sau Inregistrare

• 474 Pagini +
  • « Prima
  • 472
  • 473
  • 474
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Povesti de groaza Evaluare topic: - - - - -

#4731 Utilizator offline   Madalin4u 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-October 11

Scris 08 October 2011 - 03:31 PM

copii haide-ti sa va spun o poveste.................. bah era odata un strigoi
0

#4732 Utilizator offline   gizele1985 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 04-December 07

Scris 27 November 2011 - 10:00 PM

am facut aceasta poza fara anici macar sa stim ce urma sa apara in spatele nostru.celelalte poze nu aveau niic de genul asta in ele si am facut citeva in acest loc.este singurul gang din zona.poza fcauta sus la belvedere in cluj.voi ce ccredeti?Fisier atasat  DSCF2799.JPG (1.42MB)
Number of downloads: 47

Aceasta postare a fost editata de gizele1985: 27 November 2011 - 10:03 PM

0

#4733 Utilizator offline   Athmy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-December 10

Scris 27 November 2011 - 10:16 PM

e ceva infricosator?
0

#4734 Utilizator offline   Black_Wizard 

• Wizard
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 10

Scris 28 November 2011 - 04:32 PM

Vezi postareagizele1985, la 27 November 2011 - 10:00 PM, a spus:

am facut aceasta poza fara anici macar sa stim ce urma sa apara in spatele nostru.celelalte poze nu aveau niic de genul asta in ele si am facut citeva in acest loc.este singurul gang din zona.poza fcauta sus la belvedere in cluj.voi ce ccredeti?

Pai ce a aparut in spatele vostru ? In poza nu vad nimic deosebit.
0

#4735 Utilizator offline   boo_boo 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 01-April 09

Scris 09 January 2012 - 09:10 PM

sa fie vorba de acele pete?? ... sau de scrijeliturile de pe pereti...

probabil de petele acelea seamana cu niste... orbs...[sfere de energie]

Aceasta postare a fost editata de boo_boo: 09 January 2012 - 09:11 PM

0

#4736 Utilizator offline   Javra 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 18-December 11

Scris 03 March 2012 - 12:58 PM

Cand eram mic la vre-o 11 ani cred, eram la tara si in plina zi am vazut 3 sfere pe cer care s-au miscat rapid si au disparut, habar n-am ce-a fost...
0

#4737 Utilizator offline   Loryloryk 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 02-May 12

Scris 02 May 2012 - 05:34 PM

hmm...am si eu cateva "chestii" de groaza! inca de mica sunt atrasa de paranormal...mi-am dorit sa mi se intample si mie ceva cat de cat ciudat.acum vreo 3 saptamani parca,stateam la pc si citeam povesti de groaza pe net.pe atunci era mai frigut si cum camera mea e mai ferita de soare, la mine era si mai frig!si cum citeam eu asa deodata simt in partea stanga a cefei un aer rece...ca o rasuflare sau o adiere de vant.am ramas incremenita cateva secunde dupa aia m-am uitat in spate-evident nimic!m-am intors iar la pc dar senzatia aceea de frig nu a incetat.si cel mai siudat era ca numai in partea aia simteam,in rest eram ok!alta intamplare a fost chiar de paste,pe seara.cum afara ploua m-am gandit sa-mi iau un film si cum mama a adormit la ea,l-am invitat pe tata sa stea cu mine.eram posomorata deoarece observasem k pisica mea nu se mai intoarce.si ea nu obisnuieste sa faca asa,niciodata n-a lipsit.ultima oara cand am vazut-o a fost cu o zi inainte de paste,seara.desi am strigat-o n-a aparut...ea cand apare prin casa incepe sa miorlaie f mult ca si cum ar vorbi de aceea am tinut atat de mult la ea:X motanul mai avea un frate dar era fricos si rar aparea pe la noi si nici nu avea obiceiul sa intre in casa.statea pe la niste vecini.asa...si cum ma uitam eu cu tati la film,park aud un miorlait de pisica asemanator cu cel al matei mele.nu zik nimic si ma uit in continuare la film linistita ca a aparut motanul.dar imediat tati imi spune:"ai auzit?nu era asta pisoiul?" deci aveam dovada ca nu era imaginatia mea!eu i-am sp k da cred k el e.mi-a sp sa-i deschid usa dar am zis k mi-e prea lene si vroiam sa fiu atenta la film si stiu ca el nu ma lasa.cand s-a terminat filmul am iesit din camera crezand k o sa-l zaresc.dar nu era!nu venise...si de atunci nu l-am mai vazut nici pe el nici pe fratele lui.ma gandeam k poate o fi fost celalalt motan dar dupa ce am citit aici o poveste asemanatoare cu un caine...poate o fi fost "spiritul" pisicii...sau imaginatia mea si a tatalui meu!cn stie?...
0

#4738 Utilizator offline   Ina-Balerina 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 21-May 12

Scris 22 May 2012 - 12:13 AM

Vezi postareaVictor Apostu, la 18 July 2005 - 06:20 PM, a spus:

Hai sa vin eu cu prima poveste, vad ca voi aveti retineri. Se intimpla in anul 1993. Erau la mare moda artele martiale. Eu, proaspat absolvent, tocmai imi cumparasem o masina, si cum colegii mei din grupa erau toti practicanti am hotarit sa facem un antrenament in padurea Hoia, sa inauguram masina si sa ne bucuram de timpul petrecut impreuna (multi urmau sa plece din Cluj- unii in strainatate). La sfirsitul antrenamentului, inainte sa ne schimbam si sa ne imbarcam in masina spre a reveni in oras, am decis sa facem o scurta meditatie. Se facuse intuneric de-a binelea in splendida seara de vara timpurie, abea mai puteai distinge formele din jur. Noi stateam in "seiza" , pozitie tipica de meditatie, in liniste deplina. Dupa o vreme, am vazut un ciine alb, care trecea printre copaci ( noi ne aflam cam la 25 m. de liziera padurii). M-am uitat spre el, si ceilalti au observat. Apoi, brusc ceva incepuse sa se agite intre iarba si frunzele uscate de jos, cu mult zgomot. Suficient cit orice om cit de cit cu capul pe umeri si instinct de conservare sa sara de acolo citiva metri, lucru pe care la-au facut toti cei trei colegi, eu raminind tintuit pe loc ( as fi plecat bucuros dealtfel...) dar stind in pozitia aproape in genunchi, prietena mea de atunci sa-a si catarat in spinarea mea tipind speriata, in timp ce pe la genunchii mei misuna acel nu -stiu -ce, iar eu cu ochii cascati nu vedeam nimic. Citeva secunde mai tirziu, " chestia" a disparut ca si cum n-ar fi fost, nu sa-a indepartat ci pur si simplu...a disparut, nu sa-a mai manifestat. In drum spre oras numai despre asta am discutat. Nu voi uita amestecul de surpriza, adrenalina si ...haz ( va dati seama, rideau toti la faza asta) si multa vreme ne-am batut capu' gindindu-ne sa dam o explicatie. Un coleg de grupa spunea ca ar fi fost o veverita, altul- c-a fost un ...sarpe sau chiar o cirtita. Putea sa fi fost un animal in tot cazul deosebit de mic, dar foarte agil si...puternic, incit sa faca asa zarva si sa nu poata fi vazut...
De atunci ne-am mai dus in locul acela de citeva ori, zilele urmatoare. Ciinele a aparut din nou, in acelasi loc, dar fenomenul nu sa-a mai repetat. Mai in gluma, mai in serios, colegii mi-au spus " nu te mai uita la el, ca se va repeta faza"

am vazut si eu cand eram micutza, in padure, ceva in genul unei..lacuste de 40cm, cu picioare care se misca atat de reped ca nu poti vedea bine, gri spre maro
0

#4739 Utilizator offline   Raven13 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 23-May 12

Scris 24 May 2012 - 12:10 AM

Buna...cred ca ati auzit povestile despre cainii negrii fantomatici care pazesc cimitirile parasite si padurile.
Am fost la plimbare cu prietenu meu prin padurea de la marginea orasului..am stat pana s a facut intuneric,bezna...cam pe la 23.30-00.00 Nu aveam decat lanterna de la bricheta ,care lumina destul de bine...
Aproape de iesirea din padure, vedem un caine imens, negru statea in fund langa un copac, la 2 metri de noi. Tineam lumina pe el dar nu-i schilipeau ochii asa cum ar fi normal la animale. Il intreb pe el daca vede ce vad si eu...Cica da.. mut lumina pe fata prietenului, sa vad ce reactie are..daca e speriat ,doar cateva fractiuni de secunda si apoi repede pe caine...dar cainele NU MAI ERA ACOLO... Era o liniste infricosatoare. pe moment nu am simtit frica, si ma invarteam pe acolo sa vad unde a disparut... si apoi am plecat,pe drum nu am mai vorbit nimic unul cu altul, pana am ajuns la primul bec de pe strada.
In aceea zona se construia 2 blocuri noi ..iar cand au sapat fundatia au gasit oase de oameni, era un cimitir foarte vechi.

Alta intamplare, tot cu un caine imens , negru. Eu iubesc padurea si cand am timp liber ma plimb cat e ziua de lunga prin ea.Locuiesc la tara, fac 5 min pana in padure. intr o zi m a prins noaptea, dar se vedea bine caci era luna plina, cam pe la 21.00. Eram cu cei 4 caini ai mei..mergeam pe langa calea ferata, la 200 m de padure. iar la marginea padurii era un animal negru, inalt, cu picioare lungi si slab... credeam ca si a uitat vre unul vaca pe acolo..dar nu semana deloc a vaca, nah ...prima impresie logica. Eu am vazut prima, apoi cainii mei (cainii mei se alarmeaza si alearga,latra dupa orice, soareci , vulpi ,caprioare, sperietori de ciori etc--dah, sunt foarte curajosi cand sunt si eu de fata) Au alergat toti patru foarte curajosi spre animalul ala,.apoi s au oprit brusc si au schimbat drumul,spre casa...(cel mic scheuna). Cand am vazut reactia lor,m-a amuzat totusi, m am apropia sa vad mai bine cativa metri...nu era nici vaca, nici vitel,nici lup..era ca un caine foate mare, avea urchile ciulite si se uita spre mine, ma mira faptul cum puteam sa i vad urechile la distanta aia.. M am speria, am simtit cum mi s a facut pielea alba---e un sentiment ciudat.

Ma pasioneaza intamplarile ciudate, paranormale... desi nu am avut experiente <dure> (se spune despre cei nascuti vinerea ca nu li se vor arta diavoli, fantome...ar putea dormi linistiti intr o casa bantuita fara sa pateasca nimic), dah,sunt nascuta vinerea... Mai e cineva nascut vinera pe aici?:) Inafara de cei doi caini negri(de care v am povestit)si fantoma lu sora mea, nimic...dar in schimb am auzit niste intamplari foarte ciudate.. o sa va povestec de ele pe rand.Eu ma aflu printre cei care au probleme cu somnul si visele, lunatica, paralizii in somn si dedublari astrale-dar asta apartine de alte discutii.

Am sa povestesc cum am vazut o pe sora mea, moarta..
Era 2 ianuarie 2000.. si luna plina. Pe luna plina ori nu puteam dormi ori umblam prin somn pe afara... am fost atipit cu fata spre fereasta si m a trezit luna plina care imi batea fix in ochi. m a trezit, eram si nervoasa pe deasupra.M-am intors cu spate la fereastra, cu fata spre cealalta margine de pat...si vad o fetita, imbracata in alb cu o camasa lunga, cu parul tuns rotund pana la urechi si cu breton si fata rotunda si frumusica stralucea!! prima reactie a fost sa ma intorc inapoi cu fata la fereasta si sa ma fac ca nu am vazut nimic... apoi am adormit pe loc. Dimineata le-am povestit parintilor si mi au zis ca asa o tundeau pe sora mea.
nu mi a fost frica, eram doar impresionata...
Sora mea s-a nascut pe 24 febr 86 la 22h10min si a murit pe 24 febr 88 la 22h10min. CIUDAT,NU??!! Pana si preotul s-a mirat, spunea la predica ca moartea unui om poate fi si un miracol..

La mine in sat sunt unii batrani sau chiar tineri care se ocupa cu lucruri necurate, fac vraji , il au pe diavolul...sau daca nu,il cumpara. Da !! se si poate cumpara!unii il dau pe degeaba numai ca sa scape de el... si cel mai avantajos e cel care iti aduce bani multi, bineinteles trbuie sa-i faci o favoare Necuratului sau mai multe. Iar unii batrani il <pun> pe diavol intr un animal, o perna etc..si l vinde la piata .Cel care cumpara produsul, bineinteles la un pret f mic...se trezeste acasa ca ii merge prost, ii moar animalele, familia rand pe rand si nu stiu de ce.
Printre vecinii mei exista asemenea oameni. Era un mos care locuia singur in coliba lui dar nu l primea familia in casa mare. In tineretile lui l-a cumparat pe divol de la cineva, dar nu a mai putut scapa de el. Am intrat in coliba aia cand eram mica, aveam cam 13 ani. Avea pe pereti icoana langa icoana , mosul era credincios la sfarsit de viata cumva. Nu putea dormi noaptea de zgomot,cadeau icoanele, se rasturnau obiecte..si la chemat pe preot sa sfinteasca si sa faca o slujba. Cand a intrat preotul in casa, au inceput sa umble icoanele pe pereti, s-a speria si a fugit. Era ingrozitor.Prietena mea locuia langa el, treceam in fiecare zi pe acolo. Mosul a murit pana la urma, dar a lasat mostenire la familie pe necurat. Aveau o casa batraneasca foarte neingrijita, o sura si un sopron. Era o familie saraca. Acum 5 ani, Intr-un an si jumatate si-au construit o casa imensa,si-au cumparat masina scumpa,gip...trebuie sa muncesti multi ani in strainatate pt asa ceva, si toti erau in romania.ca la loto nu prea cred sa fi prins ceva.
intr o zi, ei au plecat de acasa si au lasat muncitorii sa-si faca treaba. Le-au zis sa nu intre in sopron cat nu sunt ei acasa. Si au plecat. Dar muncitorii aveau nevoie de niste scule care erau in sopron, au vazut unde au pus cheia stapanii si doi dintre ei au intrat acolo. Au aprins becul si... au vazut doi diavoli, cica negri cu coarne, unul statea pe polita si altul pe lemnar. Au paralizat de frica , a venit salvarea si i-au dus la spital.
Acetea sunt intamplari adevarate.Sincer, mi-e cam frica sa le postez pe internet.
dah, Si-au costruit casa si sura noua dar tot au lasat un zid nedaramat de la sopronul ala... ciudat nu?! si au dus lemnele de la casa veche langa lunca inainte de inundatiilele de acum 4 ani, cand apa spargea case intrgi si le ducea pe apa, dar pe lemnele alea le a ocolit apa si tot acolo au ramas, pana cineva le-a dat foc.

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 474 Pagini +
  • « Prima
  • 472
  • 473
  • 474
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Este posibil? Peitho A  39 6.610
Replici noi Apa... Bagherra  7 1.686
Hot Topic (New) Un fenomen filmat in sud-estul Chinei de multi turisti la inceputul anilor 90
Au fost filmate "insulele fericitilor" din Marea Chinei de sud
NASTYPRIMUL  19 4.598
Hot Topic (New) Atasamente Radiatiile de forma Bagherra  63 19.014
Hot Topic (New) Un moment din zi pentru Pamant
sa incercam sa facem ceva
otilia*  110 9.173