...nu era nici vaca, nici vitel,nici lup..era ca un caine foate mare, avea urchile ciulite si se uita spre mine, ma mira faptul cum puteam sa i vad urechile la distanta aia.. M am speria, am simtit cum mi s a facut pielea alba---e un sentiment ciudat.
Ma pasioneaza intamplarile ciudate, paranormale... desi nu am avut experiente <dure> (se spune despre cei nascuti vinerea ca nu li se vor arta diavoli, fantome...ar putea dormi linistiti intr o casa bantuita fara sa pateasca nimic), dah,sunt nascuta vinerea... Mai e cineva nascut vinera pe aici?
Am sa povestesc cum am vazut o pe sora mea, moarta..
Era 2 ianuarie 2000.. si luna plina. Pe luna plina ori nu puteam dormi ori umblam prin somn pe afara... am fost atipit cu fata spre fereasta si m a trezit luna plina care imi batea fix in ochi. m a trezit, eram si nervoasa pe deasupra.M-am intors cu spate la fereastra, cu fata spre cealalta margine de pat...si vad o fetita, imbracata in alb cu o camasa lunga, cu parul tuns rotund pana la urechi si cu breton si fata rotunda si frumusica stralucea!! prima reactie a fost sa ma intorc inapoi cu fata la fereasta si sa ma fac ca nu am vazut nimic... apoi am adormit pe loc. Dimineata le-am povestit parintilor si mi au zis ca asa o tundeau pe sora mea.
nu mi a fost frica, eram doar impresionata...
Sora mea s-a nascut pe 24 febr 86 la 22h10min si a murit pe 24 febr 88 la 22h10min. CIUDAT,NU??!! Pana si preotul s-a mirat, spunea la predica ca moartea unui om poate fi si un miracol..
La mine in sat sunt unii batrani sau chiar tineri care se ocupa cu lucruri necurate, fac vraji , il au pe diavolul...sau daca nu,il cumpara. Da !! se si poate cumpara!unii il dau pe degeaba numai ca sa scape de el... si cel mai avantajos e cel care iti aduce bani multi, bineinteles trbuie sa-i faci o favoare Necuratului sau mai multe. Iar unii batrani il <pun> pe diavol intr un animal, o perna etc..si l vinde la piata .Cel care cumpara produsul, bineinteles la un pret f mic...se trezeste acasa ca ii merge prost, ii moar animalele, familia rand pe rand si nu stiu de ce.
Printre vecinii mei exista asemenea oameni. Era un mos care locuia singur in coliba lui dar nu l primea familia in casa mare. In tineretile lui l-a cumparat pe divol de la cineva, dar nu a mai putut scapa de el. Am intrat in coliba aia cand eram mica, aveam cam 13 ani. Avea pe pereti icoana langa icoana , mosul era credincios la sfarsit de viata cumva. Nu putea dormi noaptea de zgomot,cadeau icoanele, se rasturnau obiecte..si la chemat pe preot sa sfinteasca si sa faca o slujba. Cand a intrat preotul in casa, au inceput sa umble icoanele pe pereti, s-a speria si a fugit. Era ingrozitor.Prietena mea locuia langa el, treceam in fiecare zi pe acolo. Mosul a murit pana la urma, dar a lasat mostenire la familie pe necurat. Aveau o casa batraneasca foarte neingrijita, o sura si un sopron. Era o familie saraca. Acum 5 ani, Intr-un an si jumatate si-au construit o casa imensa,si-au cumparat masina scumpa,gip...trebuie sa muncesti multi ani in strainatate pt asa ceva, si toti erau in romania.ca la loto nu prea cred sa fi prins ceva.
intr o zi, ei au plecat de acasa si au lasat muncitorii sa-si faca treaba. Le-au zis sa nu intre in sopron cat nu sunt ei acasa. Si au plecat. Dar muncitorii aveau nevoie de niste scule care erau in sopron, au vazut unde au pus cheia stapanii si doi dintre ei au intrat acolo. Au aprins becul si... au vazut doi diavoli, cica negri cu coarne, unul statea pe polita si altul pe lemnar. Au paralizat de frica , a venit salvarea si i-au dus la spital.
Acetea sunt intamplari adevarate.Sincer, mi-e cam frica sa le postez pe internet.
dah, Si-au costruit casa si sura noua dar tot au lasat un zid nedaramat de la sopronul ala... ciudat nu?! si au dus lemnele de la casa veche langa lunca inainte de inundatiilele de acum 4 ani, cand apa spargea case intrgi si le ducea pe apa, dar pe lemnele alea le a ocolit apa si tot acolo au ramas, pana cineva le-a dat foc.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Este posibil? | Peitho A | 39 | 6.610 |
|
Apa... | Bagherra | 7 | 1.686 |
|
Un fenomen filmat in sud-estul Chinei de multi turisti la inceputul anilor 90
Au fost filmate "insulele fericitilor" din Marea Chinei de sud |
NASTYPRIMUL | 19 | 4.598 |