sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Darul de a indeparta demoni care poseda persoane Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 26-January 08

Scris 03 April 2010 - 09:44 PM

Cu cativa ani in urma, m-am visat in fata blocului unde stau si ca ma intalneam cu diverse persoane si ceream demonilor sa plece in numele Domnului si acestia ieseau din corpurile respective si se ridicau la cer.
Credeti ca as fi putut primi astfel darul de a indeparta demoni din persoane, sau este doar un vis cu caracter religios?!
PASTE FERICIT!

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 03 April 2010 - 10:06 PM

0

#2 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 04 April 2010 - 02:52 AM

Nu ma pricep la vise, dar unii sustin sus si tare ca visele de genul (in care iti vorbesc ingerii, in care esti lasat cu impresia ca ai avea un dar anume) vin de fapt din partea opusa, daca ma-ntelegi, pentru a-ti crea o iluzie. Normal ca nu stiu cat de adevarata e treaba asta, daca se aplica de fiecare data, daca fiecare vis chiar trebuie sa insemne ceva, si o mie de alte lucruri :eat: . Cu siguranta sunt altii pe aici mult mai in masura sa iti raspunda.
0

#3 Utilizator offline   masha rasputina 

• Streliţia
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-February 09

Scris 04 April 2010 - 11:05 AM

Vezi postareaVictorN, la Apr 3 2010, 10:44 PM, a spus:

Cu cativa ani in urma, m-am visat in fata blocului unde stau si ca ma intalneam cu diverse persoane si ceream demonilor sa plece in numele Domnului si acestia ieseau din corpurile respective si se ridicau la cer.
Credeti ca as fi putut primi astfel darul de a indeparta demoni din persoane, sau este doar un vis cu caracter religios?!
PASTE FERICIT!

Au trecut cativa ani, zici. De ce te apucă abia acum curiozitatea? :P ....Şi apoi, ca o observaţie.....demonii nu au ce cauta in Cer!
De obicei, ăştia iau liftul īn jos. La etajele cu minus.
Vorba lui Finnian, asta ar trebui să-ţi dea de gāndit, din ce parte vine mesajul. :eat:
0

#4 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 04 April 2010 - 06:00 PM

Ma apucat curiozitatea de putin timp, de cand am tot citit despre diverse entitati aici pe forum.
Multumesc pentru raspunsuri!
0

#5 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 04 April 2010 - 07:59 PM

omule, oricat ti s-ar prea de sublima si altruista "inzestrarea" ta, eu te sfatuiesc macar sa incerci s-o lasi balta.

treaba cu asa zisa eliberare de asa zisii demoni e o mare si gogonata si extrem de periculoasa gogoasa.

de obicei oamenii sunt impovarati de propriul trecut, de propriile shituri cu care s-au legat la cap.

vezi-ti de viata ta si incearca sa fii cat mai rational cu putinta.

din cat am studiat eu, cei care au asemenea "chemari" sunt schizofrenicii si sarlatanii religiosi.

think about it.
0

#6 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 04 April 2010 - 09:24 PM

@Dida James, eu nu mint, am spus ce am visat.
Crezi ca si preoti din acest film sunt sarlatani/schizofrenici (sunt 3 secvente cu exorcizari)?
http://www.ortodoxtv...-demonizati.php
0

#7 Utilizator offline   RBaghe 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 14-February 10

Scris 06 April 2010 - 04:33 PM

Vezi postareaDida_James, la Apr 4 2010, 08:59 PM, a spus:

din cat am studiat eu, cei care au asemenea "chemari" sunt schizofrenicii si sarlatanii religiosi.

Vezi postareaVictorN, la Apr 4 2010, 10:24 PM, a spus:

@Dida James, eu nu mint, am spus ce am visat.

In acest caz sa nu confundam visul cu realitatea. Si eu am visat ceva asemanator si imi displace sa fiu bagat la gramada cu "schizofrenicii si sarlatanii religiosi". Dupa ce am visat asta si dupa si dupa alte cateva vise interesante, nu am mai avut vise "urate". Oricum, este prea mult de povestit despre ce este vorba si probabil oamenii isi vor face parere gresita citind asemenea afirmatii.
VictorN - Te-ai gandit ca poate ti-ai "exorcizat" doar demonii interiori? Sau te incanta ideea ca detii "puteri" si ai dori sa le si arati, daca tot le ai? Dar gandeste-te ca de la vis la realitate este o distanta cateodata prea mare pentru simpli muritori.
0

#8 Utilizator offline   VictorN 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 10 April 2010 - 07:06 AM

Nu m-am gandit ca ar putea fi vorba de demoni interiori.
Incepusem sa ma gandesc daca nu cumva ar putea fi un dar de a scapa alte persoane de probleme prin exorcizare.
Nu stiam ca trebuie sa fie iadul in pamant si raiul in cer, poate avem doar noi impresia asta ca iadul e in pamant si de fapt e tot undeva deasupra pamantului, dar intr-un cer inferior, cu vibratii joase, sa le zicem negative, poate aberez, nu stiu exact care este adevarul, imi dau cu presupusul.
Scrie undeva de exemplu ca iadul e in Pamantul nostru si nu in planeta Pluto sau oricare alta planeta unde nu e bine nici cand e soare si nici cand nu este ca e foarte frig (poate in interior e fierbinte, avand un miez lichid care se misca creand campul magnetic / atunci poate s-ar explica plecarea demonilor in sus si nu in jos)?

Aceasta postare a fost editata de VictorN: 10 April 2010 - 07:10 AM

0

#9 Utilizator offline   DidaJames 

• i am the driving force
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 10 April 2010 - 07:16 AM

Victor, pe langa sf-urile care iti muncesc mintea si sufletul, ai putea accepta, ai putea lua in calcul varianta ca NU EXISTA DEMONI?

cel putin nu in sensul general, religios?

eu iti pot demonstra si biblic si psihologic asta.
0

#10 Utilizator offline   Black velvet 

• Wizard
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-March 10

Scris 10 April 2010 - 07:56 AM

Vezi postareaDida_James, la Apr 10 2010, 08:16 AM, a spus:

Victor, pe langa sf-urile care iti muncesc mintea si sufletul, ai putea accepta, ai putea lua in calcul varianta ca NU EXISTA DEMONI?

cel putin nu in sensul general, religios?

Asa este, nu exista demoni in sensul in care ii descriu religiile. Daca exista entitati numite demoni, ele sunt altceva decat ceea ce spun religiile ca ar fi! Cine amesteca domeniul esoteric cu cel religios se va duce undeva departe de tot de realitate!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari