eu jucam warcraft 3 si la un moment dat am vrut sa ies din joc si ca sa nu mai astept am decis sa apas Alt+Ctrl+Delete si am auzit sunetul de eroare ( dar jocul nu mia iesit si nici Task Menager nu o aparut ) oare de ce si acuma daca apas Alt+Ctrl+Delete imi zica ca "task menager has been disabled by administrator" de ce ?
Pagina 1 din 1
task menager has been disabled by administrator am o problema
Scris 11 December 2005 - 10:21 PM
sa va zic cum a inceput:
eu jucam warcraft 3 si la un moment dat am vrut sa ies din joc si ca sa nu mai astept am decis sa apas Alt+Ctrl+Delete si am auzit sunetul de eroare ( dar jocul nu mia iesit si nici Task Menager nu o aparut ) oare de ce si acuma daca apas Alt+Ctrl+Delete imi zica ca "task menager has been disabled by administrator" de ce ?
((( si si daca apas click dreapta pe bara de jos ii scoasa obtiunea cu Task Menager Why ??? plsss help
Scris 12 December 2005 - 12:32 AM
danyel8, la Dec 11 2005, 10:21 PM, a spus:
sa va zic cum a inceput:
((( si si daca apas click dreapta pe bara de jos ii scoasa obtiunea cu Task Menager Why ??? plsss help

Esti intrat cu un user care este restrictionat de catre administrator.
Trebuie sa intri pe contul de administrator si sa scoti restrictionarile pentru userul respectiv.
Scris 12 December 2005 - 06:58 AM
Eh...pai vezi cine e adminul si pune-l sa-ti ia restrictia de pe userul tau.
Scris 12 December 2005 - 11:45 AM
apasa start->run...
in fereastra deschisa scrii: regedit si dai enter
ti-i se deschide editorul de registrii:
te duci la urmatoarea cheie:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\
{BF7D42EA-AF75-4883-A279-44FE3B472155}User\Software\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Policies\System
acolo gasesti : DisableTaskMgr cu valoarea 1, ii schimbi valoarea in 0 si gata
sau...
odata ce ai deschis registrii, te pozitionezi pe HKEY_CURRENT_USER si dai cautare (CTRL+F) si cauti "DisableTaskMgr". daca valoarea este 1, o modifici in 0.
in fereastra deschisa scrii: regedit si dai enter
ti-i se deschide editorul de registrii:
te duci la urmatoarea cheie:
HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\
{BF7D42EA-AF75-4883-A279-44FE3B472155}User\Software\Microsoft\Windows\
CurrentVersion\Policies\System
acolo gasesti : DisableTaskMgr cu valoarea 1, ii schimbi valoarea in 0 si gata
sau...
odata ce ai deschis registrii, te pozitionezi pe HKEY_CURRENT_USER si dai cautare (CTRL+F) si cauti "DisableTaskMgr". daca valoarea este 1, o modifici in 0.
Fisiere atasate
-
registrii.JPG (75.27K)
Number of downloads: 61
Scris 13 December 2005 - 12:10 AM
Sau ai un virus care a facut aia... si a facut aia ca sa nu il poti oprii din lista de procese....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
UN CAZ CONCRET ( am tot cautat ,dar evident ...numai teorie) |
razcek | 6 | 3.516 |
|
EROARE EXPLORER?
Am mare nevoie de un sfat |
nero2005 | 6 | 4.991 |