sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Darul de a indeparta demoni care poseda persoane Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 11 April 2010 - 08:22 AM

Vezi postareaDida_James, la Apr 11 2010, 06:14 AM, a spus:

si ochii astia apartin unui spirit nevazut sau cumva.....unui biped?

Prima varianta. Deci gandeste-te la ceva care e rau prin excelenta, care emana numai enregie negativa, in starea cea mai concentrata. De-ti vine la propriu sa borasti.
0

#22 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 11 April 2010 - 08:28 AM

Vezi postareaVictorN, la Apr 3 2010, 10:44 PM, a spus:

Cu cativa ani in urma, m-am visat in fata blocului unde stau si ca ma intalneam cu diverse persoane si ceream demonilor sa plece in numele Domnului si acestia ieseau din corpurile respective si se ridicau la cer.
Credeti ca as fi putut primi astfel darul de a indeparta demoni din persoane, sau este doar un vis cu caracter religios?!
PASTE FERICIT!

Visul se refera la moartea propriilor demoni (egouri, defecte psihologice)...Ca sa faci exorcizari iti trebuie ceva mai mult decat un indemn in vis... Visele ne prezinta de fapt interiorul nostru.
0

#23 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 11 April 2010 - 08:48 AM

Vezi postareaFinnian, la Apr 11 2010, 09:22 AM, a spus:

Prima varianta. Deci gandeste-te la ceva care e rau prin excelenta, care emana numai enregie negativa, in starea cea mai concentrata. De-ti vine la propriu sa borasti.

scumpa si draga mea Finnian eu nu pot contesta ceea ce tu afirmi ca "ai vazut".

ce-ti pot eu explica, asa cum am studiat in scrierile lui Freud, este ca, "viziunile" sunt imagini exacerbate, distorsionate, ale lucrurilor inoculate, inmagaziate in subconstient de catre cei din jur, in special de parinti sau de anumite persoane ale caror baliverne le-am luat de bune.

in circumstante favorabile si in anumite stari cerebrale si fizice, lucrurile alea ies afara si...."lovesc"

eu iti spun ca ceea ce tu ai "vazut" nu exista ca si asa zisa entitate spirituala. dar poate fi vorba de alt gen de experienta.
0

#24 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 11 April 2010 - 08:57 AM

E posibil orice; nu exclud nici o varianta :doh:. Prin urmare nici cea pe care o sustii tu. Si totusi...

Aceasta postare a fost editata de Finnian: 11 April 2010 - 08:52 AM

0

#25 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 11 April 2010 - 03:16 PM

Vezi postareaDida_James, la Apr 11 2010, 08:55 AM, a spus:

Black, vreau sa-ti spun doo lucruri

1. cand am intrat pe ropo am vrut sa-mi pun numele "black velvet", finca-mi place melodia aiaaaaaa
2. ai dat niste citate din vechiul testament pe care TE ROG sa le mai citesti inca o data, cu infinita atentie. si p-orma le putem discuta, daca vrei.

cele din noul test sunt genial ticluite si sunt arma desavarsita a religiosilor, in special a liderilor, ma refer la toate religiile, pentru a santaja si a controla mintile prostimii.

ultima ta afirmatie e foarte reala, dar hai sa vedem DE CE.

1. si mie imi place melodia... dupa ea mi-am pus username-ul :D
2. da, putem sa le discutam pe un topic adecvat
Stiu cum procedeaza liderii religiosi si cum manipuleaza oamenii, dar orice poate fi discutat :doh:

Vezi postareaFinnian, la Apr 11 2010, 09:22 AM, a spus:

Stiu, am avut de-a face cu mai multe astfel de entitati si stiu de ce sunt capabile...

Vezi postareamalitzia, la Apr 11 2010, 09:28 AM, a spus:

Visul se refera la moartea propriilor demoni (egouri, defecte psihologice)...Ca sa faci exorcizari iti trebuie ceva mai mult decat un indemn in vis... Visele ne prezinta de fapt interiorul nostru.

