sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oare port ghinion altor persoane? Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 07 April 2010 - 01:22 AM

Are buruiana potrivita si pt vraji & vrajeli? :focus:
0

#12 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 07 April 2010 - 02:28 AM

Vezi postareaMarius65, la Apr 3 2010, 01:10 AM, a spus:

sunt f confuz. de fiecare data cand apar in viata cuiva trebuia sa apara schimbari in viata lor.

Eu ma gandesc la alta posibilitate - poate la inceput a fost o coincidenta, apoi alta, apoi ai inceput sa ai gandurile astea si sa sa influentezi fara sa vrei anumite situatii. Stii ce se spune, ca atunci cand te gandesti intens la ceva, atragi acel lucru. Poate tot ce trebuie sa faci e sa gandesti pozitiv si sa te disociezi de problemele din vietile altora, si aceste sincronizari vor inceta.
0

#13 Utilizator offline   Mariacristina31 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-December 09

Scris 07 April 2010 - 11:13 AM

Poate te afli intr-o perioada din viata ta in care psihicul tau este mai obosit, mai slabit si incerci sa furi energia persoanelor din jurul tau producandu-le diverse evenimente negative. Sau poate ca tu ai acumulta cantitati de energie negativa de care nu te poti debarasa..... Linisteste-te si toate vor disparea...

Aceasta postare a fost editata de Mariacristina31: 07 April 2010 - 11:20 AM

0

#14 Utilizator offline   Lion79 

• Leu79
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 06-April 07

Scris 17 April 2010 - 09:49 AM

Vezi postareaMarius65, la Apr 3 2010, 03:10 AM, a spus:

sunt f confuz. de fiecare data cand apar in viata cuiva trebuia sa apara schimbari in viata lor. pana sa apar eu in viata acelor persoane lor le mergea f bine, dar din momentul cand am aparut eu situatia se schimba radical. apar probleme de tot felul in viata lor, iar dupa ce dispar situatia se remediaza imediat. cred ca eu sunt problema dar nu stiu de ce??
poate a mai avut cineva porbleme de genul asta sa ma poata lamuri si pe mine cu un sfat

si acum te-ai gandit sa vii pe forum, sa faci niste 'mici' schimbari? :P
0

#15 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 18 April 2010 - 04:07 PM

un gand, chiar foarte intens, nu poate provoca evenimente, schimbari esentiale
altfel, ne-am schimba viata cu ajutorul gandurilor, eu cel putin tot incerc de ani buni, nu reusesc insa
0

#16 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 21 April 2010 - 10:28 PM

Ai fi surprinsa sa afli cam cata putere are gandul. :flowers:
Pune lucrurile in miscare.
0

#17 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 26 April 2010 - 01:33 AM

Eu am avut, nu stiu daca mai am, o chestie asemanatoare. Dar nu pe negativ. Cind eram la persoane in magazin, observam ca dupa un timp de....nu era ceva fix, incepea magazinul sa se aglomereze. Foarte mult. Nu mai avea nimeni loc in el, in unele cazuri. primele dati nu stiam prea bine ce se intimpla. Apoi am observat ca la o anumita stare psihica a mea. Persoanele din magazin observau si ele si nu-si explicau. Eu eram in asteptare, iar persoanele din magazin erau mai linistite. Unele observau si ele acea aglomeratie pe care nu o aveau mai deloc si zimbeau. Eu aveam o stare combinata de liniste, putina nervozitate, nerabdare. Parca eu pierdeam ceva psihic. Atunci se producea evenimentul.
Cind am spus la niste persoane, dintr-un magazin, s-a micsorat radical. Aproape ca rideau de mine.
Si am rememorat in timp fenomenul. Cam de prin 1988, in biroul meu. Apoi pe strada cind ma uitam la comerciantii ambulanti. Ma apropiam de ei si se stringeau si 10 persoane. La ceilalti normal, 1-2 persoane. Sau deloc. Fenomenul, cum este constientizat, parca se evapora. Ciudat.
Oricum fenomenul nu-mi folosea mie, ca nu ma alegeam cu bani sau vinzare din acea stare.
Am incercat sa spun mai mult tinerilor ca vinzarea depinde de ei, nu de altcineva, dar nu ai cu cine sa discuti. Probabil ca e ceva pe sfirsite, iar fenomene de genul asta nici nu sint dorite. Dar sint sigur ca asta e drumul adevarat. Acea relatie intre oameni fara partea sufleteasca se va opri ca intr-o mlastina.
Trebuie sa mentionez ca nu aveam nici un moment stare de depresie, anxietate, ceva ginduri negative. Nimic de genul asta. eram optimist. Doar o usoara enervare ca stateam prea mult acolo.
0

#18 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 26 April 2010 - 09:48 AM

MRIUS 65- eu ti'as sugera sa scapi de balastul asta cu "ghinionul" si vei vedea ca lucrurile se vor schimba.

Nastyprimul- fiecare Om este suma gandurilor sale . :blink:

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 26 April 2010 - 09:57 AM

0

#19 Utilizator offline   Jack Grey 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 09

Scris 26 April 2010 - 12:09 PM

Nu exista ghinion. :)
0

#20 Utilizator offline   Al Micu'