Sunt de acord cu tine si in plus as adauga ca este si foarte periculos!
0

#26 Utilizator offline   Arcangelo 

• SuperGayBoy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-February 08

Scris 11 April 2010 - 03:26 PM

Vezi postareamalitzia, la Apr 11 2010, 09:28 AM, a spus:

Nu e vorba despre moarte,demonii "se inaltau la cer" -e vorba despre o transformare -ori poate despre o alta intelegere a unor laturi "demonizate" in ceva bun,valoros.
0

#27 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 26-January 08

Scris 11 April 2010 - 04:36 PM

Din discutia voastra am inteles ca Dumnezeu este un fel de monarh, pentru ca e vesnic la conducere.
Dar daca ma gandesc ca ne pedepseste si gandurile rele nu numai faptele incepe sa para un dictator vesnic la putere, sper sa nu se supere pe mine, dar cam asa da impresia, daca nici gandurile nu ni le mai lasa private, este un fel de Basescu, dar mult mai inteligent, in ceruri care nu stiu ce fel de servici secrete utilizeaza (daca o avea nevoie de asa ceva, mult mai tari decat SRI si SIE) ca sa afle tot ce gandim noi toti.

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 11 April 2010 - 04:44 PM

0

#28 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 11 April 2010 - 06:00 PM

Vezi postareaBlack velvet, la Apr 11 2010, 07:01 AM, a spus:

Nu am spus ca nu exista astfel de entitati (spirite), doar ca ele nu exista in realitate asa cum sunt descrise de religii!
Binele si raul sunt relative, deci depinde cum privesti o astfel de entitate.
Voi incerca sa fac o paralela. Iti amintesti cum capitalistii erau priviti ca dusmani ai poporului de catre comunisti? In America anilor '60 comunistii erau inamicul public nr.1! O religie crestina nu putea descrie un demon ca fiind decat rau, iar un inger ca fiind bun! Cum dealtfel s-a descris pe sine ca fiind o religie buna si orice alta religie ca fiind rea! Chiar si in biblie se spune ca demonii (ingerii cazuti) erau la fel cu ingerii la inceput, apoi s-au razvratit si au devenit rai! E ca si cum guvernul ar spune ca grevistii sunt rai pentru ca le fac probleme, pentru ca mai apoi toti oamenii sa considere ca acei oameni care au participat la greva sunt niste oameni rai si care incearca sa-i abata pe ceilalti de la calea cea buna!

Din ceea ce spui aici, trac concluzia ca nu exista "binele-bine" si "raul-rau", ca sa le spun asa?' Iar perceptia asupra binelui sau a raului, o ai in functie de tabara in care esti?

Vezi postareaBlack velvet, la Apr 11 2010, 08:39 AM, a spus:

"Demonii pe care Satan îi are sub autoritatea sa, sunt îngeri căzuţi, care s-au alăturat diavolului în momentul rebeliunii pe care acesta a declanşat-o în cer.( Isaia 14:12-14; Ap.12:9-10). Aceşti îngeri care au fost creaţi de Dumnezeu (Gen.1:1; Iov 38:4; Neemia 9:6), pentru că nu şi-au păstrat vrednicia şi au ales să-l urmeze pe Lucifer, au pierdut poziţia pe care au avut-o prin creaţie (Iuda 6,2 Pet.2:4) şi, din „îngeri” care slujeau lui Dumnezeu (Evrei 1:7-14), au ajuns „demoni”, slujind lui Satan ( Iov.4:18;Ez.28:12-19; Mat.8:16;10:1)."

Exista multe, multe entitati rele, ca si oamenii! Eu sustin doar ca religia a creat o confuzie majora, numind entitatile rele cu numele de demoni. Demonii reali nu sunt rai, la fel cum nici ingerii nu sunt!

Imi spui te rog, ce inseamna pt tine 'demon'?
0

#29 Utilizator offline   malitzia 

• Atena
  • PipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 21-September 04

Scris 12 April 2010 - 10:41 AM

Vezi postareaArcangelo, la Apr 11 2010, 04:26 PM, a spus:

Nu e vorba despre moarte,demonii "se inaltau la cer" -e vorba despre o transformare -ori poate despre o alta intelegere a unor laturi "demonizate" in ceva bun,valoros.

Pai demonii personali (egourile noastre) se folosesc de constiinta noastra pentru a exista. Daca ii distrugi, normal ca iti recuperezi din constiinta, fapt care chiar este inaltator... :lol2:
0

#30 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 23 April 2010 - 02:42 PM

Nu pot sa nu remarc modul absolut in care transati lucrurile.. :lol:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect: